- 10 Nisan 2017
- 13
- 15
- 25
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.941
Ne ilacı oKızlar benim daha bat gelmeden bu ay yine bebiş olmayacağını öğrendim bu grzkli doktorun verdiği ilaç rahmimi inceltmiş offf yine yok bu ay
Aynısı bende var gün içinde tekrar yaptım 2. Çizgi silik oldu sonra kayboldu ofKızlar testi yaptıktan 5 saat sonra bu şekilde oldu sizce birşey var mi bakarmisiniz...Eki Görüntüle 2036222
İlk kez duyuyorum e ne olacak şimdi allah allah yaKlomen ve inofolic
Önümüzdeki ay tekrar deneyelim dedi ama ben gitmeyeceğim artık istemiyorum doktor moktorİlk kez duyuyorum e ne olacak şimdi allah allah ya
Ama rahim incelmiş bu nasıl düzelir ki sıkma canınıÖnümüzdeki ay tekrar deneyelim dedi ama ben gitmeyeceğim artık istemiyorum doktor moktor
Bence yap bir test içini rahatlat negatif olsada yok anlamına gelmez
Kuzum nar suyu iyi geliyor diye duydumÖnümüzdeki ay tekrar deneyelim dedi ama ben gitmeyeceğim artık istemiyorum doktor moktor
Gecmiş olsun. Sanıırm kopkoyu olmadikca testler cokda inanmamak lazim ama elde olmuyor umut işte seviniyor insanKızlar merhaba hatırlıyorsanız 3 gün gecikmistim ve test yapmiştim 2.gün hayalet vardi 3.gün daha belrgindi ikinci cizgi aynı gün kan verdim ama hastaneden eve geldiğimde adet olmustum işte testler yanılmıs kandada negatif cikti testimin adi miratechdi bilginize diye yazıyorum ama cok güvenmeyin.. demin gene geldim doktordan klomene basladık haftaya inşallah büyüdüyse catlatma iğnesi olcam.. dua edin kızlar benimde dualarım sizinle
Yok artikKızlar benim daha bat gelmeden bu ay yine bebiş olmayacağını öğrendim bu grzkli doktorun verdiği ilaç rahmimi inceltmiş offf yine yok bu ay
BiliyorYok artikbilmiyor mu senin hamile kalmak istedigini.
Eklendin canimOnur_hira_ela bat 28 agustos ekler misin canim?
Bu ay guzel haberler alalim insallah. Allah evlat bekleyen herkese hayirli saglikli evlatlat nasip etsinbende 5 aydir bekliyorum olmadi henuz. Rabbim nasip ederse ilk bebegim olacak. 3 yillik evliyim 28 yasindayim. 8 ay once 7 haftalik bebegimi aldilar gelisimi durdugu icin Atlatmak zordu ama inancimizi yitirmeyelim olacak insallah. Sabır ve dua.. Bir de stresten uzak kalmak sart. Farkli uğraşlara yönlenmek gerek kafayi bir nebze rahat birakmak gerek buna inaniyorum. Kendimizi sartladikca beynimize baski uyguladikca olumsuzluk yasiyoruz. Pozitif dusunelim pozitif olsun kızlar.
Son iki gün kadı ama yumurta çatlayalı dkuz gün oldu daha ondan regli gelirsede geç gelebilir
Aynen canım biliyorum saol yarın 12. Gün yumurtlama snrasıCanim Yumurta catladiktan en erken 12 gün sonra adet olursun en geç 16. Gün
canım ya üzülme bunda da ver bir hayır . ama klomen yumurta geliştiriyor inofolic yumurta kalitesini arttırıyor dıye biliyorum. rahmini incelten onlar değil bence . her hangi bir kür uyguladın mı?Klomen ve inofolic