- 19 Şubat 2010
- 970
- 104
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.981
Tatlım benim aldığım 4 tl lik testin üzerinde test hatalı çıkarsa paketine koyup hiçbir açıklama yapmadan eczacınızdan yenisini alabilirsiniz yazıyordu sende baksana pakete olmadı eczacını ara bir sorbat yarın. eczacıdan erken gebelik testi istedim, predictor express verdi, bu çok daha hassas, yüzde 99 doğruluk vs dedi ama bir baktım eve gelince, adetin geciktiği gün yapmak gerekiyormuş. gene de kendimi tutamayıp yaptım. test bozuktu herhalde, hiçbir çizgi çıkmadı27 tl çöpe gitti. test falan almayacağım, bekleyeceğim.
Canım şöyle bir yazı okudumSoğan kürü rahmi güçlendirir ve kalınlaştiriyor diyor Saraçoğlu.
Doğrudur cnm dikkat etmek lazım fazlası zarar muhakkak.Canım şöyle bir yazı okudum
http://www.sifalibitkisel.com/rahim-duvari-kalinlasmasi-bitkisel-tedavi.html/amp
Burda inceltmek için kullanmış ama başka yazılarındada ince olan rahim zarını kalınlastırmak için önermiş. Bir videosunda 15 gündenn fazla yaparsanız zarı inceltir demişti .
Hayirli olsun :)Kizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
evet baya belirgin hayırlı olsun insallah bende yarın böyle görürümKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Ay hayırlı olsun inşallah kan da verin hemen ben de yapmak istiyorum erken daha çıkmaz diyorum ama bugün evlilik yıl dönümümüz belki hediye olur bize.Kizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Ayy kuzum dur hayırlı olsun deme inşaAllah hayırlısıyla vardır onca kötü hikayyei okuyunca insan görmeden umutlanmak dahi istemiyorHayirli olsun :)
Bata kaç gün var canım? Ben erken yapmaya başladım 6. gün hafif silik gördüm şuan 4, ama tabi yanıltıcı olabiliyor testler dün birisi koyulaşma olmasına rağmen kan tetsinin negatif çıktığını yazdıevet baya belirgin hayırlı olsun insallah bende yarın böyle görürüm
Ayy hayırlısıyla inşaAllah canım benim :) Bata kaç var, eğer erken gebelik testin yoksa son 4 günden evvel yapma derim ben erken de yapmıştım çöpe gitti malesefAy hayırlı olsun inşallah kan da verin hemen ben de yapmak istiyorum erken daha çıkmaz diyorum ama bugün evlilik yıl dönümümüz belki hediye olur bize.
Ben hep görüyorum seninkilerdeBenimde 2 gün kaldı sanki silik var gibiydi sonra kayboldu sanırım bu ay da olmadı
Canm ya olmuş bu iş bnce baya bebişin seninle çok sevindimKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Ayy kuzum dur hayırlı olsun deme inşaAllah hayırlısıyla vardır onca kötü hikayyei okuyunca insan görmeden umutlanmak dahi istemiyorHayırlısıyla inşaAllah evladımız olur aminn
Bata kaç gün var canım? Ben erken yapmaya başladım 6. gün hafif silik gördüm şuan 4, ama tabi yanıltıcı olabiliyor testler dün birisi koyulaşma olmasına rağmen kan tetsinin negatif çıktığını yazdı
Ayy hayırlısıyla inşaAllah canım benim :) Bata kaç var, eğer erken gebelik testin yoksa son 4 günden evvel yapma derim ben erken de yapmıştım çöpe gitti malesef
Hayırlı olsun çokk sevindim senin son adet tarihin neydiKizlar cizgim koyulasmis sanirim inanamadim bakinca :) Bata son 4
Yaa canım benim hayırlısıyla vardır inşaAllah.. Dün Lion diye bir film izledim kü.ük bir çocugun olduğu. Gözyaşlarına boğuldum inan...Canm ya olmuş bu iş bnce baya bebişin seninle çok sevindim
Evet çok silikti canım.. Bende öyle düşünmüştüm ama galiba en güzeli 4 gün varken, 2 gün varken ve regl günü yapmakbata 5 var bende silik görüyor gibiyim 6 varkende sanki var gibiydi göz yanılmasıdır dedim
bugun ilk idrarla yaptım 10 dk icinde cok acık silik cizgi cikti . yinede tabi yüzde yüz emin olamıyor insan.
senin 5 kala nasıldı silikmiydi canım?
Hayırlı olsun çokk sevindim senin son adet tarihin neydi