- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.181
İnşallh olmuştur cnm belirtisizde hamiş olan var blki de bn kendimi çok dinliyorumSon 4 gün bata ama hiç birşey hissetmiyorum bu ayda olmadı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh olmuştur cnm belirtisizde hamiş olan var blki de bn kendimi çok dinliyorumSon 4 gün bata ama hiç birşey hissetmiyorum bu ayda olmadı sanırım
Elimde hiç test yok yazlıktayım. eşimde varsa zaten vardır modunda almaz şimdiErken gebelik testlerinden yapsana az kalmış bat'a
Hayırlısı tatlım belirsizlik benim canımı yiyen var veya yok bilseydik birİnşallh olmuştur cnm belirtisizde hamiş olan var blki de bn kendimi çok dinliyorum
Aynen canm iki gün kala yaparım öylesine bi test senin bat bnden geç bnce dayan brazcık sende
Al benden de o kadar günler geçmiyo sanki ne yapcaz bilmiyorumHayırlısı tatlım belirsizlik benim canımı yiyen var veya yok bilseydik bir
22 ağustosBat 25 ya da 26sı
6 gün erken tespit eden test yapıcam
Çıkmazsa 2gün arayla tekrar denerim
Biliyorum kendimi çünkü
Senin kaçıydı unuttum
Meme ucunun etrafındaki damarlar mı renklendi sendeAl benden de o kadar günler geçmiyo sanki ne yapcaz bilmiyorum
Canım geçmiş olsun haberdar et sonuçtanKızlar ayaklarım şişlikten davul oldu ne oluyor anlamadım yine hastanedeydim. Kalp damar cerrahiye gitmem gerekmiş acilen. Cok tırsıyorum
Aklına gireyim mi şimdi :)22 ağustos
Enfeksiyon dan önce de bacagım kırılmıstıCanim sana ne oldu boyle. Once enfeksiyon simdi de bu.
Insallah ciddi bir sey degildir. Cok gecmis olsun canim. Habersiz birakma.
Yok cnım braz da uzak yerleri tam ucunun etrafı değilMeme ucunun etrafındaki damarlar mı renklendi sende
Yok cnm ya ztn en fazl 2 gün öncesinden yaprım geçen ay eşimi ikna edeyim kan vermye dedim ikna olmadı bi gün snrada hasta oldum ztnAklına gireyim mi şimdi :)
Ben senin yerinde olsam bugün yarın yapardım testi
Stres yapmaaa soğan suyuna başladın mı sen bn ben onu kullanımca hissettim yumurtladığımıKızlar akıntım yok resmen her ay olan akıntım bu ay yok
Adeti düzenler diye hep veriKeşke hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydım Düzenimi bozdu yaklaşık beş aydır regl döngümde sarkmalar yaşadım.. Sarkmalara göre hesapladım bakalım inşallah doğrudur.. Bu ay olmadıysa Eylül için yumurta takibi düşünüyorum kızlar
Canım birincide hiç birsey göremedim ama ikincide hayalet bi çizgi görür gbi oldum emin değilim ama umutlandırmak istemem erken gebelik testi alsydın keşkeKizlar bugun 3.gunum geciktim bisey goruyormusunuz
Pardon kizlar ustteki test iki gun onceki..
Onlara güveniyorum cunku ilk hamile kaldigimda ucuz test koyuyken o daha silikdi .. banada var gibiCanım birincide hiç birsey göremedim ama ikincide hayalet bi çizgi görür gbi oldum emin değilim ama umutlandırmak istemem erken gebelik testi alsydın keşke
Şimdi grdüm üstteki iki gün önceymiş acaba bi kan mı versen gözlerimiz oyun mu oynuyo yoksa reglin gcik iş çnküOnlara güveniyorum cunku ilk hamile kaldigimda ucuz test koyuyken o daha silikdi .. banada var gibi