Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ya üzülme bunda da ver bir hayır . ama klomen yumurta geliştiriyor inofolic yumurta kalitesini arttırıyor dıye biliyorum. rahmini incelten onlar değil bence . her hangi bir kür uyguladın mı?
Bende şaşırdım ben daha önce 2 defa kullandım hiç bi şey olmadı bu ay soğan kürü yaptim acaba onun yüzünden mi dersin

Benide eklermisiniz bat 5 eylul onemli gunlerde 2 kere birliktelik ve sifir sansla yola devam gecen ay 20 gun boyunca her gun yaptik tutturamadik bide gecen ay klomen ve ovitrelle kullanmistim bu ay kendimi yorgun hissettim klomen kullandim doktora bile gitmedim ovilasyon testi yapiyorum 2 birliktelikle ne kadar tutar bilemiycem hayirlisi olsun hakkimizda

Liste güncel değil galiba hamiş daha fazla olması lazım değil mi bana mı öyle geliyor

Kızlar sabah idrar testi yaptım silik çizgi çıktı
Kan verdim maalesef negatif 2,2 çıktı sonuç
Bata 5 gün var
Azıcık bir umudum vardı artık o da kalmadı bu ay için
Nasip kısmet işte

Bende şaşırdım ben daha önce 2 defa kullandım hiç bi şey olmadı bu ay soğan kürü yaptim acaba onun yüzünden mi dersin
kuzum kesinlikle soğan küründen soğan kürü inceltiyor ama üzülecek bir durum yok. menstrüal döngünün bazı evresınde kalınlasır bazı evresınde incelir o yumurtlama dönemi kalınlasıyor diye biliyorum döllenen yumurta tutunabilsin diye . yani kendiliğinden yoluna girecektir. sen regl oldun mu?

Kızlar benim daha bat gelmeden bu ay yine bebiş olmayacağını öğrendim bu grzkli doktorun verdiği ilaç rahmimi inceltmiş offf yine yok bu ay
Cnm hemen doğal nar suyu al bir bardak iç. Yüzde yüz doğal yazar üstünde markası önemli değil. İnan bana doktor rahim duvarın ince dedi beş gün içtim 6 mm kalınlaşti ve ideal oldu. Bir ay gunde bir bardak içilecekmis, bir litresi 5 lira falan öyle abartı degil.

Soğan kürü rahmi güçlendirir ve kalınlaştiriyor diyor Saraçoğlu.

Ben iyi degilim ya yumirtaligim cok fena agriyor sanki icim de sismis gibi yuruyemiyorum altkarnim kasigimin agriyor. ebru destanin 3 lu bitki cayini 10 gun ictimtam yumurtlama zamanimda maydonoz raki sut buharini yaptim iki gun once filan, agrim siddetlen di ,yabanci bir ulkedeyim Yeniyim esim gececi uyanip ise gidiyor onada belli etmiyorim cok yogun. Acile gitsem sacma sapan sistem sorgu sorgu biri gidiyor baskasi baskasi geliyor zanli gibisin tahlil yapana kadar insani delirtiyorlar saatlerce 4,5 saat bekliyorsun tecrubeyle 2 defa netlestim bunda. Ya ben o kurleri yaparak kendime zarar mi verdim benim gibi kullanip bu hale gelen var mi???? ..

bat yarın. eczacıdan erken gebelik testi istedim, predictor express verdi, bu çok daha hassas, yüzde 99 doğruluk vs dedi ama bir baktım eve gelince, adetin geciktiği gün yapmak gerekiyormuş. gene de kendimi tutamayıp yaptım. test bozuktu herhalde, hiçbir çizgi çıkmadı 27 tl çöpe gitti. test falan almayacağım, bekleyeceğim.

Tarihimi geçmişti acaba sinir bozucu bi durum canım allahtan ümit kesilmez sıkma canını olacağı varsa olur

Tarihimi geçmişti acaba sinir bozucu bi durum canım allahtan ümit kesilmez sıkma canını olacağı varsa olur

bilmiyorum, belki de. hayır bir de bu ay test mest almayıp bekleyecektim sözde ama çok zormuş. yaz tatilindeyim çalışmıyorum şu ara. işle meşgul olsam kafam dağılırdı unuturdum belki de

bilmiyorum, belki de. hayır bir de bu ay test mest almayıp bekleyecektim sözde ama çok zormuş. yaz tatilindeyim çalışmıyorum şu ara. işle meşgul olsam kafam dağılırdı unuturdum belki de
Anlıyorum seni ama sabırsızlık var bizde eskiden test mi varmış hiççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…