Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bata son 7 say say bitmiyo mübarek gece sol kasığımda aşırının aşırısı ağrım oldu ya resmen elimi kasığımdan çekemedim kalp gibi atıyodu bi de bu ay da olmazsa dr gitcem artık bi takip yaptırcam

Günaydın kızlar çift çizgi göre arkadaşlar olmuş hali uğurlu olsun insallah. Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bat a son 3 yarın yapcam test ama bakalım
bence bugun yap ben bu hafta bata 4 kala ogrendim silik de olsa cizgiyi gordum insallah sizde gorursunuz ve birlikte hamilelik hakkinda konusuyor oluruz z

bence bugun yap ben bu hafta bata 4 kala ogrendim silik de olsa cizgiyi gordum insallah sizde gorursunuz ve birlikte hamilelik hakkinda konusuyor oluruz z
İnşallah canım. Bugün test yok evimde. Eşime akşam al sabah yapıcam dedim eğer sabah çift çizgiyi görürsem beraber hastaneye gidicez kan tahlili için.

İnşallah canım. Bugün test yok evimde. Eşime akşam al sabah yapıcam dedim eğer sabah çift çizgiyi görürsem beraber hastaneye gidicez kan tahlili için.
Ayyy hadi insallahhh guzel haberlerini bekliyoruz. cok stresli oluyor insan gecmek bilmiyor gunler yumurtlama donemi bittikteb sonra

Eki Görüntüle 2034451 Kızlar dayanamadım test yaptım
çatlatma iğnesi iğnesi vurulalı 7 gün oldu
Bat 25i ya da 26sıydı tam hatırlamıyorum
İğnenin etkisi olabilir mi sonuç
canim bende asilama yaptirdim dun 7. gunumdu asilamadan once de catlatma ignesi yapiyolar dun bendede silik cizgi cikti o ignenin etkisi umutlanma fazla derim uzulursun sonra
rabbim insallah nasip eder hamile kalmani hayirlisiyla ama test icin erken benim gibi yanilirsin sonra doktorum ignenin etkisi dedi

Umutlanmıyorum canım zaten
Sabah yatakta döndüm döndüm direndim ama mağlup oldum test yaptım
2 gün sonra yine yapacağım.Çıkacak olan çizginin koyuluğu bana sonucu gösterebilir
Sağol güzel dileklerin için
İnş sen de hamile kalmışsındır
Hayırlısı artık bekleyip göreceğiz

Yumurtlama psikolojisi bebegim bu

valla çocuk düşünmüyorken hiç adet belirtilerim filan olmuyordu ya da oluyordu ama ben farkında değildim. geçen ay ilk kez düşünmeye başladık ve reglden önce göğüs hassasiyeti, mide bulantısı vs ne ararsan yaşadım garip şey şu beklenti.

kızlar fazla kafamıza takıyoruz
elimizde değil sürekli aklımda gözümü açar açmaz aklıma geliyor

ovu testlerim artık silikleşti sonucu bile bile tekrar yapıyorum
ne olacak bu halimiz

ah o bebiş gelsin ben onu mıncırmazmıyımm

bende aynen oyle oldum iste ama bosa umutlanmisim

bende aynen oyle oldum iste ama bosa umutlanmisim

Çizgi hemen belirdi mi peki
Benim ki hemen belirdi
Çatlatma iğnesi vurulduğumda 3 yumurtam vardı
Doktorum 2 yumurtadan çok umutluyum demişti ikiz olabilir diye konuşmuştuk
Önceki hamileliğimde ikizdi benim
Bir kese sonlandı kendiliğinden
Kızım var 5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…