- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.341
Canım keşke bilsemde cevaplasam az önce bnde de oldu ama kanlı değil beyaz bi akıntı kıvamıda yumurtlma akıntısı gbi değil daha yapışkan kaygan değil araştırmya başladım nette ama net bi cevap yok maalesefKızlar benim bat a son 3. Birşey sorcam. Afedersiniz demin çamaşırımda sarı beyaz karışık akinti gördüm. Ama bu akinti içinde kırmızı kan şeklinde de ufak bi akinti vardı. Acaba regl.mi olcam. Bilen var mıdır? Biraz açık yazmak.zorunda kaldım kusura bakmayın.
Aynen canım benimde öyle yapışkan bi akintiydiCanım keşke bilsemde cevaplasam az önce bnde de oldu ama kanlı değil beyaz bi akıntı kıvamıda yumurtlma akıntısı gbi değil daha yapışkan kaygan değil araştırmya başladım nette ama net bi cevap yok maalesef
Onu test yapmadan bilemezsin canimÇok moralim bozuldu ya. Sonra pecete de yoktu ama ne biliyim. Sağ yumurtaligim ağrıyordu bugün acaba yerleşme mi var diyordumama şimdi bunu görünce sanırım regl olcam.gibi geldi. Düşük falan değildir heralde dimi kimyasal.falan.
Eğer olmazsam regl sabah yapıcam test canımOnu test yapmadan bilemezsin canim
Amin canm inşallah seninkide sağlıklıdır ve seninledir yarın ola hayrolaInsallah yerlesiyodur kizlar bebisleriniz.. dualarim sizinle
C Chivas Regal canim yazip destek olmaniz yeterli Allah razi olsun insallah sizlerden aliriz hamis haberlerini
Yap yap inşallh pozitifi grürsünEğer olmazsam regl sabah yapıcam test canım
Nekadar zaman oldu evleneliCanim dugunumun erkesi gunu kaynanami hastaneye yatirdik. Herseyine bakildi tamamen psikolojik denildi. Oglu evlendi diye karalar bagladi. Ohhhh aldim elinden
Yattigi odadaki klimayi aciyoruz zorla. Yeterki kapisi kapali kalsin diye.
Duyarsa duysun dimi dogru dedin. Kendi utansin
Bat gelse de haber alsak senin bebektenvalla çocuk düşünmüyorken hiç adet belirtilerim filan olmuyordu ya da oluyordu ama ben farkında değildim. geçen ay ilk kez düşünmeye başladık ve reglden önce göğüs hassasiyeti, mide bulantısı vs ne ararsan yaşadımgarip şey şu beklenti.
Ayy insallah balımBat a son 5 bu sefer oldu dye hissediyorum inşallah olmuştur
Ne yapcaz bilmiyorum düşünmekten insanın başı ağrıyor dışarda bile hep aklımda şu günler geçsede belli olsa artıkAyy insallah balım
Canım simdi gördüm yazılanları, nasılsın nasıl oldun? Sıkma canını olur mu...Herseyin hayirlisi ama cok yoruldum artik artik adetim 10 gun geciksede hic takmicakmisim gibime geliyo cok zorhele bi kere hamileyim diye o sevinci duyguyu yasadikdan sonra dahada zor ...
Ahh o günler sanki hic gecmiyormus gibi geliyor ama merak etme bence bu ay kızın da geliyor :)Ne yapcaz bilmiyorum düşünmekten insanın başı ağrıyor dışarda bile hep aklımda şu günler geçsede belli olsa artık
Canım hangi ülkedesin ?Ya gittim evzaneye ovilasyon testi alim diye Anlatamadim anlamadilar. Cevirri de yaptim gebelik testi uzattilar ahhh Dil sorunu ah ulkem ve guzelim doktorlari.
Nasıl oldun tatlım?Kimyasal yada dusuk bence ama anlamiyorum sabahki testte daha belirgindi hemen oyle dusermi yogun adet kanamasi gibi yani adetle sokulmustur zatende of ya napim gitsemmi
Ah inşallh canım ya bu ay çok umutlandım sağ kasığımda bi yere otururken bi anda ağrı giriyo evde hamile moduyla geziyorum resmenAhh o günler sanki hic gecmiyormus gibi geliyor ama merak etme bence bu ay kızın da geliyor :)
Benı nıye eklemıyorsun kac oldu kırıldım haHasumran (bat)=9 Ağustos
Lina dmrkrn (bat)=10 Ağustos
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adet oldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Canım topiğin sahibi pek grmiyo bu ara buraya galibaBenı nıye eklemıyorsun kac oldu kırıldım ha
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın darısı bızlere duanı eksık etmeKızlar bugün sonunda lan testi yaptim ve hamileliği resmilestirdim. Beta hcg 1693 çıktı. Simdi sirada kese gorme bekleyişi ve kalp atışı stresi var. Allahim hepinize tez vakitte nasip etsin insallah.