Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bıraz kafam karısık yardım ıstıyorum ben adetın 4.gunu ovulasyon testı yaptım 2 çizgi çıktı adetım bıttı 1 gun sonra terar başladı ve bu gun 3 gun oldu adetım bıtelı yıne iki çzgi var yasayan oldumu boyle bır durum umutlanmak ıstemıyorum ama heycanlanıyorum inşlh hamıledırım

Eklentiler

• WIN_20170815_21_58_50_Pro.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 43
Canım tam anlayamadım valla adetinin 4. Günü yumurtlama mı oldu yani

hem adet donemım de ovulasyon ıkı cızgıydı hemde bu gun yanı 5 gun arayla yaptım ıkı cızgı cıkıyor adet donemı yumurtalama oldu desem bu gun yıne ıkı cızgı :) heycan yaptım inslh husran olmaz

testlere gore hem adetın 4.gunu hemde bu gun adetım 7 agustosta oldu 11 de cıft cızgı gordum bu gunde yaptım ovulasyon yıne cıft cızgı resımdekı bugunun testı kafam karıstı

Valla aklıma üstüne görme geldi tatlım bnce bi gebelik testi yap

bu gun gıttım doktora ultrasonda gozukmedı kan aldılar bu arada bende adetım bıtınce 1gun sonra tekrar basladı 2 gun lekelenme oldu ondan supelendım bıraz allah tum evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın ınşlh banada nasıp eder

Amin canım ne zaman çıkıcakmış sonucun inşalla hamilesindir sonucu alınca bizede yaz bu arada gebelik testi yok mu elinde yapsaydın keşke

ben edet bıtımı yaptım tek cızgı cıktı tum bunları 1 hafta ıcınde yasadım kafam karıstı belımde bır agrı var yarın sonuc cıkıcak doktor ultrasona baktı sonra kan aldı ınşlh rahım filmine gerek kalmaz hamıle haberı verırız yarın dedı

İnşallah canım yarın hber verirsin bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…