- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.461
Anladım canım, hayırlısı olsun o zaman, Allah gönlüne göre versin, isteyen herkesin bebeklerini sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallahCnm biz mayis ayinda da denemistik ozaman 6 gun oncesini gosteren testlerden denemistim onda cikmisti hemde cok net 2. Cizgi ama hamile deilmisim kimyasal gebelik oldu yani.o yuzden bu sefer beklemeyi dusunuyorum gecenkindr ortaligi ayaga kaldirmistim bu sefer yine oyle olsun istemiyorum.
Cok saol cnm insallah hepimizin gonlune gore olur.hepimiz hamiş kaliriz.Anladım canım, hayırlısı olsun o zaman, Allah gönlüne göre versin, isteyen herkesin bebeklerini sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah
amin canım benim insallahmaaşallah canim gozun aydin insallah saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur
Rabbim taz vakitte hepinize nasip etsin inşallah. Dualarimda olacaksiniz.Oyy canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de duanda unutma
Allah razı olsun canım benim Allah isteyen hiçbir kadinin kucağını boş birakmasin insallahCanim valla gorunce duygulandim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Saglikla dogsun insallah. Darisi tum isteyenlere.
Canım dün pazara gidince eczane kestirdim gözüme kaşla göz arası kaptım birtane test keşke iki tane alsaydım tekrar ederdim ama pazartesi ilk iş kan testi. Hiç ümidim yok belirti hiç yok sadece yumurtlama günün ertesi günü yumurtalıgım çok sızladı sancı şeklinde ne yerleşme lekesi ne göğüs şişmesi bulantı akıntı bile hiç yok bilemedim kan testinde görmeden inanamam sanırımBnde grüyorumm yoksa senin testin mi
Benim bat 20 agustos bekleseydin keşke son güne kadar idrar testlerine güven yok hatta günün gecmesi bile gerekiyor bazı bünyelerdeCanlar bnde gaza geldim yaptım bi tanetabiki negatif ama zaten erken olduğunu biliyodum daha yumurtlamanın üstünden 8 gün gcti anca kanda belli olur bn inanıyorum o bebek bu ay gelecek
Canım gözün aydın saglıklı sıhhatli hayırla gelir inşallah bebeşinTopigimizin ilk ultrasyon görüntüsü olsun bu da. Cok şükür kese göründü darısı kalp atışına insallah. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah. 2018 de topiktek herkes bebeğini kucağına almış olsun insallah.Eki Görüntüle 2034781
Teşekkür ederim canım pazartesi kan testine gideceğim onuda paylaşırım inşallah Rabbim bu cuma günün hatıra dualarımızı kabul eder inşallahAaa bende görüyorum çok mutlu oldum canımm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahh
Amin canım inşallahTeşekkür ederim canım pazartesi kan testine gideceğim onuda paylaşırım inşallah Rabbim bu cuma günün hatıra dualarımızı kabul eder inşallah
Kumsal eger bu ay hamile değilsen seni içeri attıracam bu kadar sahte gebelik belirtisi olmazAynen canm dün gce adet ağrısı gbi blim ağrıdı bi saat yatamadım o yüzden bacaklarım iç kısmındaki damarlar uyuşuyo resmen yatarken anlıyorum beklicez mecbur az kaldı zaten
Tabi ben kendimi balkondan atmazsamKumsal eger bu ay hamile değilsen seni içeri attıracam bu kadar sahte gebelik belirtisi olmaz
Cok tesekkur ederim canim benim eksik olmaCanım gözün aydın saglıklı sıhhatli hayırla gelir inşallah bebeşin
Ayy görsen gizli gizli gidip teste bakıyorum çizgi silindimi diye hiç inanasım yok sanki silinse biliyordum diyip rahatlayacagım. Yok söylemem eşime kan testinde çıkmadan birde yoksa üzülmesin yok yere.Tabi ben kendimi balkondan atmazsamsen bi hamiş hberini al da beni boşver tatlım ztn çıkmayacağımı biliyodum bn pztsi ye kadar nasıl bekliceksinnn kocişe söylemedin mi daha
beklemesen bugün kan versenn ??
Canım yazlıktayım evde olsam beklemez giderdimbeklemesen bugün kan versenn ??
Gebelik testi yaptın mı cnm ben bata 7 gün car ama dayanamadım yaptım bugün erken gebelik testi ama negatif ve hiç bir belirtimde yok olmadi yine herhalde kizimda 2. Ayda hamile kalmıştımKızlar benim belirtim yok sadece azıcık göğüs hassaslığı var. Bu ayı da pas geçtik galiba
Canım eger ben hamiş isem hiç takılma belirtilere bende hiç birsey yok çünküKızlar benim belirtim yok sadece azıcık göğüs hassaslığı var. Bu ayı da pas geçtik galiba