- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.041
bat a kaldı 8 gün. hala şansım var mı acaba kızlar çalışmalara devam etsem mi?
bence durmak yok yola devam :) benim bat yarın ama hala umudum var
çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bat a kaldı 8 gün. hala şansım var mı acaba kızlar çalışmalara devam etsem mi?
bence durmak yok yola devam :) benim bat yarın ama hala umudum var
çıkmadık candan umut kesilmezmiş
Hadi cnm ya
Gogus agrisi, akinti ve 36.5 derece ateş var, yuzum yaniyor resmen, dun biraz temizlik yapayım dedim, sol kasigima agri girdi, bıraktım uzandim, 2 gundur de sizliyor kasiklarim gelen giden yok, bata son 2 gunHamis haberleri gelse de keyiflensek :) belirtileri olan var mi? BEnim de goguslerime el degmiyor cok buyuduler ama baska hicbir belirti yok! Akinti da yok agri da cok hafif :/ bat'a son 6
Test yapmiş miydin canim?Gogus agrisi, akinti ve 36.5 derece ateş var, yuzum yaniyor resmen, dun biraz temizlik yapayım dedim, sol kasigima agri girdi, bıraktım uzandim, 2 gundur de sizliyor kasiklarim gelen giden yok, bata son 2 gun
Yapmadim, reglin gecikmesini bekliyorum canımTest yapmiş miydin canim?
Insallah gecikir guzel haberler alalim canim. Ben cok sabirsizim. Senin yerinde olsam coktan yapmistimYapmadim, reglin gecikmesini bekliyorum canım
Aaaaa
İnşaallah canım, Rabbim tüm isteyenlere versin tabi bana da , daha önceleri cok yaptim test, bu kez annemleyim, annem reglinin geçmesini bekle dedi, yoksa zor tutuyorum ben de kendimi :)Insallah gecikir guzel haberler alalim canim. Ben cok sabirsizim. Senin yerinde olsam coktan yapmistim
Amiiiiiinnnn...İnşaallah canım, Rabbim tüm isteyenlere versin tabi bana da , daha önceleri cok yaptim test, bu kez annemleyim, annem reglinin geçmesini bekle dedi, yoksa zor tutuyorum ben de kendimi :)
test çizgisi de mi yok benimde son 9 ama ümit yokBata 10 gün kaldı elimde son bir ovulasyon testi vardı yapayim öyle beklemesin dedim hiç çizgi çıkmadı hiç bir belirtim yok bakalım son 10
Test çizgisi var sadecetest çizgisi de mi yok benimde son 9 ama ümit yok
Canım daha on gün varmış tek çizgi çıkması normal bnce bazı kadınlarda lh hormonu dgrlerinden daha az o yüzden tek çizgi çıkmıştırTest çizgisi var sadece
Sus kız pollyannaBat.a son 7 gün hala sağ kasığımda rahatsızlık devam ediyor ama nedense bnmde yelkenler suya inmye başladı galiba bu ay da olmicak