Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var canım hafif koyu renk bi çizgi, diğer gebeliğimde de olmuştu. Bi kaç saat sonra ben tekrar kan vermeye gideceğim, dualarınıza ihtiyacım var canlar

Kizlar gorebiliyor musunuz acaba erken gebelik testi yapayim dedim gece gece yaptim malesef guvenmiyorum.. Uste de testin kapagini koydum yerini anlayabilin diye kalpli yerin icinde olmasi gerekiyor cizginin

Eklentiler

• IMG_20170820_213705_569.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 131
Kizlar gorebiliyor musunuz acaba erken gebelik testi yapayim dedim gece gece yaptim malesef guvenmiyorum.. Uste de testin kapagini koydum yerini anlayabilin diye kalpli yerin icinde olmasi gerekiyor cizginin
Çok silik var gibi sanki emin olamadım ama idrarda fazla koymuşsun gibi canım dağılma olmuş çünkü

Çok silik var gibi sanki emin olamadım ama idrarda fazla koymuşsun gibi canım dağılma olmuş çünkü
Aslinda hic idrar koyamadim zaten daha 6 gun var lekelenmeyi gorunce bir deneyim dedim canim. En iyisi bati beklemek bence hem belkide regl olurum bilemiyorum kafam karisti umutsuzdum biraz cunku. Ama yinede insan heyecanlaniyor :)

Karartıp baktım yok ikinci çizgi ama dediğim gibi testte yayılma olmuş idrar koyamadım derken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…