- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.381
Ay canımm inşallah kandada çıkar iyice mutlu oluruz çok sevindimİnşallah fıstığım, inşallah Allahım dualarımı kabul etmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canımm inşallah kandada çıkar iyice mutlu oluruz çok sevindimİnşallah fıstığım, inşallah Allahım dualarımı kabul etmiştir
Allah gönlüne göre versin inşallah vardır. Umutların daim olsunAyy inşallah canım, dua edin nolur sabah tekrar yapıcam
Çok bekledin annesi kiymabebiseBu kadar belirtiden sonra hele bi gelmesin o bebiş gelince poposuna poposuna vurcam
Gözün aydın var gibiDr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
Çok teşekkürler inşallahGözün aydın var gibi
Eveeet çizgi belirmiş hadi inşallahDr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
Börek mi bak canm börek çekti şaka şaka oha yani o kadar da olmazEvBoregi var mı bir belirtin canım
Ahh fıstık senin yorumlarını o kadar beğeniyorum ki gel buyur börekler açayım sana, ne istersen yapayım, ağzından bal damlıyor genelde maşallah sanaBörek mi bak canm börek çekti şaka şaka oha yani o kadar da olmaz
İnşallah boşa çıkmaz benim içime hamişsin diye doğuyor birde kumsal hamile değilse çok şaşırırım o kadar adapte oldum hamile oldugunaÜç dört gündür midem yanıyo, kafamın arkası uyuşuk gibi, göğüs uçlarım koyulaştı ve genişledi, her şeye ağlıyorum. Gerçi bunlar her ay oluyor bende neredeyse ama inşallah bu ay boş çıkmaz canım ya
Kumsal için ben de aynı fikirdeyim:) isteyen herkes hamiş olsun inşallah, bebişlerimiz gelsin bir an önceİnşallah boşa çıkmaz benim içime hamişsin diye doğuyor birde kumsal hamile değilse çok şaşırırım o kadar adapte oldum hamile olduguna
Ahh canm yaa çok teşekkür ederim bn hep böyleyimdir aslında ama dün gzerken arkadaşım dedi ne oldu sana cıvıl cıvıldın espriler hvada uçuşurdu dye bilmiyo ki aklım hep bebişteAhh fıstık senin yorumlarını o kadar beğeniyorum ki gel buyur börekler açayım sana, ne istersen yapayım, ağzından bal damlıyor genelde maşallah sana
Senin de bi şey kalmadı bata, gelmesin o kırmızılar, sevdiğim tek kırmızı testteki ikinci kırmızıAhh canm yaa çok teşekkür ederim bn hep böyleyimdir aslında ama dün gzerken arkadaşım dedi ne oldu sana cıvıl cıvıldın espriler hvada uçuşurdu dye bilmiyo ki aklım hep bebişte
Sorma valla hele bir hamiş olayım dış kapıya bu evde bir hamiş var tabelası yaptrcam nerdeyseİnşallah boşa çıkmaz benim içime hamişsin diye doğuyor birde kumsal hamile değilse çok şaşırırım o kadar adapte oldum hamile olduguna
Aynen canm şafak sayıyırum işte bkalım ilk sen güzel hberi ver bizde peşinden geliriz Allah'ın izniyleSenin de bi şey kalmadı bata, gelmesin o kırmızılar, sevdiğim tek kırmızı testteki ikinci kırmızı
Yakışır hakkımız bu kadar aklımızı takıyor kendimizi yiyoruzSorma valla hele bir hamiş olayım dış kapıya bu evde bir hamiş var tabelası yaptrcam nerdeyse
İnşallah kuzu inşallah, Allahım nasip etsin hepimizeAynen canm şafak sayıyırum işte bkalım ilk sen güzel hberi ver bizde peşinden geliriz Allah'ın izniyle
Tabikii ah bi gelsin o minikler nasıl sevcez hberleri yokYakışır hakkımız bu kadar aklımızı takıyor kendimizi yiyoruz
Bat gelse de haber alsak senin bebekten