- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk sayfa dakı bütün isimler ve kendimiz için salıh evlat isteyim teslim edelim ben oyle yapacam keske 41 i tamamlamak amatamam o halde bende okurum bi tane hem türkçesini hemde arapçasının türkçesini :) peki sonrasında birsey demem gerekiyormu?
Tamam canım öyle yapayım bende daha çok okursam onuda söylerimİlk sayfa dakı bütün isimler ve kendimiz için salıh evlat isteyim teslim edelim ben oyle yapacam keske 41 i tamamlamak ama
Tammm canımm bu de gün içerisinde bunu okuyalım hz. İbrahim in duasıymşş Rabbi hebli mines Salih inTamam canım öyle yapayım bende daha çok okursam onuda söylerim
Benim de 6 Mayıs cuma günü garip şeyler geldi başıma, doktor hamile olabilirsin dedi ancak kanda çıkmadı birşey şimdi kaset testlerden de yaptım da birşey yok, iyice takıntılı oldum bu konuda Hayırlısı olsun da inşallah Bat günlerimiz de oy oy haler alırızGunaydin kizlar benimde bat 6 mayis sabirsizlikla bekliyorum
Amin insallah.benim yumurtlamadan beri kasik agrim vardi bugunde yogunluk sol kasigimda.hepimiz icin hayirlisi olsun insallahBenim de 6 Mayıs cuma günü garip şeyler geldi başıma, doktor hamile olabilirsin dedi ancak kanda çıkmadı birşey şimdi kaset testlerden de yaptım da birşey yok, iyice takıntılı oldum bu konuda Hayırlısı olsun da inşallah Bat günlerimiz de oy oy haler alırız
Yumurtladigi günü bilenler adetiniz ne zaman geldi?? Kaç gün sonra
yumurtladığım günden 13/ 14 gün sonra geldi[/QUOTE. 15 gün oldu daha gelmedi. sabah test yaptım çıkmadı agrilarim var bugün gelir inşallah.
Günler gecmiyorrr :) 8 Mayis Bat
Geçmiyor geçmiyor zaman5 mayıs benimde, kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu akşam
Ya iki gün daha beklesen mi ki ? Ben kimyasal geçirdiğimde 3 gün kala 37 çıkmıştı5 mayıs benimde, kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu akşam
Bizide haberdar et canım merak ediyoruz :))5 mayıs benimde, kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu akşam
Test yapıcam diyodun bugün için yaptın mı ?Geçmiyor geçmiyor zaman