- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.579
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.261
Günaydın kızlar çift çizgi göre arkadaşlar olmuş hali uğurlu olsun insallah. Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bat a son 3 yarın yapcam test ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bugun yap ben bu hafta bata 4 kala ogrendim silik de olsa cizgiyi gordum insallah sizde gorursunuz ve birlikte hamilelik hakkinda konusuyor oluruz zGünaydın kızlar çift çizgi göre arkadaşlar olmuş hali uğurlu olsun insallah. Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bat a son 3 yarın yapcam test ama bakalım
İnşallah canım. Bugün test yok evimde. Eşime akşam al sabah yapıcam dedim eğer sabah çift çizgiyi görürsem beraber hastaneye gidicez kan tahlili için.bence bugun yap ben bu hafta bata 4 kala ogrendim silik de olsa cizgiyi gordum insallah sizde gorursunuz ve birlikte hamilelik hakkinda konusuyor oluruz z
Ayyy hadi insallahhh guzel haberlerini bekliyoruz. cok stresli oluyor insan gecmek bilmiyor gunler yumurtlama donemi bittikteb sonraİnşallah canım. Bugün test yok evimde. Eşime akşam al sabah yapıcam dedim eğer sabah çift çizgiyi görürsem beraber hastaneye gidicez kan tahlili için.
Aynen canım yaaa herşeyi de belirti sanıyor insan valla bakalım nolcak hayırlısı artıkAyyy hadi insallahhh guzel haberlerini bekliyoruz. cok stresli oluyor insan gecmek bilmiyor gunler yumurtlama donemi bittikteb sonra
benimde bat 28i zaman gecmiyorr
Takmamak en guzeli ama tam anlamiyla beceremiyoruz isteben tatildeyim akışına bıraktım artık içim içimi yese de en azından gün içinde kafamı dağıtabiliyorum
Takmamak en guzeli ama tam anlamiyla beceremiyoruz iste
canim bende asilama yaptirdim dun 7. gunumdu asilamadan once de catlatma ignesi yapiyolar dun bendede silik cizgi cikti o ignenin etkisi umutlanma fazla derim uzulursun sonraEki Görüntüle 2034451 Kızlar dayanamadım test yaptım
çatlatma iğnesi iğnesi vurulalı 7 gün oldu
Bat 25i ya da 26sıydı tam hatırlamıyorum
İğnenin etkisi olabilir mi sonuç
canim bende asilama yaptirdim dun 7. gunumdu asilamadan once de catlatma ignesi yapiyolar dun bendede silik cizgi cikti o ignenin etkisi umutlanma fazla derim uzulursun sonra
rabbim insallah nasip eder hamile kalmani hayirlisiyla ama test icin erken benim gibi yanilirsin sonra doktorum ignenin etkisi dedi
Yumurtlama psikolojisi bebegim bu
bende aynen oyle oldum iste ama bosa umutlanmisimUmutlanmıyorum canım zaten
Sabah yatakta döndüm döndüm direndim ama mağlup oldum test yaptım
2 gün sonra yine yapacağım.Çıkacak olan çizginin koyuluğu bana sonucu gösterebilir
Sağol güzel dileklerin için
İnş sen de hamile kalmışsındır
Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz
insallah bebis vardir canim hakkinda hayirlisi olsunBat a son 5 bu sefer oldu dye hissediyorum inşallah olmuştur
bende aynen oyle oldum iste ama bosa umutlanmisim
Bat a son 5 bu sefer oldu dye hissediyorum inşallah olmuştur