- 31 Ekim 2016
- 348
- 246
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.481
Adetim 1 gün geçti belirti olmadığı için test almıyorum pazartesi günü alırım gerekirse diyorumm ama çıkıp alasım var şimdi belirtisiz de olabilirr Olsa keşkeeCanım eger ben hamiş isem hiç takılma belirtilere bende hiç birsey yok çünkü
6 gün öncesine kadar diye biliyorum ama çogu kişide hata veriyor adet gününü beklemek en sağlıklısı tabii bu merak ve heyecanı bastırmak imkansızGebelik testi yaptın mı cnm ben bata 7 gün car ama dayanamadım yaptım bugün erken gebelik testi ama negatif ve hiç bir belirtimde yok olmadi yine herhalde kizimda 2. Ayda hamile kalmıştım
Adetim 1 gün geçti belirti olmadığı için test almıyorum pazartesi günü alırım gerekirse diyorumm ama çıkıp alasım var şimdi belirtisiz de olabilirr Olsa keşkee
Senin adına çok sevindim ya allah tamamına erdirsin bir de tiyo versen azıcık nasıl tuttu :)Erken gebelik testi
6 gün öncesine kadar diye biliyorum ama çogu kişide hata veriyor adet gününü beklemek en sağlıklısı tabii bu merak ve heyecanı bastırmak imkansız
Tatlım kan testini göreyim tiyoyu o zaman vereyim bende netleşti daha teste güvenemiyorumSenin adına çok sevindim ya allah tamamına erdirsin bir de tiyo versen azıcık nasıl tuttu :)
Ay inanmıyorum canm yaa nasıl dayanıyosun ben olsam çoktan söylemiştim resmen bebişin seninle kız bn senden daha mutluyum
Testin markadı neydiTatlım kan testini göreyim tiyoyu o zaman vereyim bende netleşti daha teste güvenemiyorum
Tebrik ederim inş test yanılmamıştır
Canim adetin gecmis daha ne duruyorsun. Al testi yap rahatla. Stres yapmassin hic olmazsa.Adetim 1 gün geçti belirti olmadığı için test almıyorum pazartesi günü alırım gerekirse diyorumm ama çıkıp alasım var şimdi belirtisiz de olabilirr Olsa keşkee
Tebrik ederim inş test yanılmamıştır
Sen çatlatma iğnesi vurulmamışsan büyük ihtimal hamişsin inş
Hiçbir belirti yok demişsin demek ki olmayadabiliyor
Ben de göğsüme takmış durumdayım
Diğer tüm belirtiler var ama göğsümde bir hasaasiyet ya da dokununca acıma yok
3 olunca dayanılıyor sanırım ilkinde öğrenene kadar kalp sesini duymuştuk ondada töbe çıkmamıştı gebelik idrar kan testi verdim kaç kere olmadı en son Dr söktürücü verdi o bitti iki hafta daha olmayınca Dr gittik ultrasonda kalp atışını duydukAy inanmıyorum canm yaa nasıl dayanıyosun ben olsam çoktan söylemiştim resmen bebişin seninle kız bn senden daha mutluyum
Freely diye bir marka 4 tl likTestin markadı neydi
Sağol canım ya inşallah oldu bu sefer kuruyunca baya belli olmuşFreely diye bir marka 4 tl lik
İnşallah canım pazartesiyi beklemedeyim sabahtan kapısına dayanıcamSağol canım ya inşallah oldu bu sefer kuruyunca baya belli olmuş
Yok canım çatlama iğnesi vurulmadım Dr gittiğimde üç ay daha deneyin olmazsa o zaman yumurta takibi yaparım demişti. Pko luyum ramazanda başladık denemelere inşallah bu ay oldu dualardayım. Tatlım bende belirtilere taktım sürekli elimle memişleri yolladım durdum görsen. Elle tutulur hiç belirti yok bir ara uyuyup durdum o da hava değişimi yazlık temposu yordu şimdi o uyuklamada yok.
Cnm senin test kuruyunca iyice belirginlesmis benimki o kadar olmuyo iste.hayirlisi beklemedeyiz.bata son 2İnşallah canım pazartesiyi beklemedeyim sabahtan kapısına dayanıcam
Canm nye bu kadar erken umutsuzluğa kapılıyosun daha erken bnce herşey olabilir ne olcağı belli değilBenim bu test sonucundan sonra umudum kırıldı ve ovulasyon ve gebelik testi sipariş ettim
Hiç bir belirtimde yok çünküCanm nye bu kadar erken umutsuzluğa kapılıyosun daha erken bnce herşey olabilir ne olcağı belli değil