Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamis haberleri gelse de keyiflensek :) belirtileri olan var mi? BEnim de goguslerime el degmiyor cok buyuduler ama baska hicbir belirti yok! Akinti da yok agri da cok hafif :/ bat'a son 6

bata 9 gün var bugün halsizlik mide bulantısı var resmen yatağa yapıştım çok yorgun hissediyorum :ruh:

Hamis haberleri gelse de keyiflensek :) belirtileri olan var mi? BEnim de goguslerime el degmiyor cok buyuduler ama baska hicbir belirti yok! Akinti da yok agri da cok hafif :/ bat'a son 6
Gogus agrisi, akinti ve 36.5 derece ateş var, yuzum yaniyor resmen, dun biraz temizlik yapayım dedim, sol kasigima agri girdi, bıraktım uzandim, 2 gundur de sizliyor kasiklarim gelen giden yok, bata son 2 gun

Insallah gecikir guzel haberler alalim canim. Ben cok sabirsizim.:KK17: Senin yerinde olsam coktan yapmistim:KK66:
İnşaallah canım, Rabbim tüm isteyenlere versin tabi bana da , daha önceleri cok yaptim test, bu kez annemleyim, annem reglinin geçmesini bekle dedi, yoksa zor tutuyorum ben de kendimi :)

Bata 10 gün kaldı elimde son bir ovulasyon testi vardı yapayim öyle beklemesin dedim hiç çizgi çıkmadı hiç bir belirtim yok bakalım son 10

Bat.a son 7 gün hala sağ kasığımda rahatsızlık devam ediyor ama nedense bnmde yelkenler suya inmye başladı galiba bu ay da olmicak :KK43:

X