- 19 Şubat 2010
- 970
- 104
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.201
Bende gördüm sankiKizlar bugun 3.gunum geciktim bisey goruyormusunuz
Pardon kizlar ustteki test iki gun onceki..
Bitirdim soğan suyumu, bata 10 gün var. İçerken bende hissettim gerçekten ağrı batma şeklinde ama kistim de vardı belki onu yok etmiştir..Stres yapmaaa soğan suyuna başladın mı sen bn ben onu kullanımca hissettim yumurtladığımı
bilemedimki eşime gelirken test almasını dedim sabah bidaha yapcam daha belirgin cikarsa kan testi yaptırmaya giderim Allahim insallah vardirŞimdi grdüm üstteki iki gün önceymiş acaba bi kan mı versen gözlerimiz oyun mu oynuyo yoksa reglin gcik iş çnkü
inşallahBende gördüm sanki
Canım nolursa olsun git kan ver bence eninde sonunda veriliyor çünkü, varsa riske atmamış olursun yoksa öğrenmiş olursunKizlar bugun 3.gunum geciktim bisey goruyormusunuz
Pardon kizlar ustteki test iki gun onceki..
evet bende ondan korkuyorum aslında ilki dış gebelikti sen bişey görüyomusun.. gidip kan verip üzülmektende bıktım ama napcamı bilmiyorumCanım nolursa olsun git kan ver bence eninde sonunda veriliyor çünkü, varsa riske atmamış olursun yoksa öğrenmiş olursun
Canım kan verip üzülmek olarak görme, Allah muhafaza buradaki çoğu kişi görmüyorum dese ve sende ona göre negatif düşünüp bir anlık kendine dikkat etmesen kötü sonuçlar doğurabilir. Hem kendini hem Allah nasip ederse doğacak yavrunu düşün her şey sağlık için.. Üzülme Rabbimin takdiri hepimizin düşüncesinden hayırlıdır :)evet bende ondan korkuyorum aslında ilki dış gebelikti sen bişey görüyomusun.. gidip kan verip üzülmektende bıktım ama napcamı bilmiyorum
dogru diyosun canım.. o zaman adet olmazsam yarın giderim kan vermeye Allah yar ve yardımcımız olsun inşallahCanım kan verip üzülmek olarak görme, Allah muhafaza buradaki çoğu kişi görmüyorum dese ve sende ona göre negatif düşünüp bir anlık kendine dikkat etmesen kötü sonuçlar doğurabilir. Hem kendini hem Allah nasip ederse doğacak yavrunu düşün her şey sağlık için.. Üzülme Rabbimin takdiri hepimizin düşüncesinden hayırlıdır :)
Nasıl on gün var sen kaç gnde bi regli oluyosun yetişmişsin bzeBitirdim soğan suyumu, bata 10 gün var. İçerken bende hissettim gerçekten ağrı batma şeklinde ama kistim de vardı belki onu yok etmiştir..
Ben öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım 5 aylık bir süreçte her ay 2 gün sarkı adetim, şuan 32 günde oluyorumNasıl on gün var sen kaç gnde bi regli oluyosun yetişmişsin bze
Aynen benimde ya sıfır akıntı sıfır belirti olmadı mı yani bizimki şimdiKızlar akıntım yok resmen her ay olan akıntım bu ay yok
Kuzum bunları bata göre sıralasana musait olunca bence kimlerin sırası geliyor bakabilirikArkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos(adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül(adetoldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos(adet oldu)
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adetoldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül(adet oldu)
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
adimbendesakli (bat)=14 Ağustos
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Canm hatlar karışmış bndeBen öncesinde doğum kontrol hapı kullanmıştım 5 aylık bir süreçte her ay 2 gün sarkı adetim, şuan 32 günde oluyorum
Biraz göğüs hassasiyetim var onun dısında yok canım zaten epey de var bata ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama nedense bu ay yok gibi geliyorCanm hatlar karışmış bndeprofil resmin değişince oldu galiba yok mu sende bi blirti
Ben de birazdan yapi cam müthiş sıkıntılı bir durum. Ama pes etmek yok her şeyin zamanı var.Yarin bat im bugun test yaptim gene bisi yok
Ben de birazdan yapi cam müthiş sıkıntılı bir durum. Ama pes etmek yok her şeyin zamanı var.