- 14 Ağustos 2017
- 1.995
- 6.552
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
iki litre kaynar suya 1 demet maydonoz at, 1 cay bardagi raki, 1 cay bardagi sut koy, iyice karistir biraz daha kaynat, bir legene yada kovaya ben oyle yapiyorum buhar kacmiyor yuksekligi uzerine comelecegin kadar olsun beline havlu sar tuten buhara tut icindeki butun iltahap gidecek diyor kitabta regli bitimi basla haftada 2 kere yapabilirsin ama esinle birlikte olduktan sonra yapma cunku hamile kalmis olabilirsin diyor ebru destan ... 2 ci kurse civanpercemi aslan pencesi cobancantasi yarim litre suya her birkiden beser gram yani birer tutam ekleyip 1,2 dakioka kaynatiyoruz devaminda 5 dakika demlenmeye birakiyoruz regl baslayinca gunde sabah aksam iki bardsak iciyoruz regl sonrasi da yumurtlama gunune kadfar devam ediyoruz yaklasik 10 gun ovilasyon takibi yapip esinizle bertaber olun, olduktan sonra hamile kalma ihtimaliniz oldugundan o donemlerde karisimi icmeyin regl baslayinca baslayin 2 ay devam edin tadi aci olabilir balla sekerle tatlandirabilirsiniz... direk kitba bakarak yazdim :))))))