Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bende olmadim henuz bat 20 agustostu.ama hemen kan vermeye de giymek istemiyorum.5 gunum bi gecsin oyle gideyim diyorum.gögüs hassasiyetim var biraz sadece.
Akıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versen :KK200:

Gördüm evet şimdi dikkat ettim de bu habi ikinci çizgi oluşması gereken yerde beyazlık varmış öyle olunca ne oluyor sonradan pozitif olurmu acaba
Orası değil canım onun hemen solu, benim testimde ara biraz açık üstü camlı olduğu için kapalı halini çekemiyorum malesef gömrünmüyor parlıyor :KK43: Bakalım hayırlısı insallah

Simdilik bir sey yok bende, gobegimin her yerine baktım canım :)
merhabalar, ben de pek belirti yok ama sanki o çiZgi ben de var. Bat 24 ağustos acaba normal 5 TL lik test yapsam mı evde bir tek o testten var o yüzden bat bekliyorum ama burada okuyunca kendime bir baktim göbek deliğine doğru kahverengi çok açık ama çizgi var gibi

merhabalar, ben de pek belirti yok ama sanki o çiZgi ben de var. Bat 24 ağustos acaba normal 5 TL lik test yapsam mı evde bir tek o testten var o yüzden bat bekliyorum ama burada okuyunca kendime bir baktim göbek deliğine doğru kahverengi çok açık ama çizgi var gibi
Ben 5 tl lik test ile reglim 2 gun gecikince yaptim canım, inşallah gebesindir

Hamile olduğunu öğrenenleri tebrik ederim. Benim gibi bekleyen arkadaşlarada tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim. Ben bu ay hsg çekilecektim çok o yüzden pek bir umutluydum ama cihaz bozulduğu için iptal oldu. Ee malum fındık zamanı köye gittim vs bata 12 gün var ben pek umutlu değilim.1 sene oldu artık eşimde bende evlat sahibi olmak istiyoruz.

Akıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versen :KK200:
Cnm yarin carsiya gidicem ama karardizim erken gibi geliyo.doktor bana 1 hafta 10 gun gecmeden gelme demisti.

Bende pek akinti yok.cnm degerlerinin yukselmesi lazim zaten iyiye isaret bu.doktora gorundun mu ne dedi sana.ne zaman gitcekdin bidaha.

Bende pek akinti yok.cnm degerlerinin yukselmesi lazim zaten iyiye isaret bu.doktora gorundun mu ne dedi sana.ne zaman gitcekdin bidaha.
Yok görünmedim henüz, hcg nin 1000-1500 gibi olması lazım kesenin görünmesi için, haftasonu belki giderim olmazsa bayram dönüşüne kalır, hayırlısı inşallah

Yok görünmedim henüz, hcg nin 1000-1500 gibi olması lazım kesenin görünmesi için, haftasonu belki giderim olmazsa bayram dönüşüne kalır, hayırlısı inşallah

Kızlar benim daha bat gelmeden bu ay yine bebiş olmayacağını öğrendim bu grzkli doktorun verdiği ilaç rahmimi inceltmiş offf yine yok bu ay :kızgın::KK61:

X