- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.101
Hala mı ona ne oluyormuş. Kaynanalık yapan biri çikiyor işteBenim kaynana öyle değil allahtan ama eşimin halası öyle çıldırıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala mı ona ne oluyormuş. Kaynanalık yapan biri çikiyor işteBenim kaynana öyle değil allahtan ama eşimin halası öyle çıldırıyorum
Tevekkül bitanem yoksa insan nasıl sabır eder bu yoklugaKuzum inşallah hayırlısı olsun Rabbimin bir bildiği vardır merak etme en hayırlı zamanı bekliyordur bebişin saan görünmek için bile
Ne guzel şanslisin. Allah bozmasinBenim kaynanam şeker gibi valla, kendi annemden daha düşkün bana Allah razı olsun ondan kızlar
Benimki de aynı şekilde elhamdulillah Allah razı olsun ondan.. Kaynanam iyi olsun diye çok dua etmiştim kızlarBenim kaynanam şeker gibi valla, kendi annemden daha düşkün bana Allah razı olsun ondan kızlar
Canım son durum nedir geldi mi kırmızılarKızlar sanırım ben adet olcam kahverengi akıntılar ve adet sancısı başladı eylüldede deneyemeyeceğiz eşim görevde olacak 2 ayım gitti moral sıfır inş siz hamilesinizdir
Canim ins olur haftaya bugun haberlerini aliriz ins:)Ah canım ya inşallah valla bnde çok istiyorun bu ay olmasını bu ay işten çıktım sırf stresten uzak olmak için tamamen kendimi buna adadım bilmiyorum ya bakalım hayırlısı hepimiz için
Canim yok daha gelmedi benimki boyle bir hafta onceden sinyal verirCanım son durum nedir geldi mi kırmızılar
Allah Allah garip ya gelmz inşallah bnm iki aydır bi gün önceden keke geliyo eskiden drek gelirdiCanim yok daha gelmedi benimki boyle bir hafta onceden sinyal verir
Canım tam anlayamadım valla adetinin 4. Günü yumurtlama mı oldu yanimerhaba bıraz kafam karısık yardım ıstıyorum ben adetın 4.gunu ovulasyon testı yaptım 2 çizgi çıktı adetım bıttı 1 gun sonra terar başladı ve bu gun 3 gun oldu adetım bıtelı yıne iki çzgi var yasayan oldumu boyle bır durum umutlanmak ıstemıyorum ama heycanlanıyorum inşlh hamıledırım
Insallah canim bakalim hakkimizda hayirlisi artikAllah Allah garip ya gelmz inşallah bnm iki aydır bi gün önceden keke geliyo eskiden drek gelirdi
Valla aklıma üstüne görme geldi tatlım bnce bi gebelik testi yaphem adet donemım de ovulasyon ıkı cızgıydı hemde bu gun yanı 5 gun arayla yaptım ıkı cızgı cıkıyor adet donemı yumurtalama oldu desem bu gun yıne ıkı cızgı :) heycan yaptım inslh husran olmaz
Amin canım ne zaman çıkıcakmış sonucun inşalla hamilesindir sonucu alınca bizede yaz bu arada gebelik testi yok mu elinde yapsaydın keşkebu gun gıttım doktora ultrasonda gozukmedı kan aldılar bu arada bende adetım bıtınce 1gun sonra tekrar basladı 2 gun lekelenme oldu ondan supelendım bıraz allah tum evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın ınşlh banada nasıp eder
İnşallah canım yarın hber verirsin bizedeben edet bıtımı yaptım tek cızgı cıktı tum bunları 1 hafta ıcınde yasadım kafam karıstı belımde bır agrı var yarın sonuc cıkıcak doktor ultrasona baktı sonra kan aldı ınşlh rahım filmine gerek kalmaz hamıle haberı verırız yarın dedı