Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bnde bgün alışveriş yapayım dedim sağ kasığım fena batıyo bi de belimin sağ tarafı bi de otururken başım dönüyo arada bu kadar şey psikolojik olmaz herhalde

bende aşırı bir yorgunluk ve uyku hali var. esnemekten çenem düşecek gün içinde :KK70: her şeyi de gebeliğe yormak istemiyorum ama ister istemez oluyor ya =) keşke bedenimi bu kadar dinlemesem.

Kızlar bnde bgün alışveriş yapayım dedim sağ kasığım fena batıyo bi de belimin sağ tarafı bi de otururken başım dönüyo arada bu kadar şey psikolojik olmaz herhalde

Al benden de o kadar
Ara ara orta hafif kramplar batmalar oluyor kasıklarımda
Belime se ağrı giriyo
Halim yok v.s
Göğüs hassasiyetim olsaydı umutlanırdım ama yok işte

Göguste damarlar belli oluyor yumurtlamadan itibaren gogsumun üzerine yatamiyorum ve sağ kasığımda sürekli batma.bir de günde en az iki saat uyku tembellik.idrarda koyulasma gogsun koyu kısımlarında pütür putur kabarciklar belirtiler bunlar yarın kan tahliline gideceğim sabahtan

C Chivas Regal kiz senden iyice umutluyum canim yaa benim bugun 14.gun yumurta 12 mm mis buyurmu bilmem ama umudum.azaldi senden umutluyum
Canm valla bnde umutluyum bakalım bu kadar şey yaşadıktan snra hamile değilsem artık reglim on gün geçse anca inanırım Canm sende pko vardı dimi bnce büyür yumurta ya kötü düşünme belki geç yumurtlicaksın

Hamilelerimize hayirli evlatlar allah Kucaginiza almayi nasip etsin. Cok sevindim. :)))) darisi basiniza

Benim son adet tarihim 29u ama klomen kullandım bu ay pazartesi doktorum gel bakalım progestan vericem dedi düşüğe meyilli olduğum için adetimden önce öğrenicem ben yani varsa:KK64:

Bende dün çatlatma iğnesi yaptım.gün aşırı ilişki önerdi doktorum.birde hergün vajinal jel crinone uygulayacağım.hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.doktorum ne kadar rahat ol kafaya takma stres yapma desemde elimde değil çok düşünüyorum :KK43:

Bende dün çatlatma iğnesi yaptım.gün aşırı ilişki önerdi doktorum.birde hergün vajinal jel crinone uygulayacağım.hamile kalırsam bebeğin tutunmasını sağlıyormuş.doktorum ne kadar rahat ol kafaya takma stres yapma desemde elimde değil çok düşünüyorum :KK43:
Hadi insallahhhhhh

Benim son adet tarihim 29u ama klomen kullandım bu ay pazartesi doktorum gel bakalım progestan vericem dedi düşüğe meyilli olduğum için adetimden önce öğrenicem ben yani varsa:KK64:
İnsallah vardir yoksa da allah buyuktir her ay ertelense de bazilarimizin umutlari pes etmek yok bizim gibi ne cok ertelenen ama kavusan insanlar tesellisine sarilarak kismet..

X