Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım, hayırlısı olsun o zaman, Allah gönlüne göre versin, isteyen herkesin bebeklerini sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin inşallah

maaşallah canim gozun aydin insallah saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur
amin canım benim insallah

Oyy canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de duanda unutma
Rabbim taz vakitte hepinize nasip etsin inşallah. Dualarimda olacaksiniz.

Canim valla gorunce duygulandim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Saglikla dogsun insallah. Darisi tum isteyenlere.
Allah razı olsun canım benim Allah isteyen hiçbir kadinin kucağını boş birakmasin insallah

Bnde grüyorumm yoksa senin testin mi
Canım dün pazara gidince eczane kestirdim gözüme kaşla göz arası kaptım birtane test keşke iki tane alsaydım tekrar ederdim ama pazartesi ilk iş kan testi. Hiç ümidim yok belirti hiç yok sadece yumurtlama günün ertesi günü yumurtalıgım çok sızladı sancı şeklinde ne yerleşme lekesi ne göğüs şişmesi bulantı akıntı bile hiç yok bilemedim kan testinde görmeden inanamam sanırım

Canlar bnde gaza geldim yaptım bi tane tabiki negatif ama zaten erken olduğunu biliyodum daha yumurtlamanın üstünden 8 gün gcti anca kanda belli olur bn inanıyorum o bebek bu ay gelecek
Benim bat 20 agustos bekleseydin keşke son güne kadar idrar testlerine güven yok hatta günün gecmesi bile gerekiyor bazı bünyelerde

Kumsal eger bu ay hamile değilsen seni içeri attıracam bu kadar sahte gebelik belirtisi olmaz
Tabi ben kendimi balkondan atmazsamsen bi hamiş hberini al da beni boşver tatlım ztn çıkmayacağımı biliyodum bn pztsi ye kadar nasıl bekliceksinnn kocişe söylemedin mi daha

Tabi ben kendimi balkondan atmazsamsen bi hamiş hberini al da beni boşver tatlım ztn çıkmayacağımı biliyodum bn pztsi ye kadar nasıl bekliceksinnn kocişe söylemedin mi daha
Ayy görsen gizli gizli gidip teste bakıyorum çizgi silindimi diye hiç inanasım yok sanki silinse biliyordum diyip rahatlayacagım. Yok söylemem eşime kan testinde çıkmadan birde yoksa üzülmesin yok yere.

Kızlar benim belirtim yok sadece azıcık göğüs hassaslığı var. Bu ayı da pas geçtik galiba
Gebelik testi yaptın mı cnm ben bata 7 gün car ama dayanamadım yaptım bugün erken gebelik testi ama negatif ve hiç bir belirtimde yok olmadi yine herhalde kizimda 2. Ayda hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…