- 2 Mart 2017
- 676
- 362
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.921
yarın sabah bende yapıcam belkide kan veririm enfeksiyon icin zaten gidicem doktora yarınPes etmek yok ben test alcam yarın denicem tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın sabah bende yapıcam belkide kan veririm enfeksiyon icin zaten gidicem doktora yarınPes etmek yok ben test alcam yarın denicem tekrar
Akıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versenKizlar bende olmadim henuz bat 20 agustostu.ama hemen kan vermeye de giymek istemiyorum.5 gunum bi gecsin oyle gideyim diyorum.gögüs hassasiyetim var biraz sadece.
Bende akıntı yok hiç merakta kalmak ne zormuşAkıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versen
Test sonucu
Sorma herkesin başka başka demek kiBende akıntı yok hiç merakta kalmak ne zormuş
Sonucu atmışmıydın buraya canımHanımlarr hayırlı haberlerin olduğu bir gün olsun inşallahh Yarın sabah test yapacağım bata 4 gün kalmış oluyor dün hayali bir çizgi görünce heyecanlandım erken ama yarın yapacağım bir tane daha
27 agustosBat ne zaman
Atmistim canım 189 ya da 190. sayfadaSonucu atmışmıydın buraya canım
Gördüm evet şimdi dikkat ettim de bu habi ikinci çizgi oluşması gereken yerde beyazlık varmış öyle olunca ne oluyor sonradan pozitif olurmu acabaAtmistim canım 189 ya da 190. sayfada
Orası değil canım onun hemen solu, benim testimde ara biraz açık üstü camlı olduğu için kapalı halini çekemiyorum malesef gömrünmüyor parlıyor Bakalım hayırlısı insallahGördüm evet şimdi dikkat ettim de bu habi ikinci çizgi oluşması gereken yerde beyazlık varmış öyle olunca ne oluyor sonradan pozitif olurmu acaba
merhabalar, ben de pek belirti yok ama sanki o çiZgi ben de var. Bat 24 ağustos acaba normal 5 TL lik test yapsam mı evde bir tek o testten var o yüzden bat bekliyorum ama burada okuyunca kendime bir baktim göbek deliğine doğru kahverengi çok açık ama çizgi var gibiSimdilik bir sey yok bende, gobegimin her yerine baktım canım :)
Ben 5 tl lik test ile reglim 2 gun gecikince yaptim canım, inşallah gebesindirmerhabalar, ben de pek belirti yok ama sanki o çiZgi ben de var. Bat 24 ağustos acaba normal 5 TL lik test yapsam mı evde bir tek o testten var o yüzden bat bekliyorum ama burada okuyunca kendime bir baktim göbek deliğine doğru kahverengi çok açık ama çizgi var gibi
test yok sonradan üzeri kuruyunca karıştıay canım silik çizgi çıktımı??
yollasana testini
Cnm yarin carsiya gidicem ama karardizim erken gibi geliyo.doktor bana 1 hafta 10 gun gecmeden gelme demisti.Akıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versen
Bende pek akinti yok.cnm degerlerinin yukselmesi lazim zaten iyiye isaret bu.doktora gorundun mu ne dedi sana.ne zaman gitcekdin bidaha.Akıntın var mı canım? Benim çok sulu akıntım var, bat aynı gündü seninle, dün kan testini yeniledik 98 e çıkmış ama bebeği görmeden inanamayacağım sanırım. Sen de bi kan versen
Yok görünmedim henüz, hcg nin 1000-1500 gibi olması lazım kesenin görünmesi için, haftasonu belki giderim olmazsa bayram dönüşüne kalır, hayırlısı inşallahBende pek akinti yok.cnm degerlerinin yukselmesi lazim zaten iyiye isaret bu.doktora gorundun mu ne dedi sana.ne zaman gitcekdin bidaha.
Yok görünmedim henüz, hcg nin 1000-1500 gibi olması lazım kesenin görünmesi için, haftasonu belki giderim olmazsa bayram dönüşüne kalır, hayırlısı inşallahBende pek akinti yok.cnm degerlerinin yukselmesi lazim zaten iyiye isaret bu.doktora gorundun mu ne dedi sana.ne zaman gitcekdin bidaha.