- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.441
Topigimizin ilk ultrasyon görüntüsü olsun bu da. Cok şükür kese göründü darısı kalp atışına insallah. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah. 2018 de topiktek herkes bebeğini kucağına almış olsun insallah.Eki Görüntüle 2034781
Aaa bende görüyorum çok mutlu oldum canımm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhEki Görüntüle 2034733 ben görüyorum ama başka gören var mıı
Oyy canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de duanda unutmaTopigimizin ilk ultrasyon görüntüsü olsun bu da. Cok şükür kese göründü darısı kalp atışına insallah. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah. 2018 de topiktek herkes bebeğini kucağına almış olsun insallah.Eki Görüntüle 2034781
Üzülmee bnde dört gün varken normal test yaptım bnmkide negatif daha erken çnküBata 7 gun var dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Aminnn canimmTeşekkür ederim balım allah sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar ile doldursun kulaklarımızı
Kan testini görmeden inanamam ben ama
10 gunden once kana da gecmiyor diye biliyorum canim. Az daha sabir. Gelecek bebisCanlar bnde gaza geldim yaptım bi tanetabiki negatif ama zaten erken olduğunu biliyodum daha yumurtlamanın üstünden 8 gün gcti anca kanda belli olur bn inanıyorum o bebek bu ay gelecek
Canim valla gorunce duygulandim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Saglikla dogsun insallah. Darisi tum isteyenlere.Topigimizin ilk ultrasyon görüntüsü olsun bu da. Cok şükür kese göründü darısı kalp atışına insallah. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah. 2018 de topiktek herkes bebeğini kucağına almış olsun insallah.Eki Görüntüle 2034781
Aynen canm dün gce adet ağrısı gbi blim ağrıdı bi saat yatamadım o yüzden bacaklarım iç kısmındaki damarlar uyuşuyo resmen yatarken anlıyorum beklicez mecbur az kaldı zaten10 gunden once kana da gecmiyor diye biliyorum canim. Az daha sabir. Gelecek bebis
Cnm sende cok belirti var aslinda insallah hamişsindir.sabirsizlikla beklemedeyim seni.bu kadar belirtiye.Aynen canm dün gce adet ağrısı gbi blim ağrıdı bi saat yatamadım o yüzden bacaklarım iç kısmındaki damarlar uyuşuyo resmen yatarken anlıyorum beklicez mecbur az kaldı zaten
Tebrikler canım, benim test gibi olmuş, sabah yine yaptım ben aynı çıktı, hayırlısıyla inşallah bebeklerimiz bizimledirEki Görüntüle 2034733 ben görüyorum ama başka gören var mıı
Cnm senin bata kac gun var.bendede ayni cikti sonuc.benim son 2Tebrikler canım, benim test gibi olmuş, sabah yine yaptım ben aynı çıktı, hayırlısıyla inşallah bebeklerimiz bizimledir
Benim de iki gün Pazar'a bekliyorum, yani beklemiyorum inş gelmez :) akşam bi kan vereyim diyorum eşim gelince, sen ne zaman kan vericeksin? Sen de çatlatma ignesi var mıydı? Ben de var 13. Gün bugün o yüzden onun etkisi olabilir diye çok sevinemiyorumCnm senin bata kac gun var.bendede ayni cikti sonuc.benim son 2
Dini canm ya bnde nlamadım sanki çok koşmuşumda kaslarım yorulmuş gbi ğopomun birazcık aşağısı resmen çekiliyo bnde merak içindeyim bu arada btün gün evdr oturuyrum yani bu ağrı garipCnm sende cok belirti var aslinda insallah hamişsindir.sabirsizlikla beklemedeyim seni.bu kadar belirtiye.
Insallah bu agrilarin sonu iyi olur. Cok kendini dinleme artik. Valla yakinda tırlatıcaz hep birlikteAynen canm dün gce adet ağrısı gbi blim ağrıdı bi saat yatamadım o yüzden bacaklarım iç kısmındaki damarlar uyuşuyo resmen yatarken anlıyorum beklicez mecbur az kaldı zaten
Cnm ben pazar gunu olmazsam pazartesi tekrar test yapicam zaten silik cizgi biraz daha ne cikar eger bebis varsa.onu gorursem eger kosarak kan vermeye gitcem.insallah.catlatma ignesi vurulmadim yok.insallah sende hamişsindir cnm.Benim de iki gün Pazar'a bekliyorum, yani beklemiyorum inş gelmez :) akşam bi kan vereyim diyorum eşim gelince, sen ne zaman kan vericeksin? Sen de çatlatma ignesi var mıydı? Ben de var 13. Gün bugün o yüzden onun etkisi olabilir diye çok sevinemiyorum
Eee iğne de yokken silik çizgi varsa kesin hamilesin, çünkü çizgi silikte olma yanlış olma şansı yok demişti doktor, tebrik ederim canım, adet olcam diye düşünüp durma, olmayacaksın bebişin göbüşe konmuşCnm ben pazar gunu olmazsam pazartesi tekrar test yapicam zaten silik cizgi biraz daha ne cikar eger bebis varsa.onu gorursem eger kosarak kan vermeye gitcem.insallah.catlatma ignesi vurulmadim yok.insallah sende hamişsindir cnm.
Bn dinlemesem de kendini hissettiyor sağolsunInsallah bu agrilarin sonu iyi olur. Cok kendini dinleme artik. Valla yakinda tırlatıcaz hep birlikte
Cnm biz mayis ayinda da denemistik ozaman 6 gun oncesini gosteren testlerden denemistim onda cikmisti hemde cok net 2. Cizgi ama hamile deilmisim kimyasal gebelik oldu yani.o yuzden bu sefer beklemeyi dusunuyorum gecenkindr ortaligi ayaga kaldirmistim bu sefer yine oyle olsun istemiyorum.Eee iğne de yokken silik çizgi varsa kesin hamilesin, çünkü çizgi silikte olma yanlış olma şansı yok demişti doktor, tebrik ederim canım, adet olcam diye düşünüp durma, olmayacaksın bebişin göbüşe konmuş