Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi
Gebelik testi yaptın mı cnm ben bata 7 gün car ama dayanamadım yaptım bugün erken gebelik testi ama negatif ve hiç bir belirtimde yok olmadi yine herhalde kizimda 2. Ayda hamile kalmıştım
6 gün öncesine kadar diye biliyorum ama çogu kişide hata veriyor adet gününü beklemek en sağlıklısı tabii bu merak ve heyecanı bastırmak imkansız

Tatlım adetin geçmiş bence bir test yap böyle beklemek daha zor bende negatif göreyim aklımdan çıksın diye yaptım inan bende hiiiç belirti yok
Adetim 1 gün geçti belirti olmadığı için test almıyorum pazartesi günü alırım gerekirse diyorumm ama çıkıp alasım var şimdi belirtisiz de olabilirr Olsa keşkee

Yok canım çatlama iğnesi vurulmadım Dr gittiğimde üç ay daha deneyin olmazsa o zaman yumurta takibi yaparım demişti. Pko luyum ramazanda başladık denemelere inşallah bu ay oldu dualardayım. Tatlım bende belirtilere taktım sürekli elimle memişleri yolladım durdum görsen. Elle tutulur hiç belirti yok bir ara uyuyup durdum o da hava değişimi yazlık temposu yordu şimdi o uyuklamada yok.

Ay inanmıyorum canm yaa nasıl dayanıyosun ben olsam çoktan söylemiştim resmen bebişin seninle kız bn senden daha mutluyum
3 olunca dayanılıyor sanırım ilkinde öğrenene kadar kalp sesini duymuştuk ondada töbe çıkmamıştı gebelik idrar kan testi verdim kaç kere olmadı en son Dr söktürücü verdi o bitti iki hafta daha olmayınca Dr gittik ultrasonda kalp atışını duyduk

Daha ne o zaman kesin hamilesin
Gözün aydın
İnş doktordan mutlu çıkarsın
Bakalım ben de dün çift çizgiyi gördüm ama iğnenin etkisi diye sevinemedim
Yarın yine test yapabilirim
Çizgi azda olda koyulaşmışsa o zamn olabilir derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…