Dayanabilirim umarım... kan tahlili yapınca sonuçlardan stres oluyorum... bir de tekrarlamak gerek yükseldi mi yükselmedi mi diye o da ayrı bir stres... en iyisi biraz daha bekleyip herşeyin cevabını birden almak diye düşünüyorum...Dayanabilirseniz bekleyin sonra zaten bir de kalp atışı için gideceksiniz. Ama vajinal ultrasonda şimdide görülür kese bence
Adetin kaç gün geçti. Ben olsam gider kan değerime baktırırdım dayanamazdım :)Kizlar ya ben hic kan tahlili yapmadım.. zaten biliyorsunuzdur 2 defa test yaptım.. ikisi de pozitif çıktı... 1 hafta daha bekleyip öyle mi gitsem doktora direk hem keseyide görmüş olurum sizce?
Dündü... yani biraz daha bekleyip direk görmeye gideyim diyorum... kan tahlili sonucu beklemek strese sokuyor beni..Adetin kaç gün geçti. Ben olsam gider kan değerime baktırırdım dayanamazdım :)
Analdım benim 16. Gün pik oldu 14 15 16 ve 17 yi degerlendirdik peki sonrasinda neler hissettinCnm benim 14. Gün oldu yumurtlamam 10-13-14-18 değerlendirdim yumurtlamadan birgün önceyi de değerlendir baktın Koyulaşmayı başlıyor değerlendirebilirsin
7 gün öncesinden belli ise çoktan yükselmiştir kan değeri :) erken gebelik testi ise bilmiyorum amaDündü... yani biraz daha bekleyip direk görmeye gideyim diyorum... kan tahlili sonucu beklemek strese sokuyor beni..
Ikinci çocuğu beklemek de cok zormus..bunu gecen 1.5 yilda daha iyi anladim..hayirlisiyla gonlumuzdekilere kavusuruz inşallahBen de boş yere umutlanmak istemiyorum. Ama bir evladım daha olsun çok istiyorum. Belki hiç çocuğu olmayan ilk hamilelik haberini vermeyi dört gözle bekleyen birisi için fazlasıyla antipatiktir verdiğim tepki ama bu da benim huyum kızlaristediğim şeyin hemen olması için elimden geleni yapıp hemen elde etmek istiyorum Allah ım aratmadan hemen versin cumanın hürmetine
Cnm ben ilk gebeliğimde çok fazla gögüs hassasiyeti hissetmiştim bunda hiçbişi yok kasıklarımda batma var ve bunda çok bel ağrım oldu hala devam ediyor iki gebeliğimde de ovülasyonun 10. Gününden beri idrar rengim koyulaştı ve ilaç kokusu gibi bi koku geliyor hala devam ediyor belirtilerim bunlarAnaldım benim 16. Gün pik oldu 14 15 16 ve 17 yi degerlendirdik peki sonrasinda neler hissettin
Benim Bat 23 Mayıs 5 gün kaldı bakalım. İnsan kendini dinleyince her belirti oluyor zaten
Yok canim normal testti... erken gebelik testi degildi... simdi dr a gitsem keseyi görurmuyum acaba?7 gün öncesinden belli ise çoktan yükselmiştir kan değeri :) erken gebelik testi ise bilmiyorum ama
Benim de hiç bir sey yok şu an sadece kasıklarimda ara ara hafif bir sızı oluyor zaten daha cok erken 2 gun geçti ovulasyondan bakalim hayirlısi ya inşallah tutarCnm ben ilk gebeliğimde çok fazla gögüs hassasiyeti hissetmiştim bunda hiçbişi yok kasıklarımda batma var ve bunda çok bel ağrım oldu hala devam ediyor iki gebeliğimde de ovülasyonun 10. Gününden beri idrar rengim koyulaştı ve ilaç kokusu gibi bi koku geliyor hala devam ediyor belirtilerim bunlar
Amin cnm çok sağol.. Adetten 4 gün önce yapıp öğreniştimKaç gün sonra yapmıştın testi pekiii?? Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı bizlere olsun
Normal testte 7 gün önceden çıktıysa hcg yüksek gibi geldi. Çünkü normal testler 30 mu tam bilmiyorum o olmadan göstermiyordu diye biliyorumYok canim normal testti... erken gebelik testi degildi... simdi dr a gitsem keseyi görurmuyum acaba?
19.gun pik oldu canim o gunden beri sanirim yumurta gelisiyordu ve onun agrisini yasadim akintim da yeni gelmeye basladi dun ikindiden beri ins tutar bu ay
Ikinci çocuğu beklemek de cok zormus..bunu gecen 1.5 yilda daha iyi anladim..hayirlisiyla gonlumuzdekilere kavusuruz inşallah
Canim hamile misin ??
Hayırlı olsun diyelim mi? :))
20 den yuksekleri görüyordu evet... bakalım hayırlısıNormal testte 7 gün önceden çıktıysa hcg yüksek gibi geldi. Çünkü normal testler 30 mu tam bilmiyorum o olmadan göstermiyordu diye biliyorum
Canim benim kirmizilar henuz gelmedi.yarin doktora gidicem tedavi icin .sabah test yapicam son kez sonrada doktora gidicemtabikide olabilir canim :). positif düsünmeye bak.
Allah gönlüne göre versin. Biraz sabir etmen lazim simdi. Bazi kadinlar da positif test görmeleri cok Zaman istiyor - reglin 10 gecikmesinden sonra ancak positif test enden kadinlar var. Böyle seyler genelikle gec döllenmede oluyor tabi.
Kan degerleri de ayni sekilde gec cikiyor.
Neler var nelerhersey mümkün.