- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #1.001
ben cok kötüyüm dokunamıyorum kıyafetim bile değse acayip canim aciyor : ( gebeliktende olamaz cunku geçen hafta birsey yoktu daha hemen etki etmez göğüslere :/yok canim olmadi
Merhaba canim bende soğan suyu içiyorum sabah aksam 1 bardak 5. Günüm yarin ama goguslerime el süremiyorum cok kotu sisti ve damarları belli yanma hissi var sende de oldu mu acaba boyle şeyler[/QUOT
hormonlarin tavan mi yapti acaba .. ben de civanpercemi aslan pencesi cobancatasi karisimi cay iciyorum belim ayrılıyor sanki yurumek istemiyorum ya iyi geliyorlar yada ters etki bilemedim.Merhaba canim bende soğan suyu içiyorum sabah aksam 1 bardak 5. Günüm yarin ama goguslerime el süremiyorum cok kotu sisti ve damarları belli yanma hissi var sende de oldu mu acaba boyle şeyler
Bence bir test filan yap öyle devam et ediceksen icmeye kimbilir belki de hamilesin gohuslerine dokunamayanlar oluyor hamile olupben cok kötüyüm dokunamıyorum kıyafetim bile değse acayip canim aciyor : ( gebeliktende olamaz cunku geçen hafta birsey yoktu daha hemen etki etmez göğüslere :/
canim bugun adetinin kacinci gunu hamile kalmis olabilirsinben cok kötüyüm dokunamıyorum kıyafetim bile değse acayip canim aciyor : ( gebeliktende olamaz cunku geçen hafta birsey yoktu daha hemen etki etmez göğüslere :/
hormonlarin tavan mi yapti acaba .. ben de civanpercemi aslan pencesi cobancatasi karisimi cay iciyorum belim ayrılıyor sanki yurumek istemiyorum ya iyi geliyorlar yada ters etki bilemedim.
En son 07.08de gittim dr ye gebelik yoktu 11de de soğan suyuna başladım ben soğan suyuna bağlıyorum cok akintim var yapmadım test bu kadar kısa sürede olamaz bebek diye sat 05.08.2017ydi yumurtlamam bile olmamıştırBence bir test filan yap öyle devam et ediceksen icmeye kimbilir belki de hamilesin gohuslerine dokunamayanlar oluyor hamile olup
bende iciyorum onlardan belimde agri var ne alaka dedim kendimce sende okuyunca şaşırdım simdi belle ne alakasi olabilir ki ictigimizinhormonlarin tavan mi yapti acaba .. ben de civanpercemi aslan pencesi cobancatasi karisimi cay iciyorum belim ayrılıyor sanki yurumek istemiyorum ya iyi geliyorlar yada ters etki bilemedim.
11.gunu kuzum sanmıyorumcanim bugun adetinin kacinci gunu hamile kalmis olabilirsin
Bence kist filan varsa. Sokmeye calisiyor Bele vuruyor agrisi olamaz mi :) ama bak sen de oluyo bende de demek ki etki ediyor ozaman dansbende iciyorum onlardan belimde agri var ne alaka dedim kendimce sende okuyunca şaşırdım simdi belle ne alakasi olabilir ki ictigimizin
Bende göğüsü anlamlandiramadim bel kasık agrisi akinti herkeste oluyor galiba canim iyiye işarettir insallah yoksa boşuna acı çekmeyelimbende iciyorum onlardan belimde agri var ne alaka dedim kendimce sende okuyunca şaşırdım simdi belle ne alakasi olabilir ki ictigimizin
gogsumde agri yok ama belimde var akintimda pek degil herzamanki gibi bende pek birsey degistirmedi bilmiyorum sendeki gogus agrisi acaba prolaktin hormonun mu yukseldiBende göğüsü anlamlandiramadim bel kasık agrisi akinti herkeste oluyor galiba canim iyiye işarettir insallah yoksa boşuna acı çekmeyelim
hahahaa harikasınnnnn :))) sogan suyunu gün de 1 bardak o ot kurunude gunde 1 bsrdak ictim bugun 10.gundu artik biraktim yumurtlama donemine girdim insallah yumurtlarsak dans edelim arkadas varim :)))Bence kist filan varsa. Sokmeye calisiyor Bele vuruyor agrisi olamaz mi :) ama bak sen de oluyo bende de demek ki etki ediyor ozaman dans
aynen oyle zehir gibiydi ama inanarak ictim ve dua ettim allahim vesile kil bunlari diyeTadlari igrenc ama icerken bana cok iyi gelicek sifa olucak diye inanarak icersek beyin de inaniyor
Cuma gunu kontrole gidecegim derim doktoruma insallah iyiye isarettir :)gogsumde agri yok ama belimde var akintimda pek degil herzamanki gibi bende pek birsey degistirmedi bilmiyorum sendeki gogus agrisi acaba prolaktin hormonun mu yukseldi
evet canim cok erkenmis prolaktinin yukselmis olabilir aklima bu ihtimal geliyor geriye sadece11.gunu kuzum sanmıyorum
canim sen baska ilac falan aliyormusjn tedavidemisinCuma gunu kontrole gidecegim derim doktoruma insallah iyiye isarettir :)
Seni hamile sandim canim. Bebegin dogacagi muhtemel tarih falan yazinca. Insallah guzel haberler alirsinCuma gunu kontrole gidecegim derim doktoruma insallah iyiye isarettir :)
Ben kullanmadim ama cogunluk Laboquick markayi aliyor.kızlar ben ovulasyon takip kiti alcam siz hangi marka kullanıyosunuz ???
Hayır canim kullanmıyorum ilaç onemli bir problem yok dedi doktor polikistik over varmis ama birde rahim filmi cekelim oyle tedaviye başlayalım dedi önümüzdeki ay cekilcem bakalım hayirlisicanim sen baska ilac falan aliyormusjn tedavidemisin