Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala mı :oha: ona ne oluyormuş. Kaynanalık yapan biri çikiyor işte
Aynen vallah geçen gece 11 de arıyo beni kaynanam bana oda yapmıştı soruyor ki yatağında yatabilir miyim dedim yatarsan oraya yeni yatak alırsın :21: bozulmuş yememiş içmemiş kaynanama anlatmış pislik illa biri bi yere burnunu sokacak allah bizi böyle insanlardan korusun :dua:

Kizlar bugun mucize gibi bisey oldu. Goz damlasi almak icin girdigim eczaneden 1 adet de gebelik testi de alarak cikmistim. Bata daha 4 gun var. Bi sansimi deneyim dedim. Coook silik de olsa sanirim 2. cizgiyi gordum. Bu kac arkadasima daha gosterip gorup gormediklerini sordum ve evet goruoruz dediler. Hala inanasim gelmiyor. kanda gormeden sanirim inanmiycam. resimde daha da silik cikti bakalim siz nasi yorumlayacaksinuz lutfen yardim edin nolur

Eklentiler

• IMG_0004.jpg
    IMG_0004.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 97
Kizlar bugun mucize gibi bisey oldu. Goz damlasi almak icin girdigim eczaneden 1 adet de gebelik testi de alarak cikmistim. Bata daha 4 gun var. Bi sansimi deneyim dedim. Coook silik de olsa sanirim 2. cizgiyi gordum. Bu kac arkadasima daha gosterip gorup gormediklerini sordum ve evet goruoruz dediler. Hala inanasim gelmiyor. kanda gormeden sanirim inanmiycam. resimde daha da silik cikti bakalim siz nasi yorumlayacaksinuz lutfen yardim edin nolur

ben de gördüm canım çizgiyi
birde kanda baktır
hayırlı olsun :)

Canım tebrikler çizgi gayet net görünüyor inşallah kanda da pozitif çıkar:KK49:

Canım tebrikler çizgi gayet net görünüyor inşallah kanda da pozitif çıkar:KK49:
ben de gördüm canım çizgiyi
birde kanda baktır
hayırlı olsun :)
Ayy insallah daha esime soyleyemedim yarin kanda baktirip emin olunca soyleyecegim insallah cikar kizlar aglamaktan bi hal oldum cok yiprandim 5 aydir neler gecti aklimdan insallah dogrudur. Buraya dun uye oldum bugun boyle biaey yasadim bu sitenin uguruna gercekten inaniyorum

Vallahi gördüm. Ay ne güzel. Yarin hemen kan testi yaptir. Bizde gorelim insallah boyle. Ne buyuk mutluluk. Tebrik ederim canim.

Ayy insallah daha esime soyleyemedim yarin kanda baktirip emin olunca soyleyecegim insallah cikar kizlar aglamaktan bi hal oldum cok yiprandim 5 aydir neler gecti aklimdan insallah dogrudur. Buraya dun uye oldum bugun boyle biaey yasadim bu sitenin uguruna gercekten inaniyorum
yarinda insallah mutluluktan aglarsin kardeşim insallah

Vallahi gördüm. Ay ne güzel. Yarin hemen kan testi yaptir. Bizde gorelim insallah boyle. Ne buyuk mutluluk. Tebrik ederim canim.
yarinda insallah mutluluktan aglarsin kardeşim insallah
Allah razi olsun kizlar insallah yarin da guzel bi haberle gelirim buraya. olumlu olumsuz yazacagim cunku burdan olumlu olumsuz okuduklarimla bilinclendim cogu konuda. Rabbim hepinize insallah kalbinden gecen butun guzellikleri verir iyki varsiniz ya

Allah razi olsun kizlar insallah yarin da guzel bi haberle gelirim buraya. olumlu olumsuz yazacagim cunku burdan olumlu olumsuz okuduklarimla bilinclendim cogu konuda. Rabbim hepinize insallah kalbinden gecen butun guzellikleri verir iyki varsiniz ya
Peki canım bi belirtin var mıydı yoksa öyle içinden geçti de mi test yaptın

Peki canım bi belirtin var mıydı yoksa öyle içinden geçti de mi test yaptın
Aslinda adet belirtilerim vardi gogus agrisi duygusallik sivilcem dahi cikti. Ama adeetten farkli olarak cok sık idrara cikiyorum ve afedersin idrar rengim cok koyu. Bunlar disinda pek degisik bisey yasamadim.

Kızlar ayaklarım şişlikten davul oldu ne oluyor anlamadım yine hastanedeydim. Kalp damar cerrahiye gitmem gerekmiş acilen. Cok tırsıyorum

Eklentiler

• IMG_9843.JPG
    IMG_9843.JPG
    48 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar bu saat oldu hala uyumadım
Çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu
Kafama takılan bi şey oldu
Kızıma yeni hamileliğimde ilk belirtim göğüs uçlarının çook acıması olmuştu
Şimdi bende göğüslerde bir acıma yok
Ara ara iğne batar gibi oluyor sadece
Şuanlık bir hassasiyette yok
Her hamilelik aynı olmayabilir ama göğüs hassasiyeti olmayınca umudum kırıldı sanki
Göğüs ucu acıması en erken hamilelik belirtisi olmuştu çünkü ben de
Kasıklarıma ağrılar,ara ara kramplar giriyor sadece

Adetime 9ya da 10 gün var
5,6 gün kala erken gebelik testi yapıcam hayırlısıyla inş

Aslinda adet belirtilerim vardi gogus agrisi duygusallik sivilcem dahi cikti. Ama adeetten farkli olarak cok sık idrara cikiyorum ve afedersin idrar rengim cok koyu. Bunlar disinda pek degisik bisey yasamadim.[/QUOTE
Kızlar bu saat oldu hala uyumadım
Çatlatma iğnesi vurulalı 6 gün oldu
Kafama takılan bi şey oldu
Kızıma yeni hamileliğimde ilk belirtim göğüs uçlarının çook acıması olmuştu
Şimdi bende göğüslerde bir acıma yok
Ara ara iğne batar gibi oluyor sadece
Şuanlık bir hassasiyette yok
Her hamilelik aynı olmayabilir ama göğüs hassasiyeti olmayınca umudum kırıldı sanki
Göğüs ucu acıması en erken hamilelik belirtisi olmuştu çünkü ben de
Kasıklarıma ağrılar,ara ara kramplar giriyor sadece

Adetime 9ya da 10 gün var
5,6 gün kala erken gebelik testi yapıcam hayırlısıyla inş
Aslinda adet belirtilerim vardi gogus agrisi duygusallik sivilcem dahi cikti. Ama adeetten farkli olarak cok sık idrara cikiyorum ve afedersin idrar rengim cok koyu. Bunlar disinda pek degisik bisey yasamadim.
Gözün aydin allah kucagina almayi guzel nice mutlu yillarini gormeyi nasip etsin tebrikler:))

X