Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim bende soğan suyu içiyorum sabah aksam 1 bardak 5. Günüm yarin ama goguslerime el süremiyorum cok kotu sisti ve damarları belli yanma hissi var sende de oldu mu acaba boyle şeyler[/QUOT
Merhaba canim bende soğan suyu içiyorum sabah aksam 1 bardak 5. Günüm yarin ama goguslerime el süremiyorum cok kotu sisti ve damarları belli yanma hissi var sende de oldu mu acaba boyle şeyler
hormonlarin tavan mi yapti acaba .. ben de civanpercemi aslan pencesi cobancatasi karisimi cay iciyorum belim ayrılıyor sanki yurumek istemiyorum ya iyi geliyorlar yada ters etki bilemedim.

ben cok kötüyüm dokunamıyorum kıyafetim bile değse acayip canim aciyor : ( gebeliktende olamaz cunku geçen hafta birsey yoktu daha hemen etki etmez göğüslere :/
Bence bir test filan yap öyle devam et ediceksen icmeye kimbilir belki de hamilesin gohuslerine dokunamayanlar oluyor hamile olup

hormonlarin tavan mi yapti acaba .. ben de civanpercemi aslan pencesi cobancatasi karisimi cay iciyorum belim ayrılıyor sanki yurumek istemiyorum ya iyi geliyorlar yada ters etki bilemedim.

Bence bir test filan yap öyle devam et ediceksen icmeye kimbilir belki de hamilesin gohuslerine dokunamayanlar oluyor hamile olup
En son 07.08de gittim dr ye gebelik yoktu 11de de soğan suyuna başladım ben soğan suyuna bağlıyorum cok akintim var yapmadım test bu kadar kısa sürede olamaz bebek diye sat 05.08.2017ydi yumurtlamam bile olmamıştır

bende iciyorum onlardan belimde agri var ne alaka dedim kendimce sende okuyunca şaşırdım simdi belle ne alakasi olabilir ki ictigimizin

bende iciyorum onlardan belimde agri var ne alaka dedim kendimce sende okuyunca şaşırdım simdi belle ne alakasi olabilir ki ictigimizin
Bence kist filan varsa. Sokmeye calisiyor Bele vuruyor agrisi olamaz mi :) ama bak sen de oluyo bende de demek ki etki ediyor ozaman dans

Bende göğüsü anlamlandiramadim bel kasık agrisi akinti herkeste oluyor galiba canim iyiye işarettir insallah yoksa boşuna acı çekmeyelim
gogsumde agri yok ama belimde var akintimda pek degil herzamanki gibi bende pek birsey degistirmedi bilmiyorum sendeki gogus agrisi acaba prolaktin hormonun mu yukseldi

Tadlari igrenc ama icerken bana cok iyi gelicek sifa olucak diye inanarak icersek beyin de inaniyor :duduk:

Bence kist filan varsa. Sokmeye calisiyor Bele vuruyor agrisi olamaz mi :) ama bak sen de oluyo bende de demek ki etki ediyor ozaman dans
hahahaa harikasınnnnn :))) sogan suyunu gün de 1 bardak o ot kurunude gunde 1 bsrdak ictim bugun 10.gundu artik biraktim yumurtlama donemine girdim insallah yumurtlarsak dans edelim arkadas varim :)))

X