Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bata 4 ve 2 gün kala sonradan silik çizgi çıkmıştı.. dün bat tarihimde hala yok. 2 ye randevu aldım hastaneye gidiyorum şimdi...Test yapmısmıydn
Kadın doğumdan randevu alınKizlar ben 2. Kez test yaptim pozitif çıktı gene... bat a 2 gun var, oncekini 7 gun kala yapmıştım... simdi nerde kan vermem gerekiyor? Ay tirsiyorum biraz ya...
Güzel haberlerle gelirsin inşallahCanım bata 4 ve 2 gün kala sonradan silik çizgi çıkmıştı.. dün bat tarihimde hala yok. 2 ye randevu aldım hastaneye gidiyorum şimdi...
hayırlı haberlerini alalım inşallahCanım bata 4 ve 2 gün kala sonradan silik çizgi çıkmıştı.. dün bat tarihimde hala yok. 2 ye randevu aldım hastaneye gidiyorum şimdi...
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Çok çok sağolun canlarım insallah... :)hayırlı haberlerini alalım inşallah
Banada var gibi geldi adet gününüz geldimiSanki ikinci çizgi var gibi geldi bana ama sizce kızlar
Görünüyor cnm hayırlı olsun:)Sanki ikinci çizgi var gibi geldi bana ama sizce kızlar
Bugün olmam lazım aslındaBanada var gibi geldi adet gününüz geldimi
bence de var canım hayırlı olsun şimdiden :)Sanki ikinci çizgi var gibi geldi bana ama sizce kızlar
Sanki bana da var gibi geldiSanki ikinci çizgi var gibi geldi bana ama sizce kızlar
7 Mayıs yumurtlama ise tabiki şansın var cnm spermler 3 gün yaşıyor çünkü 7 mayısta ilişki olsaydı şansın daha çok artırdı diye düşünüyorum ama tutmuş olabilir neden olmasınKızlar merhabalar, ben bu işte yeniyim biraz, saçma sorular sorarsam affola. Benim batım 21 mayıs, yumurtlama tarihim ise 7 mayıs, ilk yumurta akım 5inde geldi ve biz o akşam birlikte olduk eşimle, 2 gün daha aynı akıntı geldi ve 8inde bitti ama o sıralar olmadı maalesef, çok yorgunduk. yumurtanın döllenme şansı var mı acaba?
işte tembellik ettik biraz, sol kasığımda batma hissediyorum ama bu kadar erken olur mu, kafamda mı kuruyorum bilmiyorum. zaten 3 yıldır ilk defa denedik, çok sağolun cevap için7 Mayıs yumurtlama ise tabiki şansın var cnm spermler 3 gün yaşıyor çünkü 7 mayısta ilişki olsaydı şansın daha çok artırdı diye düşünüyorum ama tutmuş olabilir neden olmasın
bence var arkadaşım adet tarihin ne zamanSanki ikinci çizgi var gibi geldi bana ama sizce kızlar
Bugün ama inş gelmez :))bence var arkadaşım adet tarihin ne zaman
Batma olabilir üzerinden bir hafta geçmiş çünkü yumurtlama üzerinden 10 güç geçtikten sonra test yapabilirsin allah gönlüne göre versin inşallahişte tembellik ettik biraz, sol kasığımda batma hissediyorum ama bu kadar erken olur mu, kafamda mı kuruyorum bilmiyorum. zaten 3 yıldır ilk defa denedik, çok sağolun cevap için
Amin çok teşekkür ederim, hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Batma olabilir üzerinden bir hafta geçmiş çünkü yumurtlama üzerinden 10 güç geçtikten sonra test yapabilirsin allah gönlüne göre versin inşallah