Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamis haberleri gelse de keyiflensek :) belirtileri olan var mi? BEnim de goguslerime el degmiyor cok buyuduler ama baska hicbir belirti yok! Akinti da yok agri da cok hafif :/ bat'a son 6

bata 9 gün var bugün halsizlik mide bulantısı var resmen yatağa yapıştım çok yorgun hissediyorum

Hamis haberleri gelse de keyiflensek :) belirtileri olan var mi? BEnim de goguslerime el degmiyor cok buyuduler ama baska hicbir belirti yok! Akinti da yok agri da cok hafif :/ bat'a son 6
Gogus agrisi, akinti ve 36.5 derece ateş var, yuzum yaniyor resmen, dun biraz temizlik yapayım dedim, sol kasigima agri girdi, bıraktım uzandim, 2 gundur de sizliyor kasiklarim gelen giden yok, bata son 2 gun

Insallah gecikir guzel haberler alalim canim. Ben cok sabirsizim. Senin yerinde olsam coktan yapmistim
İnşaallah canım, Rabbim tüm isteyenlere versin tabi bana da , daha önceleri cok yaptim test, bu kez annemleyim, annem reglinin geçmesini bekle dedi, yoksa zor tutuyorum ben de kendimi :)

Bata 10 gün kaldı elimde son bir ovulasyon testi vardı yapayim öyle beklemesin dedim hiç çizgi çıkmadı hiç bir belirtim yok bakalım son 10

Bat.a son 7 gün hala sağ kasığımda rahatsızlık devam ediyor ama nedense bnmde yelkenler suya inmye başladı galiba bu ay da olmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…