- 9 Mayıs 2016
- 58
- 34
- 41
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.621
Amin inşallah canım, Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanim gozun aydin. Ay masallah hep guzel haberler alnaya basladik. Bizde sizinle mutlu oluyoruz. Kucaginada almak nasip olsun canim.
Allah razı olsun canım, Rabbim sana da nasip etsin inşallahhayırlı olsunnn bir bebiş daha geliyor ay sabah sabah iki bebiş haberi ne güzel
Hadi inşallah canımBenim bat 24 ünde.yarin test yapicam 4 gun kala yani.heyacani sizlerle paylasmak cok guzel:)
Kuzum bata kadar bekle öyle yap. Negarifi de atma eşine sürpriz yaparken kullanırsın başta negatif cıktı yine diye gösterirsinYaa ne güzel sabah sabh hamile hberleri yayılmış bn sabh sekzde arken gbelik testi yaptım bat son 3 ve nefatif hayali falan da yok yaniama ztn çıkmayacağını biliyodum
Canım iyi dayandın vlla gzün aydınHadi inşallah canım
Kizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenmeoldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karistiCanım iyi dayandın vlla gzün aydın
Cnm cok sevindim senin adina.foto bekliyoruz.Canım iyi dayandın vlla gzün aydın
Cnm o silik çizgi çıkıyo ztn ikisinin aynı olması laxımKizlar benim adetim normalde 7 gun suruo bu ay 2 gun cok siddetli oldum 2 gunde hafif lekelenmeoldu bitti bugun altinci gunum hic bisey yok ovi testi deneyim dedim biri silik iki cizgi cikti sizde daha erken deilmi yumurtlamaya kafam karisti
Anladim cnm tsk ederrim ben tek cizgi olacak sandimCnm o silik çizgi çıkıyo ztn ikisinin aynı olması laxım
Negatif görmek için miCnm cok sevindim senin adina.foto bekliyoruz.
Erken yumurtlama olabilir canm bnce bugünü değerlendirsin yrında silik çıkarsa yumurta çatlamış demektir o günü de değerlendirsinKızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. İki gün dur başladı. Regli biteli 3. Gün batın 9.günü. sizce erken değilmi çatlama için. Siz daha tecrübelisiniz diye bi sorayım dedim
Ben yanlis okumusum cnm.ayyyyy kusura bakma.ama senden cok ümitliydim yaaaa.tüm belirtiler vardi bide ya o yüzdenNegatif görmek için mibaşka birine yazcaktın galiba tatlım bnm sabah yaptığım negatif
Erken yumurtlama olabiliyor bugün ve yarını degerlendirsinKızlar bu kuzenimin bugünkü ovu testi. İki gün dur başladı. Regli biteli 3. Gün batın 9.günü. sizce erken değilmi çatlama için. Siz daha tecrübelisiniz diye bi sorayım dedim
Yok cnm ne kusuru bn olsada şuanda çıkıcağını sanmıyrum ztn çnkü yumurtam 11 de çatladı yani daha üzerinde 8 gün gcti anca knda bellidir varsa dyorum byük bi ihtimal regli tarihinden snra öğrenebilirim tabi kırmızılar gelmezseBen yanlis okumusum cnm.ayyyyy kusura bakma.ama senden cok ümitliydim yaaaa.tüm belirtiler vardi bide ya o yüzden
Insallah gelmez kuzum yaaYok cnm ne kusuru bn olsada şuanda çıkıcağını sanmıyrum ztn çnkü yumurtam 11 de çatladı yani daha üzerinde 8 gün gcti anca knda bellidir varsa dyorum byük bi ihtimal regli tarihinden snra öğrenebilirim tabi kırmızılar gelmezse