- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.281
Saol cnm inşallhinsallah bebis vardir canim hakkinda hayirlisi olsun
Valla canm bnde grdüm gzün aydın şimdiden inşallah kanda da gzel snuç alırsınKizlar demin yaptım var galiba doktora gitcem dua edin :))
Ay insallah sevinemiyom bile suan insallah ilki gibi olmazValla canm bnde grdüm gzün aydın şimdiden inşallah kanda da gzel snuç alırsın
Hayırlı olsun canım :)Ay insallah sevinemiyom bile suan insallah ilki gibi olmaz
Canm sen ne drumdasın var mı gelen gidenHayırlı olsun canım :)
Kizlar demin yaptım var galiba doktora gitcem dua edin :))
Canim gozun aydin. Gorunuyor.Kizlar demin yaptım var galiba doktora gitcem dua edin :))
Yok canım gelen giden, kasık agrım da bitti sanki, gogus agrisi devam ediyor, sabirla beklemekteyim :) annem sag olsunCanm sen ne drumdasın var mı gelen giden
Ah canm ya inşallah gzel sonuç alırsın valla helal olsun sana iyi sabrediyosun bn bazen git kan ver dyorum kendime ana tabiki kndimi tanıyorum hayatta gitmem tek başımaYok canım gelen giden, kasık agrım da bitti sanki, gogus agrisi devam ediyor, sabirla beklemekteyim :) annem sag olsun
Reglim duzenlidir benim, 28de bir olurum, gogus hassasiyeti, karin sisligi, parmaklarda sislik, anlayacağın tum belirtileri yasarim, bunda da oyle oldu, karnim sis, dun tursu cekti canım, annem aseriyor olmayasin dedi, bilemedim, birkac gundur de bas agrim var, baska da bir seyim kalmadi, dus alip duruyorum surekli varsa regl gelsin diye ama yok yani, akintim var sadece, sende var mi bir degisiklik?Ah canm ya inşallah gzel sonuç alırsın valla helal olsun sana iyi sabrediyosun bn bazen git kan ver dyorum kendime ana tabiki kndimi tanıyorum hayatta gitmem tek başımao yüzden beklemedeyim sanırım çift çizgi grmeden gitmem karnın şişti mi bnm normalde şişmeye başlaması lazım ama hiç şişmedi
Hamile olabilir misin? Ya da folik asit kullaniyor musun canım? Fazla folik asitte o tomurcuk gibi kabarmalar yapabiliyorYa bişey sorcam benim göğüslerim küçük tam 75 bile değil demin gördüm göğüs uclarım morarmış bi de etrafındaki koyu olan kısımın belirli noktalarında kabarmalar olmuş hafif sızlıyo göğüslerim netten araştırdım bişey bulamadım fikri olan var mı
Evet ama bugün baya bi belirleşti gebelikte sanmıyorum olursa süpriz olurHamile olabilir misin? Ya da folik asit kullaniyor musun canım? Fazla folik asitte o tomurcuk gibi kabarmalar yapabiliyor
Hayırlısı olsun canım inşallah bebiştir :)Evet ama bugün baya bi belirleşti gebelikte sanmıyorum olursa süpriz olur
Valla bir sürü blirti var da yüzümüz kara çıkmaz inşallah hala daha sağ kasık ve bcağımda çekilmeler oluyo baş ağrısı bndede var bi de dün başım döndü bi kaç kezReglim duzenlidir benim, 28de bir olurum, gogus hassasiyeti, karin sisligi, parmaklarda sislik, anlayacağın tum belirtileri yasarim, bunda da oyle oldu, karnim sis, dun tursu cekti canım, annem aseriyor olmayasin dedi, bilemedim, birkac gundur de bas agrim var, baska da bir seyim kalmadi, dus alip duruyorum surekli varsa regl gelsin diye ama yok yani, akintim var sadece, sende var mi bir degisiklik?
Hadi bakalim inşallah canım, güzel haberlerini bekliyorum :)Valla bir sürü blirti var da yüzümüz kara çıkmaz inşallah hala daha sağ kasık ve bcağımda çekilmeler oluyo baş ağrısı bndede var bi de dün başım döndü bi kaç kez
Amin canım inşallah, sağolKan verdim yarin sonucu cikacak ultrasondan bakti bisey gozukmedi hayirlisi kizlar hepinize tsk eder insallah vardir Allahim sizlerede hayirli evlatlar nasip etsin sabrimizi odullendirsin inşallah
Şükür benim 4 yaşında bir kızımda var ikinciyi istitorum şimdi.Rabbim isteyen herkese anneliği taddırsınİnsallah vardir yoksa da allah buyuktir her ay ertelense de bazilarimizin umutlari pes etmek yok bizim gibi ne cok ertelenen ama kavusan insanlar tesellisine sarilarak kismet..