Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahaa harikasınnnnn :))) sogan suyunu gün de 1 bardak o ot kurunude gunde 1 bsrdak ictim bugun 10.gundu artik biraktim yumurtlama donemine girdim insallah yumurtl
aynen oyle zehir gibiydi ama inanarak ictim ve dua ettim allahim vesile kil bunlari diye
amin canim ya
Hayır canim kullanmıyorum ilaç onemli bir problem yok dedi doktor polikistik over varmis ama birde rahim filmi cekelim oyle tedaviye başlayalım dedi önümüzdeki ay cekilcem bakalım hayirlisi
bende de var pko ama adetlerim hep duzenli gunu gunune oldu, kilo da yok, tuylenme de yok.ben de hic bir belirtisi yok ablamda da vardi ama 3 cocuk dogur du dr bana engel degil demisti Umarim da olmaz kimseye..

amin canim ya

bende de var pko ama adetlerim hep duzenli gunu gunune oldu, kilo da yok, tuylenme de yok.ben de hic bir belirtisi yok ablamda da vardi ama 3 cocuk dogur du dr bana engel degil demisti Umarim da olmaz kimseye..

Inşallah canim ama pko olsada hafif bir müdahaleyle olur insallah rabbim cok aratmasın kimsenin kucağını boş birakmasin

amin canim ya

bende pkoluyum adetlerim hic duzenli olmaz ve tedaviyle bir cocugum oldu pnoyla annen olabiliyor kizlar sakin endise etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…