- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.021
Ugur getirsin diye yaptim kuzum insallahhhh hepimizden guzel haberler gelir :)Seni hamile sandim canim. Bebegin dogacagi muhtemel tarih falan yazinca. Insallah guzel haberler alirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ugur getirsin diye yaptim kuzum insallahhhh hepimizden guzel haberler gelir :)Seni hamile sandim canim. Bebegin dogacagi muhtemel tarih falan yazinca. Insallah guzel haberler alirsin
Ben kullanmadim ama cogunluk Laboquick markayi aliyor.
Ayyy bizde mi yapsak bende hamile kalsamda yapsam diye çok hevesleniyorum. Insallah ugur getirir sana.Ugur getirsin diye yaptim kuzum insallahhhh hepimizden guzel haberler gelir :)
Evet bende bi ara bakmistim. Almayi dusundum ama iyice stres olurum diye vazgectim.bnde onu gördüm n11 de 30 ovu testi 5de gebelik testi 35tl diye uygun geldi bana kaliteli bişi mi diye düşündüm :))
Evet bende bi ara bakmistim. Almayi dusundum ama iyice stres olurum diye vazgectim.
hahahaa harikasınnnnn :))) sogan suyunu gün de 1 bardak o ot kurunude gunde 1 bsrdak ictim bugun 10.gundu artik biraktim yumurtlama donemine girdim insallah yumurtl
amin canim yaaynen oyle zehir gibiydi ama inanarak ictim ve dua ettim allahim vesile kil bunlari diye
bende de var pko ama adetlerim hep duzenli gunu gunune oldu, kilo da yok, tuylenme de yok.ben de hic bir belirtisi yok ablamda da vardi ama 3 cocuk dogur du dr bana engel degil demisti Umarim da olmaz kimseye..Hayır canim kullanmıyorum ilaç onemli bir problem yok dedi doktor polikistik over varmis ama birde rahim filmi cekelim oyle tedaviye başlayalım dedi önümüzdeki ay cekilcem bakalım hayirlisi
O dün gece banada oldu üstüne yatamadımben cok kötüyüm dokunamıyorum kıyafetim bile değse acayip canim aciyor : ( gebeliktende olamaz cunku geçen hafta birsey yoktu daha hemen etki etmez göğüslere :/
Laboquick canısıkızlar ben ovulasyon takip kiti alcam siz hangi marka kullanıyosunuz ???
dene bakalim canim insallah işe yararbnde ilk defa kullancam :)) ben yumurtladımmı acaba diye dha cok strest yapıom valla o yüzden alıcam bu ayda öyle denicem :))))
Inşallah canimAyyy bizde mi yapsak bende hamile kalsamda yapsam diye çok hevesleniyorum. Insallah ugur getirir sana.
amin canim ya
bende de var pko ama adetlerim hep duzenli gunu gunune oldu, kilo da yok, tuylenme de yok.ben de hic bir belirtisi yok ablamda da vardi ama 3 cocuk dogur du dr bana engel degil demisti Umarim da olmaz kimseye..
Çok kotu birsey ben kıyafetim değecek diye korkuyorum resmen sende mi soğan suyu iciyorsun canimO dün gece banada oldu üstüne yatamadım
bende pkoluyum adetlerim hic duzenli olmaz ve tedaviyle bir cocugum oldu pnoyla annen olabiliyor kizlar sakin endise etmeyinamin canim ya
bende de var pko ama adetlerim hep duzenli gunu gunune oldu, kilo da yok, tuylenme de yok.ben de hic bir belirtisi yok ablamda da vardi ama 3 cocuk dogur du dr bana engel degil demisti Umarim da olmaz kimseye..
canim sen hamilemisin nesin kac gunun gecti canimO dün gece banada oldu üstüne yatamadım
Inşallah canım ya Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin inşallah..olacak insallah gülümmm pozitif düşün :)