- 2 Aralık 2016
- 421
- 531
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.421
Böyle strese grmek daha kötü ama en azından o zamn yumurtan kalitelimi çatladı mı vs onları blceksin
Durmak yok yola devaaammmBtsin kırmızılar çalışmalar başlasınn
Cicillerin saygı duruşunda galibaKuzlarr nerdesiniz yaa belirtilerime belirti ekledimgöğüslerim şişmeye başlamış sanki bi de sertleşmişler ya bi de bişey sorcam bnm göğüs uçları sürekli hazır olda asker gbi dikiliyolar var mı böyle bişey yaşayan bu gidişle uzman olcam bu konularda
Bende goruyorum cnm benimkide aynen bu sekilde cikti.emin olamiyorum bata son 2 kaldi senin bata kac gun var acaba.Eki Görüntüle 2034733 ben görüyorum ama başka gören var mıı
Aynen son 2 gün ve hiçbir belirti olmayınca bende inanamıyorum maalesefBende goruyorum cnm benimkide aynen bu sekilde cikti.emin olamiyorum bata son 2 kaldi senin bata kac gun var acaba.
Ayy cnm valla suan sevindim senin ki de cok silik benimkide.bakiyorum test yapanlara gayet net cizgi cikanlar da var demekki gunumuz gectikten sonra bizde de daha net cizgi cikicak insallah yaaaaAynen son 2 gün ve hiçbir belirti olmayınca bende inanamıyorum maalesef
Hatta bugun esime de gosterdim burda 2.cizgiyi gorebiliyormusun dedim.evet cok silik bi cizgi daha var dedi ama yine de inanamiyorum.adetim gecmeden de kan testi yaptirmicam.Aynen son 2 gün ve hiçbir belirti olmayınca bende inanamıyorum maalesef
Cnm reglin gecmis sen testi alip hemen yap bence zaten gayet net cikar.bekleme yarini bizede haber ver bekliyoruz.Günaydın kızlar... Reglim bugunle beraber 2 gun gecikti, bugun test alip yarin yapayim diyorum, normalde duzenlidir hic sasmaz gelecegi tarihi
Gördüm canım. Hadi hayirli olsunEki Görüntüle 2034733 ben görüyorum ama başka gören var mıı
Teşekkür ederim balım allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar ile doldursun kulaklarımızıGördüm canım. Hadi hayirli olsunhamileler çogaldi.
Cnm aynen bende senin gibi dusunuyorum pazartesiyi beklicem.eger olmazsam bikez daha idrar yapip sonra kan testi yapmayi dusunuyorum.hayirlisi olsun hepimiz icin kizlar.Silik çizgi olunca bende tam bir sevinç yaşayamadım eşime bile demedim pazartesi kan testi veririm kırmızılar gelmezse eger
Bnde grüyorumm yoksa senin testin miEki Görüntüle 2034733 ben görüyorum ama başka gören var mıı
Ay canmm inşallah bebiş geliyo ne zaman yapıcaksın kan testiniTeşekkür ederim balım allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar ile doldursun kulaklarımızı
Kan testini görmeden inanamam ben ama