- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.881
evet canim var :) benimde boyleydi.masallah ne kadar erken.cikmis boyleben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha
Allahım nolur yarın daha da koyu olsunn
Ben görüyorum çok silik bir çizgiKizlar gorebiliyor musunuz acaba erken gebelik testi yapayim dedim gece gece yaptim malesef guvenmiyorum.. Uste de testin kapagini koydum yerini anlayabilin diye kalpli yerin icinde olmasi gerekiyor cizginin
İnşaAllah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaAllah hayırlı evlatlarla dolsun amin :)Ben görüyorum çok silik bir çizgiinşallah koyulaşır
Canim korkunun ecele faydasi yok. Ben senin yerinde olsam direk kan testi yaptirirdim. Eger sonuc pozitifse oh ne guzel. Eger negatifte doktora gidip bir sorun var mi diye muayene olurdum. Bende 2 kere dusuk yapmis biri olacak soyluyorum. Bende kendini daha fazla üzmeden sonucu ogrenkızlar adetımde 1 hafta gectı gecen ay düşük yaptım test yapmaya korkar oldum ya yıne kimyasal gebelik cıkarsa. 3kere kimyasal gebelik gecirdim
Amin canım çok aminİnşaAllah canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşaAllah hayırlı evlatlarla dolsun amin :)
Cok az koydum yani, lavaboya gittigimde camasirimdaki lekelenmeyi gorunce ihtiyacimi giderdikten sonra biraz zorlamayla test yaptim yani ondan dedim :)
Günün geçmesini bekle çünkü 3-4 aydır regl öncesi lekelenme yaşıyorum her seferinde yerleşmedir dedim ama değilmişBence yerleşme kanamasi canım o daha yeni yerlesiyor kanda çıkar ama idrarda daha yukselmemistir
Bence test yapıp doktora gitmelisin, Allah korusun düşük riski falan vardır ona göre iğne yaparlar ilaç verirler, inşallah sağlıkla hamilesindir canımkızlar adetımde 1 hafta gectı gecen ay düşük yaptım test yapmaya korkar oldum ya yıne kimyasal gebelik cıkarsa. 3kere kimyasal gebelik gecirdim
Cnm sezeryan yerimin hemen alt kisminda.diklemesine bi cizgi gobege kadar cikiyo isteCanım o cizgi nerede oluyor tam olarak? Nereden baslayip nerede bitiyor ?kendimden bakacagim :)
Simdilik bir sey yok bende, gobegimin her yerine baktım canım :)Cnm sezeryan yerimin hemen alt kisminda.diklemesine bi cizgi gobege kadar cikiyo iste
evet canim var :) benimde boyleydi.masallah ne kadar erken.cikmis boyle
Bol bol su iç Benim kabusumdur kendileri öyle ki sayesin de kalp kapak romatizmasi oldum 39 lu ateslerden. İki litre su ic gun icin de susuz kalmissin hatta coksa yanman bir seferde bir birbucuk litre suyu ic oyle rahatlarsin ki.. birde idarar yollari enfeksiyonu dusuk ve hamileligi engelliyor su icmeye ozen goster gecmis olsun..Ay ne güzel ya maşallah hepinize bide kendime bakıyorum öyle güzel belirtileriniz varki
Benim sacma sapan diş etim şişti idrar sonrasi yanma yaşıyorum evelsi gün başım döndü cok sıcaktam sanirim. Şimdi ara ara kasıkda çekilme oluyor yanmadan belkide.
Rüyamdada 2şer yumurta vardı içlerindem civcivler cıktı sevdim cok mutlı oldum
Herkesin gögsü siser kasıkları agrir bana bakın bide
Öyle yapıcam ama yarın da doktora gitcem ilaç alcam mecburrBol bol su iç Benim kabusumdur kendileri öyle ki sayesin de kalp kapak romatizmasi oldum 39 lu ateslerden. İki litre su ic gun icin de susuz kalmissin hatta coksa yanman bir seferde bir birbucuk litre suyu ic oyle rahatlarsin ki.. birde idarar yollari enfeksiyonu dusuk ve hamileligi engelliyor su icmeye ozen goster gecmis olsun..
bende bir soru sorayım ben sat 27 temmuz haziran 26 mayıs 26 .yani 28 günde bir şaşmayan adetim üç aydır değişiyor.bu ayda yumurtlama gününü tespit ettim ve nedense bir hafta sonra göğüsler hafif şişti sırt ağrım belim ağrır zaten fıtık var 3 gün önce kalkarken sabah kasığıma ağrı girdi .dünde yüz üstü yatarken sol kasığımda küçük top var gibiydi yatamadım ve adetime yani 27 ağustosa 9 gün kala test yaptım hayali bi çizgi daha belirdi ama benmi görmek istediğimden gördüm anlamadım
Kızlar günaydınn, Lütfen bana bir fikir verin , benim bat 20 Ağurtos idi. 19 Ağustosta eşimle birlikte olduk ve çok açık pembe lekelenme gibi birşey gördüm ve bu gün hala aynı şekilde devam ediyor ,çok az miktarda ve çok açık renkli, ayrıca 20 Ağustos sabahı evde gebelik testi yaptım ,ilk birkaç dakika birşey çıkmadı , sonra uyudum ve iki -üç saat sonra tekrar baktığımda silik çizgi vardı, bugün de belim ağrıyor ama acaba adet mi olacağım diye düşünüyorum, sizce ne yapayımyım
Günaydınnn
Sen hiç zaman kaybetmeden doktoruna git
İnsanın aklına bir sürü şey geliyor
Kafanı karıştırma git muayeneni ol
Tahlilini yaptır
valla canım sorma heyecanla üzüntü bir arada şuan, her an adet olabilirm diye tetikteyimGünaydınnn
Sen hiç zaman kaybetmeden doktoruna git
İnsanın aklına bir sürü şey geliyor
Kafanı karıştırma git muayeneni ol
Tahlilini yaptır