- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.081
O kumsal bu ay gelecek o kadarrrr7 gün snra bnde katılırım sana artık önümüzdeki ay ovu testi falan birlikte takip ederiz
Canım vardır Rabbimin bildiğiiiSağlık olsun
Hiçbir hastalık umut vermez ki
Şuanki hastalığın gibi
Umutsuz kalmayalım yeter
Ah canım ya keşke gelsede bnde rahats kavuşsam sanırım gün yaklaştıkça strese grmeye bşladım inan evde ne temizlik ne yemek elimi sürmüyorum birşeye dsarı ble çıkmıyorum kaç gündür nasıl oyalayacağım kendimi hiç bilmiyorumO kumsal bu ay gelecek o kadarrrr
Ne iş yapıyo eşinKızlar sanırım ben adet olcam kahverengi akıntılar ve adet sancısı başladı eylüldede deneyemeyeceğiz eşim görevde olacak 2 ayım gitti moral sıfır inş siz hamilesinizdir
Sakin ol şampiyon, olursa olacak olmazsa dua edecegiz olana kadar. Bak bana kırmızıları gördüm yine de mutluyum. İnsanı deli eden sey belirsizlik arkadas.Ah canım ya keşke gelsede bnde rahats kavuşsam sanırım gün yaklaştıkça strese grmeye bşladım inan evde ne temizlik ne yemek elimi sürmüyorum birşeye dsarı ble çıkmıyorum kaç gündür nasıl oyalayacağım kendimi hiç bilmiyorum
Aynen öyle valla tegli olunca o kadar üzülmüyorum ama böyle gün yaklaştıkça insan heyecanlanıyo bakalım kısmet artıkSakin ol şampiyon, olursa olacak olmazsa dua edecegiz olana kadar. Bak bana kırmızıları gördüm yine de mutluyum. İnsanı deli eden sey belirsizlik arkadas.
Bu gece KAYNANAM bizde kalacak
Delirecegim yaaa offfff
Kocaya işimiz var diyorum. Bisey olmaz diyor. Cok sinirim bozuk
Benim bat dündü ama henüz olmafımArkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyo bat a 4 gün kaldı ve çok ümitliyim gelin test sonuçlarımızı burda paylaşalım inşallah hamis haberini alırız
Hasumran (bat)=9 Ağustos(adet oldu)
Lina dmrkrn (bat)=17 Eylül(adetoldu)
RanaZ33 (bat)=12 Ağustos(adet oldu)
Yvz13 (bat)=28 Ağustos
Esmas8593 (bat)=21 Ağustos
Filix (bat)=20 Ağustos
Fu2307 (bat)=9 Ağustos idi şuan hamiş
Ev böreği (bat)=20 Ağustos
Burcuuu (bat)=13 Ağustos idi şuan hamiş
Katrina (bat)=23 Ağustos
Kumsalpoyraz (bat)=22 Ağustos
İnnocent33 (bat)=17 Ağustos
Minahkecisi (bat)=23 Ağustos
Htckbrysl (bat)=11 Ağustos
Berenimo877 (bat)=5 eylül
Sedoşsedoş92 (bat)=13 Ağustos
Gkymc (bat)=24:Ağustos
Mismis1876 (bat)=21 Ağustos
Hakay3201 (bat)=13 Ağustos(adetoldu)
Efe2014 (bat)=31 Ağustos
İrmak777 (bat)=15 Ağustos
turko2727 (bat)=2 Eylül
07ebruli (bat)=18 Ağustos
Selma rumuz (bat)=21 Ağustos
bademzi (bat)=21 Ağustos
Lulu_bitte (bat)=26 Ağustos
Naazzli58 (bat)=20 Ağustos
Esmaa_91 (bat)=20 Ağustos
karyaa48 (bat)=25 Ağustos
kartalice41 (bat)=17 Eylül(adet oldu)
Apekmimek (bat)=26 Ağustos
Kirgincicekler (bat)=23 Ağustos
Mrvchn (bat)=24 Ağustos
adimbendesakli (bat)=14 Ağustos
Firefly_88 (bat)=18 Ağustos
KuzumaHasretim (bat)=28 Ağustos
rabbim tüm batı bekleyenlere
haklarında hayırlı evlat nasip eyle (Amin)
Kaynana kaynana cadı gibi kaynanaaaaa Allah var yukardaaaa benimleee oynamaaaaaaBu gece KAYNANAM bizde kalacak
Delirecegim yaaa offfff
Tam uygun bir sarki oldu.Kaynana kaynana cadı gibi kaynanaaaaa Allah var yukardaaaa benimleee oynamaaaaaa
Kuzum inşallah hayırlısı olsun Rabbimin bir bildiği vardır merak etme en hayırlı zamanı bekliyordur bebişin saan görünmek için bileSakin ol şampiyon, olursa olacak olmazsa dua edecegiz olana kadar. Bak bana kırmızıları gördüm yine de mutluyum. İnsanı deli eden sey belirsizlik arkadas.
Anlayışsız birisi miBu gece KAYNANAM bizde kalacak
Delirecegim yaaa offfff
Biraksak aramizda yatar o derece yaniAnlayışsız birisi mi
Ay bunların hepsi mi aynı be ben valla nerdeyse hiç knuşmam en son bayramda aradım kayınpeder desen hiç tanışmadım bileBiraksak aramizda yatar o derece yani
Bir ara bende konusmuyordum. Evliligimin ilk gununu, balayini hepsini berbat etti.yeni evliyiz, bizimle kalmak icin hasta numaralari yapti. 2 aylik evliyken bize tasindi. Say say bitmez.Ay bunların hepsi mi aynı be ben valla nerdeyse hiç knuşmam en son bayramda aradım kayınpeder desen hiç tanışmadım bile
Benim kaynana öyle değil allahtan ama eşimin halası öyle çıldırıyorumBiraksak aramizda yatar o derece yani