- 8 Ağustos 2017
- 51
- 11
- 42
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.361
Sana bayılıyorum sımdı mesajlarınıokuyordum ene jıne hayran kaldımCanım topiğin sahibi pek grmiyo bu ara buraya galiba
Senin sag kasık benim de sol kasık :) hadi bakalım canım, Rabbim gönlümüze göre versin :) Amin...Ah inşallh canım ya bu ay çok umutlandım sağ kasığımda bi yere otururken bi anda ağrı giriyo evde hamile moduyla geziyorum resmen
Benimde sağğ ama kistim vardı soğan kürü uyguladım bence onu yok ettiği için ağrıyorSenin sag kasık benim de sol kasık :) hadi bakalım canım, Rabbim gönlümüze göre versin :) Amin...
İsviçreCanım hangi ülkedesin ?
Bende 13 agustos yazıyor hala kırmızılarım bitiyor nerdeyse :)Canım topiğin sahibi pek grmiyo bu ara buraya galiba
Napalım canım modumu yüksek tutmaya çalışıyorum modumuzu dyeyimSana bayılıyorum sımdı mesajlarınıokuyordum ene jıne hayran kaldım
isvicrede almancanın biraz değişik şiveli dili konusuluyor ben almanyadan gelin geldim istersen sana yazayım sende kağıda yaz göster onlaraİsviçre
Btsin kırmızılar çalışmalar başlasınnBende 13 agustos yazıyor hala kırmızılarım bitiyor nerdeyse :)
Supersin haftaya dil okuluna basliyorum zor isler dil bilmeyince teşekkür ediyorum yazarsan sevinirimisvicrede almancanın biraz değişik şiveli dili konusuluyor ben almanyadan gelin geldim istersen sana yazayım sende kağıda yaz göster onlara
bana sen özelden yaz tam olarak ne demek istediğini bende cevireyim :)Supersin haftaya dil okuluna basliyorum zor isler dil bilmeyince teşekkür ediyorum yazarsan sevinirim
Kuzlarr nerdesiniz yaa belirtilerime belirti ekledimgöğüslerim şişmeye başlamış sanki bi de sertleşmişler ya bi de bişey sorcam bnm göğüs uçları sürekli hazır olda asker gbi dikiliyolar var mı böyle bişey yaşayan bu gidişle uzman olcam bu konularda
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz cnm.heyecanla.
Ay bi heyecanlandım sanki bu iğneden çok anlamam ama kç gün snra gdiyomuş ki etkisiTatlışlar çatlatma iğnesinin 12. Günü oldu, artık test yapsam mı
Dr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlarAy bi heyecanlandım sanki bu iğneden çok anlamam ama kç gün snra gdiyomuş ki etkisi
Ayy canım ben görüyorum, inşallah iğne etkisi değildirrDr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
Ayy inşallah canım, dua edin nolur sabah tekrar yapıcamAyy canım ben görüyorum, inşallah iğne etkisi değildirr
Allah'ım inşallah doğru görüyoruzdur ben silik çizgi grdüm hemde ilk idrarın değil inşallah ilacın etkisi değildirDr 10 gün sonra yap dedi ama korktum bekledim ve az önce yaptım, duaya ihtiyacım bar kızlar
İnşallah fıstığım, inşallah Allahım dualarımı kabul etmiştirAllah'ım inşallah doğru görüyoruzdur ben silik çizgi grdüm hemde ilk idrarın değil inşallah ilacın etkisi değildir