Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen nasılsın bakalım kanama devam ediyor mu
evet kuzum bildigin adet oldum işte.. ya testler yanlısdı yada tutunamadı oda yarın belli olur eger kanda cikmadiysa testler yanlısdır bu ay bi kafamı dinlemek istiyorum gercekten hic böyle olmamıştım bütün hamile sayfalarından cıktım instada vs bi buraya bakiyorum ..
sende lütfen bu kadar stress yapma kendine ben hamile kaldıgm ay ne yumurtlama gününe baktım nede baska bişeye adetim 5 gün gecikti adet söktürücü ictim test bile yapmadım o derece eşim ısrar etmişdi ilk 2 cizgiyi o gün gördüm rahatla stress hormonları cok etkiliyor

Bende 14.gunu yapmistim.kuzum bu şekilde çıkmıştı kan testinde de 6.17 mi ne çıkmıştı ama sonra düştü deger ıgnenin etkisiymiş insallah sende vardır bebis :)
Yaa geçmiş olsun canım, inşallah vardır, inşallah seninde benimde isteyen herkesin de olur en kısa zamanda

Bilmiyorum ki canm syres yapıpta hamile kalan kişileri de grüyoruz hep topiklerde ztn şuan başka oyalndığım birşeyde yok bu ay da olmazsa bnde salarım galiba

Ya kizlar sizden fikir istiyorum ben pkoluyum ama ilk cocuguma kendiliginden oldu 2. Ye klomen kullanarak kalmistim dusuk oldu tekrar istiyoruz olmadi mayista doktora gitmistim hersey yolunda demisti doktorum folik asit verdi o kadar simdide hamilekalamiyorum sizce adet olduktan sonra tekrar doktor kontrollerine basliyayim mi

Canm bnce takip ettir bu ay da öyle bak bakalım sizlerin işi daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…