- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
Benim hala gelmedi belirti de yok öyle kaldım valla ortada...
bekleyelim bakalım canım ne olacak??? normal 23/24 gün döngüm benim bugün 25.gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hala gelmedi belirti de yok öyle kaldım valla ortada...
Bugün ama inş gelmez :))
Kizlar ben 2. Kez test yaptim pozitif çıktı gene... bat a 2 gun var, oncekini 7 gun kala yapmıştım... simdi nerde kan vermem gerekiyor? Ay tirsiyorum biraz ya...
aa benim de aynı gün. herkesin bat gelmiş yalnız kaldım diyordum. geçmiyor ama zamanBat 27 mayıs zaman geçer mi o zamana kadar
İnşallahhinşallah gelmez canım ama bence de var gibi ben de gördüm
Ayy çok heyecanlı. Şuan muhtemelen hastanedesin. Hadi inşallah güzel haberlere.Canım bata 4 ve 2 gün kala sonradan silik çizgi çıkmıştı.. dün bat tarihimde hala yok. 2 ye randevu aldım hastaneye gidiyorum şimdi...
Kızlar kan testi 156,4 çıkmış.
Henüz doktora göstermedim kendim baktım. Eşime söylemek istiyorum ama değer düşük değil mi? Birde adet olursam boşa sevinmiş olur
Henüz doktora göstermedim kendim baktım. Eşime söylemek istiyorum ama değer düşük değil mi? Birde adet olursam boşa sevinmiş olur
Yok daha geçmedi. Bat 16 Mayıs, ama 17 bile olabilir. Belirtiler regl olacakmışım gibi. Karın ağrısı göğüs ağrısı.canım batın geçti mi??? daha yeniyse bu şekilde olması normal 15 16 olan arkadaşların ki bile yükseldi.. Hayırlı olsun
Beraber bekleyelim canım inşallah gelmeZaa benim de aynı gün. herkesin bat gelmiş yalnız kaldım diyordum. geçmiyor ama zaman
Beraber bekleyelim canım inşallah gelmeZ
canım cok cok sevindim senin adına hayırlı ugurlu olsun insallah :) darısı basıma... ben kan verdim 2 de, 4 gibi cıkar sonucunuz dedi doktor. yeni ise idrarda cıkmaması cok normal regliniz gecikmis, kan testi yapalım dedi. heyecanla bekliyorum dua ile...Ayy çok heyecanlı. Şuan muhtemelen hastanedesin. Hadi inşallah güzel haberlere.
Yok daha geçmedi. Bat 16 Mayıs, ama 17 bile olabilir. Belirtiler regl olacakmışım gibi. Karın ağrısı göğüs ağrısı.
Teşekkür ederim inşallah :)
canım cok cok sevindim senin adına hayırlı ugurlu olsun insallah :) darısı basıma... ben kan verdim 2 de, 4 gibi cıkar sonucunuz dedi doktor. yeni ise idrarda cıkmaması cok normal regliniz gecikmis, kan testi yapalım dedi. heyecanla bekliyorum dua ile...
canım cok cok sevindim senin adına hayırlı ugurlu olsun insallah :) darısı basıma... ben kan verdim 2 de, 4 gibi cıkar sonucunuz dedi doktor. yeni ise idrarda cıkmaması cok normal regliniz gecikmis, kan testi yapalım dedi. heyecanla bekliyorum dua ile...
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah canım battan 1-2 gün öncesine göre değerin çok iyi her kadının değer yüksek olacak diye birşey yok iki gün sonra tekrarla en az %60 artıyorsa korkma sağlıklı bir gebelik var demektir