- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.901
Tamam işte eğer hamileysen riske atma derimvalla canım sorma heyecanla üzüntü bir arada şuan, her an adet olabilirm diye tetikteyim
CNm sen test yapabilirsin cikar sende eger varsa.Bat 23. ağustos zaman geçmedi çift çizgiler görürüz inş.
CNm sen test yapabilirsin cikar sende eger varsa.
Canım bu nasıl çekim ben hiç birşey göremedim başka foto yok mu bat ne zamandı seninYa fotoğraf atcaktım yanlış konuya atmışımbişey gören varmı aşırı silik bile olsa yakınlaştırıp bakın ne olurrr
Test yapsana canımBata son 2 gunum kaldi. Hicbir belirti hissetmiyorum ya. Zaten regl öncesi belirtileri fazla olan biri degilim. Olmadi herhalde :/
Normal hali negatif gözüküyor karartıp gönderdim işte 3 gün var bataCanım bu nasıl çekim ben hiç birşey göremedim başka foto yok mu bat ne zamandı senin
Kan verdin mi senTest yapsana canım
Test yapsana canım
Yok canım eve gidemedim tatil uzadı bat dündü hala gelen giden yokKan verdin mi sen
Bence yap bir test içini rahatlat negatif olsada yok anlamına gelmezRegl dongumu yeni yeni takip etmeye basladim acikcasi. Bir iki gun oynama olabilir o yuzden garanti olsun bekleyeyim de hayal kirikligina ugradayanabilirsem :)
Yok canm eskişehirdeyim yanıma test almadım biletek dönünce yaprm artık ya salı akşamı yada çarsYok canım eve gidemedim tatil uzadı bat dündü hala gelen giden yok
Sen nasılsın yaptın mı bu gün test
Hadi inşallah dualarım seninle balımYok canm eskişehirdeyim yanıma test almadım biletek dönünce yaprm artık ya salı akşamı yada çars
Hadi cnm insallah guzel haberlerini bekliyoruz seninde.Yok canm eskişehirdeyim yanıma test almadım biletek dönünce yaprm artık ya salı akşamı yada çars
Canım benimde bat dündü ama geçte olabilir bu ay geçen ay erken olmuştum. Benim de göğüslerim hassas ve karnım kasıklarım ağrıyor. Acaba adet mi olcam diyorum beklemedeyim bendeKizlar bende olmadim henuz bat 20 agustostu.ama hemen kan vermeye de giymek istemiyorum.5 gunum bi gecsin oyle gideyim diyorum.gögüs hassasiyetim var biraz sadece.
Pes etmek yok ben test alcam yarın denicem tekrarTest sonucu