ayyy hayırlı olsunKızlar kan testi 156,4 çıkmış.
Henüz doktora göstermedim kendim baktım. Eşime söylemek istiyorum ama değer düşük değil mi? Birde adet olursam boşa sevinmiş olur
kızlar benim sonucum negatif cıktı, hayırlısı olsun bu da bana ilk ay tecrübesi oldu :)
inşAllah canım benim cok sagolhayirlisi olsun canim.. hayirli zamanda hayirli evladın olsun insAllah..
ayyy hayırlı olsunben 38.5de söyledim hemen eşime bence seninki yüksek yeterince
Hayırlısı olsun canım. İnşallah sonraki aylar pozitif çıkar. Hem ramazan geldi çok mübarek ay, bol dua edelim inşallahkızlar benim sonucum negatif cıktı, hayırlısı olsun bu da bana ilk ay tecrübesi oldu :)
evet canımm kendime de herkese de bol dualar ediyorum :)Hayırlısı olsun canım. İnşallah sonraki aylar pozitif çıkar. Hem ramazan geldi çok mübarek ay, bol dua edelim inşallah
Canim benimde dun bat gunumdu gebelik 579 cikti neden yuksek boyle aceba erken gebelikten midir sizinkiler hep dusukHayırlısı olsun canım. İnşallah sonraki aylar pozitif çıkar. Hem ramazan geldi çok mübarek ay, bol dua edelim inşallah
Ikiz gebelik olabilir belki?Canim benimde dun bat gunumdu gebelik 579 cikti neden yuksek boyle aceba erken gebelikten midir sizinkiler hep dusuk
Ayyy hayırlı olsun ne kadar güzel bereketli bir mayıs ayıKızlar bugun ki testimEki Görüntüle 2146672
Hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerr :)Kızlar bugun ki testimEki Görüntüle 2146672
Canim benimde dun bat gunumdu gebelik 579 cikti neden yuksek boyle aceba erken gebelikten midir sizinkiler hep dusuk
Benimde 23 mayıs daha varaa benim de aynı gün. herkesin bat gelmiş yalnız kaldım diyordum. geçmiyor ama zaman
Kızlar bugun ki testimEki Görüntüle 2146672