evet test bozuk. tekrarlayın bence.Bat gunum 13 mayisti dun test yaptim sonuc bu :/
Sizce test bozuk olabilir mi ??
bir de bebetime diye bir marka var her yerde satılıyor. o güvenilir değil. mümkünse başka test deneyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet test bozuk. tekrarlayın bence.Bat gunum 13 mayisti dun test yaptim sonuc bu :/
Cok tssekkur ederim.tekrarlicam insallahevet test bozuk. tekrarlayın bence.
bir de bebetime diye bir marka var her yerde satılıyor. o güvenilir değil. mümkünse başka test deneyin.
Test bozuk görünüyor cnm yeni birtane yapmanda fayda var. Bat 13 Mayıs ise zaten çıkar :) Hadi bakalımBat gunum 13 mayisti dun test yaptim sonuc bu :/
Cok tssekkur ederim.tekrarlicam insallah
insallah ya :) allah butun isteyenlere hayirli evlatlar nasip eder insallahTest bozuk görünüyor cnm yeni birtane yapmanda fayda var. Bat 13 Mayıs ise zaten çıkar :) Hadi bakalım
Ikinci cizgi dagilmis mi biraz..tekrarla canim yarin sabah icin rahat etsin..Bat gunum 13 mayisti dun test yaptim sonuc bu :/
Bende tam bilmiyorum..bilen arkadaslar bi yorumlasa..İnşallah gebe kalirsin canim gunleri degerlendirmissin ne güzelKızlar döngümün 15.günü ovulasyon akıntım başladı. 18.gün ovulasyon testim pozitif çıktı. İlişki günlerim 16. 19. 20. 22. Sizce şansım var mı? Bir de bu ay akıntı başlayan güne göre 29.gün mü adet olacam yoksa testin pozitif çıktığı güne göre 32.gün mü olacağım? Yumurtlamam her ay farklı günde olunca hesaplamalarım zor oluyor. Yardımcı olun lütfen. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum
Bende ikilemde kaldim o yuzden tekrarlicam testi bakalimIkinci cizgi dagilmis mi biraz..tekrarla canim yarin sabah icin rahat etsin..
bence test bozuk arkadaşım tekrarla benceBat gunum 13 mayisti dun test yaptim sonuc bu :/
Yok daha once kimyasal vs hicbirsey yasamadım. bu ay ilk denememizdi.. yani artık bebiş istiyoruz diye karar verdiğimiz.. o yuzden her konuda hep acabam var :)Umarım hava değişimi nedeniyle geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştur. sonuçta regl olunca geriye dönük 14 gün önce yumurtlama olduğu söyleniyorsa regl olmadığınız sürece umut var. 2 de çok şüpheli geldi bana , önceden kimyasal gebelik yaşayanlarda böyle yüksek olabiliyor diye okumuştum. Umarım hamilesinizdri.
insallah canım zaten regl olmazsam 21inde gidecegim tekrar.. cok tesekkur ederimİnş geç döllenmedir ve en kısa zamanda hamiş olduğunu öğrenirsin cnm
Hayırlısı birlikte bekleyelim haberleşiriz inşallah güzel haberlerle dönerizBenimde 31 mayis yada haziran basi..hayirlisi bakalim..
cok tesekkur ederim guzel dileğiniz icin bu arada :) umarım oyledir..Umarım hava değişimi nedeniyle geç yumurtlama ve geç döllenme olmuştur. sonuçta regl olunca geriye dönük 14 gün önce yumurtlama olduğu söyleniyorsa regl olmadığınız sürece umut var. 2 de çok şüpheli geldi bana , önceden kimyasal gebelik yaşayanlarda böyle yüksek olabiliyor diye okumuştum. Umarım hamilesinizdri.
Kızlar Ramazan ayınız mubarek olsun, rabbim bayramı gormeyi nasip etsin insallah..
bat 14 mayıstı. dun kan vermistim ya test sonucum 2 cıkmıs internetten bakıp negatif demistim size.. bugun hala regl olmadım. Doktorumu aradım dun ara demişti çünkü. Gebelik yok ama gec dollenme vs olabilir regl olmazsanız 21 mayıs ta tekrar gelin dedi.. ne dersiniz?
sagol canım benim hepimizin insALLAH.. evet seni hatırlıyorum bende de sonradan cift cizgi cıkmıstı.hakkında hayırlısı olan olsun canım.. inşALLAH geç döllenmedir ama değer yine de düşük geldi bana da..
benimde bat 14 mayıstı bu sabah geldi kırmızılar.. regl öncesi yaptığım iki testte sonradan çift çizgi çıkmıştı
Canım ben batı beklemeyi düşünüyorum tabi dayanabilirsem Gecikirse test yaparim herhalde.Hiç belirtileriniz varmı, erken gebelik testi var evde iki tane denesemmi diye çelişki içerisindeyim, olumsuz olsa da tatmin olmazsam diye yapmıyorum
Tebrikleeeee :)Bat bugün ama 2 gün önce yaptırdım ilk.degerim 97.62 dün yaptırdım 149.99 :) şükür rabbime
TebriklerBat bugün ama 2 gün önce yaptırdım ilk.degerim 97.62 dün yaptırdım 149.99 :) şükür rabbime
Benimde 8 ay önce kimyasal gebelik oldu hamile kalamadigim için üzülüyordum geçen ay ağrım oldu dra gittim kist varmış o patlamış soğan kürü yapmıştım kontrolde temizlendiğini gördü dr ve yumurtlamıştım regl olacağım günü bekliyorum inşaallah olmam ben çok sık olduğum için günüm değişiyo ve erken yumurtluyorumBenim de ilk gebeligim nasil olsa olmuyo dedigim bir zamanda oldu ama malesef düsükle sonuclandi... biz de 5 aydir istiyoruz tekrar ama olmuyor sanirim stresten