- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 32
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.061
Ben anlamıstım kiiii
Susamamm modum düştü resmen hem ben senden umutluydumSus kız pollyanna
7 gün snra bnde katılırım sana artık önümüzdeki ay ovu testi falan birlikte takip ederizBen anlamıstım kiiii
Saglik olsun canim. Olacak insallahBen anlamıstım kiiii
Yuppiiii umutlar bitmesinnnnnKızlarr açılın yine umutla doldum yaabnm evde su kaplumbağam var bi tane rüyamda 2 su kaplubağası gördüm yanında da küçücük minnacık bir yavru su kaplumbağası eşime diyorum ki bak bizimki yavru yapmış kendine sonra dyorum ki Allah Allah bzde bi tane kaplumbağa vardı ikinci nerden çıktı az önce rüya tabirine baktım süpriz bi hber var dyo ve tüyayı gören evli bir bayansa bebek sahibi olmay işarettir diyorr
Ay inşallah yaa şimdi aldım kapluşumu elime seviyorum konuşuyorum o da beni dinliyo resmenYuppiiii umutlar bitmesinnnnn
Geliyo geliyo bebek geliyo
Bende dayanamayıp yapmıştım sabahTest çizgisi var sadece
Aynen fıstığım belki ben yarın test yaparım bakalım, dr on gün sonra yapabilirsin demişti, iğneden sonra 11. Gündeyim
Hadibkalım inş gamiş olursun da bu topiğe bir bebiş gelir topik kan ağlıyo resmenAynen fıstığım belki ben yarın test yaparım bakalım, dr on gün sonra yapabilirsin demişti, iğneden sonra 11. Gündeyim
Aynen ya listeye bakıp duruyorum sinir oluyorum, iki hamişin arasında ya benim adım Uğur getirsin, sonra da tüm listeye ben Uğur getireyimHadibkalım inş gamiş olursun da bu topiğe bir bebiş gelir topik kan ağlıyo resmen
Ay. Valla şindi fark ettim çok şanslısın inşallah topiğin 3. Hamişi olursunAynen ya listeye bakıp duruyorum sinir oluyorum, iki hamişin arasında ya benim adım Uğur getirsin, sonra da tüm listeye ben Uğur getireyim
Canm şimdi bat a baktımda daha senin için çok erken kuz yerleşme kanaması olmasın sakın genelde o zamanlar olurmuş hmen üzülmeKızlar sanırım ben adet olcam kahverengi akıntılar ve adet sancısı başladı eylüldede deneyemeyeceğiz eşim görevde olacak 2 ayım gitti moral sıfır inş siz hamilesinizdir
Yok hic sanmiyorum canim bu bildigin adet olacakmisim sancisi zaten doktorda demisti bu yumurtalar tutmaz diye dogru cikti neyse adet olunca doktora gitcem bakalim ne dicek ama senden bu ay cok umutluyum ins bu ay olacak seninCanm şimdi bat a baktımda daha senin için çok erken kuz yerleşme kanaması olmasın sakın genelde o zamanlar olurmuş hmen üzülme
Bende hemen adim nereye yazilmis diye baktimAynen ya listeye bakıp duruyorum sinir oluyorum, iki hamişin arasında ya benim adım Uğur getirsin, sonra da tüm listeye ben Uğur getireyim
Ah canım ya inşallah valla bnde çok istiyorun bu ay olmasını bu ay işten çıktım sırf stresten uzak olmak için tamamen kendimi buna adadım bilmiyorum ya bakalım hayırlısı hepimiz içinYok hic sanmiyorum canim bu bildigin adet olacakmisim sancisi zaten doktorda demisti bu yumurtalar tutmaz diye dogru cikti neyse adet olunca doktora gitcem bakalim ne dicek ama senden bu ay cok umutluyum ins bu ay olacak senin