- Konu Sahibi Onur_hira_ela
Yarın bat günü gelecek gibi hissediyorum yine..keyifsizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım bennben ebru destanin kurlerini yapiyorum biri buhar digeri cayi cay cok igrenc geliyor bana iciyorum 7 gundur adetimin basladigi gun baslamistim yaklasik 10 gun icmem lazim hyirlisi olsun haklarimiz da bu kurleri yapan varmi araniz da?
Cnm sknti yok dedi yumurtalıkta rahimde gayet iyi dedi hormon testi de iyi çıktı stresten erken gelmiştir regl dedi klomen verdi folik asit kullan dedi 22-24 sgustosta kesin iliskiye gir dedi 25 ine de kontrol verdi bakalım canım inşallah güzel gider herşeyAyy haber ver canım. Evet 13 agustos ama 2 gün önce kanda gebelik göremediler.
kac gundur iciyosun peki acayip belim agriyor benim kasigim bide sen de oyle bisi yaptimiBen varım benn
Nye ümitsizsin ki iyi değerlendiremediniz miYarın bat günü gelecek gibi hissediyorum yine..keyifsizim
Ah canim bende izmirden Adanaya gelin gittim, cok uzak diye soyleniyorum. Artik birsey demiyecegim.slm kizlar bayadir sizleri sessiz sessiz takip ediyorum ben de sizler gibi anne olmayi cok istiyorum ben isvicre zurihte yasiyorum gelin geldim 4 ay once:) yas 34
amin hep birlikte tadalim en hayirli sekilde.. ben tek basimayim esimle tanidik kimseler yok ;(( bir de doktorlari bizimkiler gibi degil sistemleri ataturk bosuna dememis beni turk doktorlarina emanet edin insallah kisa donem de hamile kalirim burdaki drlara muhtac kalmamAh canim bende izmirden Adanaya gelin gittim, cok uzak diye soyleniyorum. Artik birsey demiyecegim.
En kisa zamanda annelik duygusunu tadarsin insallah canim.
Canım ben göremedim maalesef senin bugün bat mış inşallah bebişin seninledirKizlar ikinci cizgi varmi sizce
Bebis olsa cikardi ama bence.. yumurtlama gunumden 14.gun bugunCanım ben göremedim maalesef senin bugün bat mış inşallah bebişin seninledir
uzgunum ben de goremedim hem belki daha erken oyuzden cikamamistir adet olmamisasin hala sonucta,bu da iyi bir sey uzulme hala sans devam ediyor bence:)Kizlar ikinci cizgi varmi sizce
Tam aksine o kadar iyi degerlendirdik ki .....ama sanki gelecek gibi hissediyorum akıntı ve tatlı isteği var fazlasiylaNye ümitsizsin ki iyi değerlendiremediniz mi
Yok canım ama yumurtladığım gün karnım sol tarafı gün içinde sürekli zonklama şeklinde ağrıdı.. hatta gece ağrıyla uyandım...kac gundur iciyosun peki acayip belim agriyor benim kasigim bide sen de oyle bisi yaptimi
Son iki ayda gecikmistim bi kac gun o yuzden negatif cikinca umidim kalmadi.. Ama Allah buyuk sagol yorumun icin :)uzgunum ben de goremedim hem belki daha erken oyuzden cikamamistir adet olmamisasin hala sonucta,bu da iyi bir sey uzulme hala sans devam ediyor bence:)
ne harika bitirmissin insallah cift cizgiyi gorursun insallahhhhh nezaman adet gunun:) kac gun ictin peki ?Yok canım ama yumurtladığım gün karnım sol tarafı gün içinde sürekli zonklama şeklinde ağrıdı.. hatta gece ağrıyla uyandım...
Test yaptım o gün pozitifti ben yaptım bitti bile..
Bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti..
Kizlar hangi kurler bunlarne harika bitirmissin insallah cift cizgiyi gorursun insallahhhhh nezaman adet gunun:) kac gun ictin peki ?
ebru destanin kurleri insatagramda gormustum bir suru bu yollarla hamile kalanlari gorunce kitabini almistim ben yazayim hemenKizlar hangi kurler bunlar
Canm moralini bozma daha kırmızıları grmedin başka topiklerde var örnekleri adeti 3 gün gçmesine rağmen idrarda çıkmıyo kanda çıkıyo bekle bi kaç gün dahaBebis olsa cikardi ama bence.. yumurtlama gunumden 14.gun bugun
Ah canm ya o inşallah gelmez de bu tpikte n hamiş olarak çıkarsınTam aksine o kadar iyi degerlendirdik ki .....ama sanki gelecek gibi hissediyorum akıntı ve tatlı isteği var fazlasiyla