Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10-11-12 işte o tarihlerde oldu galiba
Bnmde 11 inde çatladı daha üzerinden bi hafta geçmiş çıkmaz yani idrarda kanda bile blki çıkar bnde sanki iki aylık hamile gbi her belirtiyi yşadım bi kusmadığım kaldı yani kısmet belirti olupta regli olanda var olmayıp hamiş olanda günler geçmiyo banada ama olana kdar pes etmek yok

Ayy görsen gizli gizli gidip teste bakıyorum çizgi silindimi diye hiç inanasım yok sanki silinse biliyordum diyip rahatlayacagım. Yok söylemem eşime kan testinde çıkmadan birde yoksa üzülmesin yok yere.
Allah kucagina almayida nasip etsin cok sevindim darisi basimizaaaa:)

Doğru diyosun haklisin ama insan ister istemez beklentiye girior işte olmayinca da üzülüyor

Gebelik testi yaptın mı cnm ben bata 7 gün car ama dayanamadım yaptım bugün erken gebelik testi ama negatif ve hiç bir belirtimde yok olmadi yine herhalde kizimda 2. Ayda hamile kalmıştım
Gebelik testini 4 gün kala yapmayı dusunuyorum kuzum, eğer pozitifse esime supriz yapmak icin öncesinde bi tane çok erken yaptım negatif görünsün diye
Ama bakalım inşallah hayırlara vesile olur bu ayy yaa bat hangi gün canım senin?

Benim bat 25 ağustos yumurtlama testi yapmıştım 10-11 yada 12 ağustos gibiydi 10-11 ağustosda sol kasigimda agri oldu sadece ctesi kesildi ve ondan sonra ne akıntı ne ağrı hiisey yok

Canım bnde 4 gün öncesinden başladım yapmaya elimde bi tane gebelik testi vardı eşim aldı sağolsun iki tane normal bi tane erken gebelik testi gün gün yaparım bol bol

Bir sürü blirti var bat a son 4
Geçen gece karnım ağırdı çok elimle masaj yapmışım uyku arasında düşün o kadar ağrım olmuş aynı anda rüyamda hamileymişim. Bi sonraki gece de düşük yaptığımı gördüm. Beynim bulandı zaman geçmiyo of of

Valla belirti olsa kötüü olmasa kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…