Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maaşallah canim gozun aydin insallah saglikli bir sekilde kucagina almakta nasip olur

Oyy canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizleri de duanda unutma

Canim valla gorunce duygulandim. Allah kucagina almayi nasip etsin. Saglikla dogsun insallah. Darisi tum isteyenlere.

10 gunden once kana da gecmiyor diye biliyorum canim. Az daha sabir. Gelecek bebis
Aynen canm dün gce adet ağrısı gbi blim ağrıdı bi saat yatamadım o yüzden bacaklarım iç kısmındaki damarlar uyuşuyo resmen yatarken anlıyorum beklicez mecbur az kaldı zaten

Cnm senin bata kac gun var.bendede ayni cikti sonuc.benim son 2
Benim de iki gün Pazar'a bekliyorum, yani beklemiyorum inş gelmez :) akşam bi kan vereyim diyorum eşim gelince, sen ne zaman kan vericeksin? Sen de çatlatma ignesi var mıydı? Ben de var 13. Gün bugün o yüzden onun etkisi olabilir diye çok sevinemiyorum

Cnm sende cok belirti var aslinda insallah hamişsindir.sabirsizlikla beklemedeyim seni.bu kadar belirtiye.
Dini canm ya bnde nlamadım sanki çok koşmuşumda kaslarım yorulmuş gbi ğopomun birazcık aşağısı resmen çekiliyo bnde merak içindeyim bu arada btün gün evdr oturuyrum yani bu ağrı garip

Cnm ben pazar gunu olmazsam pazartesi tekrar test yapicam zaten silik cizgi biraz daha ne cikar eger bebis varsa.onu gorursem eger kosarak kan vermeye gitcem.insallah.catlatma ignesi vurulmadim yok.insallah sende hamişsindir cnm.

Cnm ben pazar gunu olmazsam pazartesi tekrar test yapicam zaten silik cizgi biraz daha ne cikar eger bebis varsa.onu gorursem eger kosarak kan vermeye gitcem.insallah.catlatma ignesi vurulmadim yok.insallah sende hamişsindir cnm.
Eee iğne de yokken silik çizgi varsa kesin hamilesin, çünkü çizgi silikte olma yanlış olma şansı yok demişti doktor, tebrik ederim canım, adet olcam diye düşünüp durma, olmayacaksın bebişin göbüşe konmuş

Cnm biz mayis ayinda da denemistik ozaman 6 gun oncesini gosteren testlerden denemistim onda cikmisti hemde cok net 2. Cizgi ama hamile deilmisim kimyasal gebelik oldu yani.o yuzden bu sefer beklemeyi dusunuyorum gecenkindr ortaligi ayaga kaldirmistim bu sefer yine oyle olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…