- 1 Ağustos 2015
- 175
- 451
Haydi gözünüz aydın :) 31 mayısta da bana gel dedi kalp atışı için. İnşallah duymak nasip olur hayırlısıyla.Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi gözünüz aydın :) 31 mayısta da bana gel dedi kalp atışı için. İnşallah duymak nasip olur hayırlısıyla.Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Gözünaydın canım maşallah :) senin ne kadarlık oldu bugunle beraber?Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Bende erken gebelik yaptım 4 gün vardı bata negatif çıktı sinirimi bozdu iyice adet günümü beklicem bende belki bi umut vardır diye bugunde akıntım çok var adet belirtisi de olabilir diye çok da kendimi bağlamıyorum ama işte elimde değil[/QUOTE][QUOTE="Archpa, post: 56034783, member: 6975negatif çıktıCanım benm bata 4 gün kala sıradan test silik ötesi çıkmıştı :) bat günümde kıpkırmızı çıktı. O erken gebelik testleri faso fiso geliyor bana. Gec döllenme olmuştur belki. 20sini bekle olur mu inşallah sağlıklı bir gebelik olur :)
Tam 5 haftalık 16 Ocak doğum tarihiGözünaydın canım maşallah :) senin ne kadarlık oldu bugunle beraber?
Darısı saglikla ve hayırlısı ile sana olsun hemsomgozun aydin canim cok sevindim.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Hiç belli olmaz canım regl gününde bi daha yaparsın az kalmış :)[/QUOTE]Bende erken gebelik yaptım 4 gün vardı bata negatif çıktı sinirimi bozdu iyice adet günümü beklicem bende belki bi umut vardır diye bugunde akıntım çok var adet belirtisi de olabilir diye çok da kendimi bağlamıyorum ama işte elimde değil
Sağlıkla doğsun inşallahTam 5 haftalık 16 Ocak doğum tarihi
Sevindim canim hayirli olsun tekrardan...Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Sevindim canim hayirli olsun tekrardan...Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin :)Bat bugün ama 2 gün önce yaptırdım ilk.degerim 97.62 dün yaptırdım 149.99 :) şükür rabbime
Canim gözün aydın. O kalp atışını duymak çok güzel bir his. Allah'ım saglikla kucağına almaya nasip etsin :)Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
Ovulasyon testinde 2 çizgi aynı koyulukta çıktıysa o LH pik yapmış demek ozaman adetiniz bundan yaklaşık 14 gün sonra gelir.. Yani son adet tarihinizden 32 gün sonra.. Önerim beklenen adet tarihinden en erken 4 gün önce yapmanız yönünde :) Gönlünüze göre olsun inşAllahGünaydın kızlar. Elimde 3 adet erken gebelil testi var. Bata 5 ila 8 gün var sanırım. Yani normalde ovulasyon akıntımın başladığı günden 14 sayınca batım denk geliyordu ama 18.günde pozitifi gördüm ovu.testinde. Arkadaş da ona göre hesaplıcan diyor. Ama ovulasyon testi bir kaç kez üst üste pozitifi veriyor. Çok karışık konular yardım edinizzz.. ne zaman yapayım testi
Arkadaşlar Rabbime hamd olsun keseyi görduk haftası ile uyumlu 30 Mayıs'ta kalp atışi için gelin dedi Dr
canım benim ilk hcg 1211 idi cuma günü verdim, iki gün sonra pazar günü 3224 idiGözünüz aydın ya çok sevindim. İlk kan değeriniz ve sonraki kaçtı? Keseyi ne zaman görmüş oldunuz?
Ben salı kan verdim 150 çıktı. Sonuca kendim baktım daha doktora göstermedim. Sonucu göstermeye ne zaman gitsem bilmiyorum. Yani gittiğimde en azından bir daha kan ister sanırım sonrasında Keseyi görür herhalde. Ya birde birşey sorucam çok afedersiniz ama, keseye nasıl bakıyor. Karından ultrasonla mı? Bebek düşündüğümüzde yumurtalık sayımı için gitmiştim alt taraftan ultrasonla bakmışlardı. Aynı cihazla karından mı bakılıyor? (ben devlet hastanesine gidip kan verdim, kese göründükten sonra özel hastanede devam edeceğim de o yüzden)
darısı sizlere olsun arkadaşımHayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin :)
Canim gözün aydın. O kalp atışını duymak çok güzel bir his. Allah'ım saglikla kucağına almaya nasip etsin :)
sağol canım darısı sana olsunCok
Sevindim canim hayirli olsun tekrardan...
allah razı olsun canım darısı sizlere olsunSağlıkla doğsun inşallah