Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayirli sonuclar insallah sikma canini daha var zamanin

bilmiyorum canim umudim gitti sanki ama 17.veya18.gun buyurde catlarsa bilemem offf cok sagol canim

Yumurtaliklar mi tembel canim benim oyle polikistik over var bende 7 yasinda kizim var o kendiliginden olmustu ama 2. Cocuk klomen takviyesi ile oldu 3 aylikken dusuk oldu simdi de istiyoruz bisi yok kolay surecler degil malesef ya

Yüklemeye çalışıyorum dosya büyük diyo yarın sabah gideceğim doktora inşallah rabbim herkese nasip etsin
olsun canim sonucta pozitif ayy cok sevindimmm demekki allahdan umit kesilmiyomus degilmi
tekrar hayirli olsun canim hayirlisiyla kucaginada alirsin insallah

Yumurtaliklar mi tembel canim benim oyle polikistik over var bende 7 yasinda kizim var o kendiliginden olmustu ama 2. Cocuk klomen takviyesi ile oldu 3 aylikken dusuk oldu simdi de istiyoruz bisi yok kolay surecler degil malesef ya
canim bendede pko var hic duzenli adet gormem birinci cocugumda tedavilerle oldu igne tedavisiyle oldu yine tedavideyim iste benimde oglum 7 yasinda canim ama ben hep korundum hapla adet oluyordum cunku

canim bendede pko var hic duzenli adet gormem birinci cocugumda tedavilerle oldu igne tedavisiyle oldu yine tedavideyim iste benimde oglum 7 yasinda canim ama ben hep korundum hapla adet oluyordum cunku

Bende ayni canim adet goremedigim icin mecbur hap kullandim hep simdi bu ay sogan kuru yaptim progestan ile adet oluyorum 2 aydir yoksa menepozlu gibiyim

Kızlar bugün bende kan pıhtılaşması oldugunu ogrendim. Coraspirine basladim. Hamile kalincada igneye baslayacakmisim.
Aranizda kan pihtilasmasi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…