- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.241
Kızlar bnde bgün alışveriş yapayım dedim sağ kasığım fena batıyo bi de belimin sağ tarafı bi de otururken başım dönüyo arada bu kadar şey psikolojik olmaz herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa kumsallll mııııı geliyooooKızlar bnde bgün alışveriş yapayım dedim sağ kasığım fena batıyo bi de belimin sağ tarafı bi de otururken başım dönüyo arada bu kadar şey psikolojik olmaz herhalde
Kızlar bnde bgün alışveriş yapayım dedim sağ kasığım fena batıyo bi de belimin sağ tarafı bi de otururken başım dönüyo arada bu kadar şey psikolojik olmaz herhalde
Tebrik ederim canim :)Su An çift çizgi görüyorum biri beni cimdiklesin
Yumurtlama psikolojisi bebegim bubende aşırı bir yorgunluk ve uyku hali var. esnemekten çenem düşecek gün içinde her şeyi de gebeliğe yormak istemiyorum ama ister istemez oluyor ya =) keşke bedenimi bu kadar dinlemesem.
Canm valla bnde umutluyum bakalım bu kadar şey yaşadıktan snra hamile değilsem artık reglim on gün geçse anca inanırım Canm sende pko vardı dimi bnce büyür yumurta ya kötü düşünme belki geç yumurtlicaksınC Chivas Regal kiz senden iyice umutluyum canim yaa benim bugun 14.gun yumurta 12 mm mis buyurmu bilmem ama umudum.azaldi senden umutluyum
hadi bakalim insallah sen sevindir bizi ...Canm valla bnde umutluyum bakalım bu kadar şey yaşadıktan snra hamile değilsem artık reglim on gün geçse anca inanırım Canm sende pko vardı dimi bnce büyür yumurta ya kötü düşünme belki geç yumurtlicaksın
Canım sen yine kendini dinle ne olacağı belli olmaz çalışmalara tam gaz devam et o kadar emeğin boşa gitmez inşallahhadi bakalim insallah sen sevindir bizi ...
evet canim pkoluyummm
insallah canim kac aydir maddi manevi ve agrilar derken yoruldum bu aydan sonra kisa vi ara vericem sanirim gerisi allahin takdiriCanım sen yine kendini dinle ne olacağı belli olmaz çalışmalara tam gaz devam et o kadar emeğin boşa gitmez inşallah
benimde bat 28i zaman gecmiyorrbenim bat 28 ags
çok heyecanlıyım yumurtam birkaç gün önce çatladı
6 Eylül de ben kirmizilari 9 Ay sonra gormek umuduyla:)))Bat 13 eylül
Hadi insallahhhhhhBende dün çatlatma iğnesi yaptım.gün aşırı ilişki önerdi doktorum.birde hergün vajinal jel crinone uygulayacağım.hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.doktorum ne kadar rahat ol kafaya takma stres yapma desemde elimde değil çok düşünüyorum
İnsallah vardir yoksa da allah buyuktir her ay ertelense de bazilarimizin umutlari pes etmek yok bizim gibi ne cok ertelenen ama kavusan insanlar tesellisine sarilarak kismet..Benim son adet tarihim 29u ama klomen kullandım bu ay pazartesi doktorum gel bakalım progestan vericem dedi düşüğe meyilli olduğum için adetimden önce öğrenicem ben yani varsa