- 15 Mayıs 2017
- 350
- 304
- 29
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.961
Çok sevindim tatlimmmKizlaar hamileyiimmmm darısı başınıza hepiniz dualarimdasiniz
Bende şaşırdım ben daha önce 2 defa kullandım hiç bi şey olmadı bu ay soğan kürü yaptim acaba onun yüzünden mi dersincanım ya üzülme bunda da ver bir hayır . ama klomen yumurta geliştiriyor inofolic yumurta kalitesini arttırıyor dıye biliyorum. rahmini incelten onlar değil bence . her hangi bir kür uyguladın mı?
Hayırlı olsun darısı bizlere inşallahKizlaar hamileyiimmmm darısı başınıza hepiniz dualarimdasiniz
Benide eklermisiniz bat 5 eylul onemli gunlerde 2 kere birliktelik ve sifir sansla yola devamHasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ağustos
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix(bat)=20 Ağustos
Fu2307(bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu(bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina(bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877(bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876(bat)=21 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizeKizlaar hamileyiimmmm darısı başınıza hepiniz dualarimdasiniz
kuzum kesinlikle soğan küründen soğan kürü inceltiyor ama üzülecek bir durum yok. menstrüal döngünün bazı evresınde kalınlasır bazı evresınde incelir o yumurtlama dönemi kalınlasıyor diye biliyorum döllenen yumurta tutunabilsin diye . yani kendiliğinden yoluna girecektir. sen regl oldun mu?Bende şaşırdım ben daha önce 2 defa kullandım hiç bi şey olmadı bu ay soğan kürü yaptim acaba onun yüzünden mi dersin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :) hayırlı evlat olsun inşallahKizlaar hamileyiimmmm darısı başınıza hepiniz dualarimdasiniz
Cnm hemen doğal nar suyu al bir bardak iç. Yüzde yüz doğal yazar üstünde markası önemli değil. İnan bana doktor rahim duvarın ince dedi beş gün içtim 6 mm kalınlaşti ve ideal oldu. Bir ay gunde bir bardak içilecekmis, bir litresi 5 lira falan öyle abartı degil.Kızlar benim daha bat gelmeden bu ay yine bebiş olmayacağını öğrendim bu grzkli doktorun verdiği ilaç rahmimi inceltmiş offf yine yok bu ay
Soğan kürü rahmi güçlendirir ve kalınlaştiriyor diyor Saraçoğlu.kuzum kesinlikle soğan küründen soğan kürü inceltiyor ama üzülecek bir durum yok. menstrüal döngünün bazı evresınde kalınlasır bazı evresınde incelir o yumurtlama dönemi kalınlasıyor diye biliyorum döllenen yumurta tutunabilsin diye . yani kendiliğinden yoluna girecektir. sen regl oldun mu?
Bata daha çok var canım kanda çıkmayabiliyorKızlar sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı
Kan verdim maalesef negatif 2,2 çıktı sonuç
Bata 5 gün var
Azıcık bir umudum vardı artık o da kalmadı bu ay için
Nasip kısmet işte
Bata daha çok var canım kanda çıkmayabiliyor
Tarihimi geçmişti acaba sinir bozucu bi durum canım allahtan ümit kesilmez sıkma canını olacağı varsa olurbat yarın. eczacıdan erken gebelik testi istedim, predictor express verdi, bu çok daha hassas, yüzde 99 doğruluk vs dedi ama bir baktım eve gelince, adetin geciktiği gün yapmak gerekiyormuş. gene de kendimi tutamayıp yaptım. test bozuktu herhalde, hiçbir çizgi çıkmadı27 tl çöpe gitti. test falan almayacağım, bekleyeceğim.
Tarihimi geçmişti acaba sinir bozucu bi durum canım allahtan ümit kesilmez sıkma canını olacağı varsa olur
Anlıyorum seni ama sabırsızlık var bizde eskiden test mi varmış hiçççbilmiyorum, belki de. hayır bir de bu ay test mest almayıp bekleyecektim sözde ama çok zormuş. yaz tatilindeyim çalışmıyorum şu ara. işle meşgul olsam kafam dağılırdı unuturdum belki de