- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.390
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.861
Benim 10 gün önceden başlıyoKızlar benim bata 9 gün var daha adet belirtisi 9 gün önceden belli olurmu sizce adet hissim var yaaa
Bende de var canım hafif koyu renk bi çizgi, diğer gebeliğimde de olmuştu. Bi kaç saat sonra ben tekrar kan vermeye gideceğim, dualarınıza ihtiyacım var canlarKizlar hamilelikte gobekte cikan hamilelik cizgisi var ya.benim ameliyat yerimin alt kismindan yukari dogru yukselen o hafif kahverengi cizgi belirmis ama henuz gobegime kadar deil tabiki.ameliyat yerininaltinda serce parmak kadar bi cizgi goruyorum hamile olanlar bi bakabilir mi acaba sizde de var mi.ben test yapmistim ama kan testi yaptirmadim henüz.net bi sonuc yok ama simdi yeni farkettim o cizgiyi.
Ayy hadi gözün aydınben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha
Allahım nolur yarın daha da koyu olsunn
Cnm 15 inde olman gerekiyodu ve sen 5 gun bekledin valla bravo sana cnm.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım :)
Hadi hayırlısı canım:)Bende de var canım hafif koyu renk bi çizgi, diğer gebeliğimde de olmuştu. Bi kaç saat sonra ben tekrar kan vermeye gideceğim, dualarınıza ihtiyacım var canlar
Ayyy kuzummm çok sevindim ya daha erken çıkmaz diyordum ama çıkmıs. Son adet tarihin neydi senin canım sağlıkla kucagına al inşallah ayyy çok sevindimben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha
Ayyy kuzummm çok sevindim ya daha erken çıkmaz diyordum ama çıkmıs. Son adet tarihin neydi senin canım sağlıkla kucagına al inşallah ayyy çok sevindim
Canımmm ya nasıl sevindim nasıll anlatamamamin canım Allah razı olsun 28 ags canım erken çıktı ama ben hissettim ikinci olcak meleğim
Yok yok en son ne zaman adet oldun onu soruyorym.bu ikinci bebişin mi öteki kaç yasında?amin canım Allah razı olsun 28 ags canım erken çıktı ama ben hissettim ikinci olcak meleğim
Canım kahverendiyse o yerleşme kanamasidir muhtemelen 6 gun var adetine daha bebişib yer hazirliyor olabilir kendine :))Kızların kahverengimsi lekelenmem olmuş bata daha 6 gün var soğan suyuiçince galiba regl erken geldi...
Çok silik var gibi sanki emin olamadım ama idrarda fazla koymuşsun gibi canım dağılma olmuş çünküKizlar gorebiliyor musunuz acaba erken gebelik testi yapayim dedim gece gece yaptim malesef guvenmiyorum.. Uste de testin kapagini koydum yerini anlayabilin diye kalpli yerin icinde olmasi gerekiyor cizginin
Aslinda hic idrar koyamadim zaten daha 6 gun var lekelenmeyi gorunce bir deneyim dedim canim. En iyisi bati beklemek bence hem belkide regl olurum bilemiyorum kafam karisti umutsuzdum biraz cunku. Ama yinede insan heyecanlaniyor :)Çok silik var gibi sanki emin olamadım ama idrarda fazla koymuşsun gibi canım dağılma olmuş çünkü
Karartıp baktım yok ikinci çizgiKizlar gorebiliyor musunuz acaba erken gebelik testi yapayim dedim gece gece yaptim malesef guvenmiyorum.. Uste de testin kapagini koydum yerini anlayabilin diye kalpli yerin icinde olmasi gerekiyor cizginin
Cok az koydum yani, lavaboya gittigimde camasirimdaki lekelenmeyi gorunce ihtiyacimi giderdikten sonra biraz zorlamayla test yaptim yani ondan dedim :)Karartıp baktım yok ikinci çizgiama dediğim gibi testte yayılma olmuş idrar koyamadım derken??
Bence yerleşme kanamasi canım o daha yeni yerlesiyor kanda çıkar ama idrarda daha yukselmemistirCok az koydum yani, lavaboya gittigimde camasirimdaki lekelenmeyi gorunce ihtiyacimi giderdikten sonra biraz zorlamayla test yaptim yani ondan dedim :)
Canim gozun aydin. 1 hafta onceden cikmis ne guzel. Sabah daha koyu cikar kesinben daha net görüyorum dışarda karanlıkta bu kadar çıkıyo flasha
Hayirlisi olsun insallah canim benim Allah razi olsun donusun icinBence yerleşme kanamasi canım o daha yeni yerlesiyor kanda çıkar ama idrarda daha yukselmemistir