- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.401
vaar büyük bi ihtimal dualarım seninle ..Dr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
Canım sen nasılsın bakalım kanama devam ediyor muvaar büyük bi ihtimal dualarım seninle ..
3,5 yıl oldu canimNekadar zaman oldu evleneli
evet kuzum bildigin adet oldum işte.. ya testler yanlısdı yada tutunamadı oda yarın belli olur eger kanda cikmadiysa testler yanlısdır bu ay bi kafamı dinlemek istiyorum gercekten hic böyle olmamıştım bütün hamile sayfalarından cıktım instada vs bi buraya bakiyorum ..Canım sen nasılsın bakalım kanama devam ediyor mu
Bende 14.gunu yapmistim.kuzum bu şekilde çıkmıştı kan testinde de 6.17 mi ne çıkmıştı ama sonra düştü deger ıgnenin etkisiymiş insallah sende vardır bebis :)Dr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
çok teşekkürler inşallah :)Bence de var bebeğin, ilk hamileligimde ben de böyle silik görmüştüm Bata 4 gün kala. Hayırlı olsun şimdiden :)
Yaa geçmiş olsun canım, inşallah vardır, inşallah seninde benimde isteyen herkesin de olur en kısa zamandaBende 14.gunu yapmistim.kuzum bu şekilde çıkmıştı kan testinde de 6.17 mi ne çıkmıştı ama sonra düştü deger ıgnenin etkisiymiş insallah sende vardır bebis :)
Allah razı olsun canımvaar büyük bi ihtimal dualarım seninle ..
Inşallah canim insallahYaa geçmiş olsun canım, inşallah vardır, inşallah seninde benimde isteyen herkesin de olur en kısa zamanda
Bilmiyorum ki canm syres yapıpta hamile kalan kişileri de grüyoruz hep topiklerde ztn şuan başka oyalndığım birşeyde yok bu ay da olmazsa bnde salarım galibaevet kuzum bildigin adet oldum işte.. ya testler yanlısdı yada tutunamadı oda yarın belli olur eger kanda cikmadiysa testler yanlısdır bu ay bi kafamı dinlemek istiyorum gercekten hic böyle olmamıştım bütün hamile sayfalarından cıktım instada vs bi buraya bakiyorum ..
sende lütfen bu kadar stress yapma kendine ben hamile kaldıgm ay ne yumurtlama gününe baktım nede baska bişeye adetim 5 gün gecikti adet söktürücü ictim test bile yapmadım o derece eşim ısrar etmişdi ilk 2 cizgiyi o gün gördüm rahatla stress hormonları cok etkiliyor
Hepimiz aynıyız maalesefKızlar da dayanamıyorum nasıl gecicek bu günler bata 9 kaldı
Dr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
Canm bnce takip ettir bu ay da öyle bak bakalım sizlerin işi daha zorYa kizlar sizden fikir istiyorum ben pkoluyum ama ilk cocuguma kendiliginden oldu 2. Ye klomen kullanarak kalmistim dusuk oldu tekrar istiyoruz olmadi mayista doktora gitmistim hersey yolunda demisti doktorum folik asit verdi o kadar simdide hamilekalamiyorum sizce adet olduktan sonra tekrar doktor kontrollerine basliyayim mi
Canm bnce takip ettir bu ay da öyle bak bakalım sizlerin işi daha zor
Teşekkürler kuzum, inşallah artık hayırlısıylaCanim gozun aydin. Insallah kan sonucunda da guzel sonuc alirsin.
Böyle strese grmek daha kötü ama en azından o zamn yumurtan kalitelimi çatladı mı vs onları blceksinBir yanim basla diyor canim bir yanim dur diyor doktora git gel o sureclerde yipratici ya kafam allak bullak