Kızlar hepinize merhaba.. mayıs ayını kapatırken birkaç birşey yazasım geldi.. ilk olarak bat nisan grubunda başlamıştım kk’da, aslında ondan öncesinde de 2 ay denemiştik ama nedense sorunumu, derdimi, sevincimi, üzüntümü vs paylaşma ihtiyacı duydum sonrasında.. bat nisan grubunda anladım ki herkes tek bir emel uğruna mücadele ediyor ve birbirine yabancı kişiler etrafından göremediği desteği birbirlerine veriyor.. içim ısındı, çok samimi geldi bana.. nisan benim için de başarısız geçmişti, ordan en son bu topik e dahil oldum. Yine hiç umudum yoktu ama derdimi paylaşmak beni rahatlatıyordu.. zaten ilk sayfalara bakarsanız ne kadar ümitsiz olduğumu ve adetim için beklemede olduğumu okuyabilirsiniz. Ta ki adetime 3 gün kala içimi birşey gıdıklayıp test yapma isteği doğana kadar. Hiç beklemediğim bir anda silik bir testle bebeğimin geldiğini öğrendim. Okadar ümitsizken üstelik.. subhanAllah, Allah var.. ben eminim ki bu ay da olmayan herkes önümüzdeki ay/aylarda mutlaka gebe kalacaktır.. Çokça dua ve oluruna bırakmakla oluyor galiba.. Burda hüznümü de paylaştım sevincimi de.. Hepinize desteklerinizden ötürü çoooookça teşekkür ediyorum.. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin amin. Uzun oldu hakkınızı helal edin :)