Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç dört gündür midem yanıyo, kafamın arkası uyuşuk gibi, göğüs uçlarım koyulaştı ve genişledi, her şeye ağlıyorum. Gerçi bunlar her ay oluyor bende neredeyse ama inşallah bu ay boş çıkmaz canım ya

İnşallah boşa çıkmaz benim içime hamişsin diye doğuyor birde kumsal hamile değilse çok şaşırırım o kadar adapte oldum hamile olduguna

Ahh fıstık senin yorumlarını o kadar beğeniyorum ki gel buyur börekler açayım sana, ne istersen yapayım, ağzından bal damlıyor genelde maşallah sana
Ahh canm yaa çok teşekkür ederim bn hep böyleyimdir aslında ama dün gzerken arkadaşım dedi ne oldu sana cıvıl cıvıldın espriler hvada uçuşurdu dye bilmiyo ki aklım hep bebişte

Ya kizlar sizden fikir istiyorum ben pkoluyum ama ilk cocuguma kendiliginden oldu 2. Ye klomen kullanarak kalmistim dusuk oldu tekrar istiyoruz olmadi mayista doktora gitmistim hersey yolunda demisti doktorum folik asit verdi o kadar simdide hamile kalamiyorum sizce adet olduktan sonra tekrar doktor kontrollerine basliyayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…