- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
e2 de diğer hormonlar gibi dalgalanabiliyormus. doktor en dogru sekılde yorumlar canım. ciddi bir problem oldugunu sanmıyorum.3 .gun sayilabilir ilk gun cok az kan gelior 2.gun normal oldgu icin aslinda 4.gun ama ddgim gibi ilk gun lekelenme gibi oldugundan dolayi 3.gun sayilir
İnşallah ya bende sizler gibi bebis istiyorum rabbim hepimize nasip etsin.esimde tahlil yaptiracak inşallah ondada birsey çıkmaze2 de diğer hormonlar gibi dalgalanabiliyormus. doktor en dogru sekılde yorumlar canım. ciddi bir problem oldugunu sanmıyorum.
ya bir sey sorcam sen rumuzunu mu değiştirdin.? eskisi limonlutarçınlıkek di yanılmıyorsam. yada profil fotosu aynı :) inşallah bi problem cıkmaz diğer isteyenlerle beraber hepimiz bebek sahibi oluruz.İnşallah ya bende sizler gibi bebis istiyorum rabbim hepimize nasip etsin.esimde tahlil yaptiracak inşallah ondada birsey çıkmaz
Hayir canim rumuzum hep buyduya bir sey sorcam sen rumuzunu mu değiştirdin.? eskisi limonlutarçınlıkek di yanılmıyorsam. yada profil fotosu aynı :) inşallah bi problem cıkmaz diğer isteyenlerle beraber hepimiz bebek sahibi oluruz.
profil fotosu aynı olunca öyle düşündüm. olursa inşallah ilk cocugun mu olacak?Hayir canim rumuzum hep buydu
Evet canim 9 ay oldu evleneli denemede ise bu ay 5.ayimiz olacak.profil fotosu aynı olunca öyle düşündüm. olursa inşallah ilk cocugun mu olacak?
Sadece insülünde n anlıyorm oda yuksekmşş benim 39 Du doktor yüksek dedi ve sınırı 25 cıvarları, vucut sınırı aşınca daha cabuk katlanablrmşş onu düşürmeye çalışan nKizlar reglin 3.gunu hormon testi yaptrdm ama doktora gostermedim anlayanlar varsa yorumlayabilirler mi
Evet şeker için en az 12 saat önce hiçbşrsey yememen lazımbu testleri aclık tokluk etkilemiyor diye biliyorum ama şeker testini etkiliyor canım e2 biraz düşük birde adetinin 3. gününde mi gitmiştin?
Canım takvime güvenme, ben geçen ay takvime göre denedim ama olmadı. Bu ay ovulasyon testi yaptım takvimden 5 gün önce oldum resmen.
çok sevindim inş peşinden bizde geliriz dua etGünaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuanHepinizin güzel haberlerini bekliyorum
gözün aydın cnm inşallah bebeğin seninledir :)Günaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuanHepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Çokkk silik hayalet çizgi dedikleri belli olmuyor fotoğraftagözün aydın cnm inşallah bebeğin seninledir :)Fotosu yüklesene testin
Günaydınn canım. Çoklk sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberler aldıkça kendimmiş gibi seviniyorumGünaydınnn test yaptım o kadar çokkkkk silikti ki çizgim iki gün sonra adet günüm o zaman tekrar yapıcam. Ama biliyorum benimle birlikte şuanHepinizin güzel haberlerini bekliyorum