Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iki litre kaynar suya 1 demet maydonoz at, 1 cay bardagi raki, 1 cay bardagi sut koy, iyice karistir biraz daha kaynat, bir legene yada kovaya ben oyle yapiyorum buhar kacmiyor yuksekligi uzerine comelecegin kadar olsun beline havlu sar tuten buhara tut icindeki butun iltahap gidecek diyor kitabta regli bitimi basla haftada 2 kere yapabilirsin ama esinle birlikte olduktan sonra yapma cunku hamile kalmis olabilirsin diyor ebru destan ... 2 ci kurse civanpercemi aslan pencesi cobancantasi yarim litre suya her birkiden beser gram yani birer tutam ekleyip 1,2 dakioka kaynatiyoruz devaminda 5 dakika demlenmeye birakiyoruz regl baslayinca gunde sabah aksam iki bardsak iciyoruz regl sonrasi da yumurtlama gunune kadfar devam ediyoruz yaklasik 10 gun ovilasyon takibi yapip esinizle bertaber olun, olduktan sonra hamile kalma ihtimaliniz oldugundan o donemlerde karisimi icmeyin regl baslayinca baslayin 2 ay devam edin tadi aci olabilir balla sekerle tatlandirabilirsiniz... direk kitba bakarak yazdim :))))))

iki litre kaynar suya 1 demet maydonoz at, 1 cay bardagi raki, 1 cay bardagi sut koy, iyice karistir biraz daha kaynat, bir legene yada kovaya ben oyle yapiyorum buhar kacmiyor yuksekligi uzerine comelecegin kadar olsun beline havlu sar tuten buhara tut icindeki butun iltahap gidecek diyor kitabta regli bitimi basla haftada 2 kere yapabilirsin ama esinle birlikte olduktan sonra yapma cunku hamile kalmis olabilirsin diyor ebru destan ... 2 ci kurse civanpercemi aslan pencesi cobancantasi yarim litre suya her birkiden beser gram yani birer tutam ekleyip 1,2 dakioka kaynatiyoruz devaminda 5 dakika demlenmeye birakiyoruz regl baslayinca gunde sabah aksam iki bardsak iciyoruz regl sonrasi da yumurtlama gunune kadfar devam ediyoruz yaklasik 10 gun ovilasyon takibi yapip esinizle bertaber olun, olduktan sonra hamile kalma ihtimaliniz oldugundan o donemlerde karisimi icmeyin regl baslayinca baslayin 2 ay devam edin tadi aci olabilir balla sekerle tatlandirabilirsiniz... direk kitba bakarak yazdim :))))))
Cok sagol cnm Rabbim yavrularimizi bize nasip eder insallah

ben ebru destanin kurlerini yapiyorum biri buhar digeri cayi cay cok igrenc geliyor bana iciyorum 7 gundur adetimin basladigi gun baslamistim yaklasik 10 gun icmem lazim hyirlisi olsun haklarimiz da bu kurleri yapan varmi araniz da?
canim bende ictim ama gunde 1 defa sabahlari sogan suyu iciyordum oglen o kuru iciyordum zehir gibi demi bugun 10. gunumdu artik icmem adetin 4 ve 5 gunude buhara oturdum simdi otursam mi bilenedim bugun 12. günüm

canim bende ictim ama gunde 1 defa sabahlari sogan suyu iciyordum oglen o kuru iciyordum zehir gibi demi bugun 10. gunumdu artik icmem adetin 4 ve 5 gunude buhara oturdum simdi otursam mi bilenedim bugun 12. günüm
aynen ya igrenc bitse de kurtulsam.. ya af buyur sen buhara adetliyken mi oturdun ben mi oyle anladim adet bittimi yapman lazim ve haftada iki kere yapabilirsin diyor kitap

aynen ya igrenc bitse de kurtulsam.. ya af buyur sen buhara adetliyken mi oturdun ben mi oyle anladim adet bittimi yapman lazim ve haftada iki kere yapabilirsin diyor kitap

yok canim benim adetim 3 gun suruyor zaten 4.ve 5. gunu oturdum sanirim veyada 5.ve 6.gunmuydu bu ikisinden biriydi adetim buhardan sonra kahverengi siyaha yakin akintim oldu tekrar bitmisken oyle iste birdahada oturmadım bacaklarim cok agridi kizz zor oluyo bu sicakta buhar iside sonrasinda usume terleme tuhaf oluyordum

onceki gunu birlikte olmadiysan yapilabilir bence cunku sonuc itibari buhara oturuyoruz hersey o buharla akiyor spermlere zarar vermemk adina once gununde iliskin olamamis oldugu gun ve yumurtlama gunune daha varsa yapilabilinir bence

onceki gunu birlikte olmadiysan yapilabilir bence cunku sonuc itibari buhara oturuyoruz hersey o buharla akiyor spermlere zarar vermemk adina once gununde iliskin olamamis oldugu gun ve yumurtlama gunune daha varsa yapilabilinir bence
canim arkadasimdada bu kitaptan var sagolsun beni bilgilendirdi bende oyle yaptim ama gunde bir bardak ictim sadece zorla cunku sogan suyu da iciyordum bugun 12.gunum yumurtlama durumunu bilmiyorum çarşamba gel dedi doktor gidince ogrenicem bakalim faydasi olmusmu ilac kullanmadim bu çünkü iliski oldu evet bence sutu yapmayayim artik

Son düzenleme:
Cnm sknti yok dedi yumurtalıkta rahimde gayet iyi dedi hormon testi de iyi çıktı stresten erken gelmiştir regl dedi klomen verdi folik asit kullan dedi 22-24 sgustosta kesin iliskiye gir dedi 25 ine de kontrol verdi bakalım canım inşallah güzel gider herşey
Rabbim güzel haberler duymayı nasip etsin canım ❤️

Maydonoz buharı bende yapmayı dusunuyordum ama ilk defa rakı içeren tarifini duydum. Ben alkolsüz versiyonunu yaparım eğer yaparsam, bakalım bu ay geçsin de hayırlısıyla :)

Canım 8 gün içtim biraz erken bıraktım 12.gun yumurtladım..
Inşallah tutmuştur ya..
Adet günüm 26 ağustos..[/QUOAyy hadi insallah cif cizgiyi görürsün benim adetime cok var 6 Eylül rabbim hepimize nasip eylesin

Merhaba canim bende soğan suyu içiyorum sabah aksam 1 bardak 5. Günüm yarin ama goguslerime el süremiyorum cok kotu sisti ve damarları belli yanma hissi var sende de oldu mu acaba boyle şeyler

X