-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.301
Kumsal senden çok ümitliyim kız belirtiler tam gebelik belirtileriValla bir sürü blirti var da yüzümüz kara çıkmaz inşallah hala daha sağ kasık ve bcağımda çekilmeler oluyo baş ağrısı bndede var bi de dün başım döndü bi kaç kez
Test pozitifti senin regl kanaması mı üstüne görüyor olmayasın bir kanda baktır allah korusun yanlış birsey olmasınKizlar kanamam var
Kaç kilosun bi de rutin testleri o yapamıyormuymuş hayret bişey sağlık ocağına gitmicem belki allah allah adamı çıldırtır bunlar bozma moralini farklı bi doktora gitKızlar az önce geldim hastaneden hcg 737.63 05_5 mu gebelik var ama iç ya da dış gebelik olduğu ultrasonda görünmüyor dış gebelik de olabilir zaten bu kiloyla zor gebelik geçirirsin sağlık ocağında rutin kan testleri yapıyorlar git yapsınlar dedi yolladı orda da doktor yokmuş ağlaya ağlaya geldim
Kan verdim simdi aradim sonuc yarin cikarmis yogun kan geldi pihtida düştüTest pozitifti senin regl kanaması mı üstüne görüyor olmayasın bir kanda baktır allah korusun yanlış birsey olmasın
Dedikleri şeylere bak ya dağıtsaydın kafasını gzünü ne salak insanlar var tabiki şimdi belli olmaz dış gbelik olup olmadığı ay çok snir oldum yaKızlar az önce geldim hastaneden hcg 737.63 05_5 mu gebelik var ama iç ya da dış gebelik olduğu ultrasonda görünmüyor dış gebelik de olabilir zaten bu kiloyla zor gebelik geçirirsin sağlık ocağında rutin kan testleri yapıyorlar git yapsınlar dedi yolladı orda da doktor yokmuş ağlaya ağlaya geldim
Anlamıyorum n bu kilo ile zor gebelik geçirirsin ne demek bunu sana söyleyen kim acaba. Kilolu amerikada çogu hamile aşırı kilolu ve hiçbir Dr kilo hakkında olumsuz konuşmuyor başka bir sağlık tehdiditi yoksa. Lütfen moralinizi bozmayın bu hadsiz için. Umarim sağlıklı bir gebeliktir ve sağlık sıhhatle kucağınıza alırsınız bebeğiniziKızlar az önce geldim hastaneden hcg 737.63 05_5 mu gebelik var ama iç ya da dış gebelik olduğu ultrasonda görünmüyor dış gebelik de olabilir zaten bu kiloyla zor gebelik geçirirsin sağlık ocağında rutin kan testleri yapıyorlar git yapsınlar dedi yolladı orda da doktor yokmuş ağlaya ağlaya geldim
Ah canm ya inşallah bi sorun yoktur acaba acile falan mı gitsenKan verdim simdi aradim sonuc yarin cikarmis yogun kan geldi pihtida düştü
Yarın bi test yapsanaBata son3 ve hiiiç bir belirti yok hiç mi bir yeri ağrımaz insanın
Evde olsam hiç durmazdım ama yazlıktayım eczane yok burda anca bat günü yapabilirim o da kırmızı kart görmezsem inşallahYarın bi test yapsanahiç belli olmaz bu işler
Bnde de sadece 2 tane test var daha çok olsaydı yrından başlardım yapmayaEvde olsam hiç durmazdım ama yazlıktayım eczane yok burda anca bat günü yapabilirim o da kırmızı kart görmezsem inşallah
Canım sen bozma moralini, bir baska doktora daha görün, dis gebelik olup olmadigi tabi belli olmaz su an ama kilo ile ilgili kisim sacma geldi, tek bir doktorla yetinme, baskasina da gorunKızlar az önce geldim hastaneden hcg 737.63 05_5 mu gebelik var ama iç ya da dış gebelik olduğu ultrasonda görünmüyor dış gebelik de olabilir zaten bu kiloyla zor gebelik geçirirsin sağlık ocağında rutin kan testleri yapıyorlar git yapsınlar dedi yolladı orda da doktor yokmuş ağlaya ağlaya geldim
Canım doktora git istersen, önemli olabilir pihti olayıKan verdim simdi aradim sonuc yarin cikarmis yogun kan geldi pihtida düştü
Kimyasal yada dusuk bence ama anlamiyorum sabahki testte daha belirgindi hemen oyle dusermi yogun adet kanamasi gibi yani adetle sokulmustur zatende of ya napim gitsemmiAh canm ya inşallah bi sorun yoktur acaba acile falan mı gitsen
canim ne saygisiz insanlarmis. Hic moralini bozma. Keske hemen baska bir yere gitseydin. Sen içini ferah tut. Dua et yeter.Kızlar az önce geldim hastaneden hcg 737.63 05_5 mu gebelik var ama iç ya da dış gebelik olduğu ultrasonda görünmüyor dış gebelik de olabilir zaten bu kiloyla zor gebelik geçirirsin sağlık ocağında rutin kan testleri yapıyorlar git yapsınlar dedi yolladı orda da doktor yokmuş ağlaya ağlaya geldim
Merhaba,
korunmasız ilişkide erkek hiç boşalmasa da yani boşalmadan ilişkiyi sonlandırsa da hamile kalınma ihtimali var mı?[/QUOTEbosalmamissa sperm yok demektir sperm yoksa hamilelik sansi da yok demektir bana gore
Yarın özele gideceğim tekrar.cok sagoluncanim ne saygisiz insanlarmis. Hic moralini bozma. Keske hemen baska bir yere gitseydin. Sen içini ferah tut. Dua et yeter.