Gebeliğe Hazırlık Bat da çift çizgiyi görmeyi ümid edenler burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy haber ver canım. Evet 13 agustos ama 2 gün önce kanda gebelik göremediler.:bicak:
Cnm sknti yok dedi yumurtalıkta rahimde gayet iyi dedi hormon testi de iyi çıktı stresten erken gelmiştir regl dedi klomen verdi folik asit kullan dedi 22-24 sgustosta kesin iliskiye gir dedi 25 ine de kontrol verdi bakalım canım inşallah güzel gider herşey

slm kizlar bayadir sizleri sessiz sessiz takip ediyorum ben de sizler gibi anne olmayi cok istiyorum ben isvicre zurihte yasiyorum gelin geldim 4 ay once:) yas 34
Ah canim bende izmirden Adanaya gelin gittim, cok uzak diye soyleniyorum. Artik birsey demiyecegim.
En kisa zamanda annelik duygusunu tadarsin insallah canim.

Ah canim bende izmirden Adanaya gelin gittim, cok uzak diye soyleniyorum. Artik birsey demiyecegim.
En kisa zamanda annelik duygusunu tadarsin insallah canim.
amin hep birlikte tadalim en hayirli sekilde.. ben tek basimayim esimle tanidik kimseler yok ;(( bir de doktorlari bizimkiler gibi degil sistemleri ataturk bosuna dememis beni turk doktorlarina emanet edin insallah kisa donem de hamile kalirim burdaki drlara muhtac kalmam

Kizlar ikinci cizgi varmi sizce

Eklentiler

• IMG-20170814-WA0008.jpeg
    IMG-20170814-WA0008.jpeg
    37,7 KB · Görüntüleme: 79
kac gundur iciyosun peki acayip belim agriyor benim kasigim bide sen de oyle bisi yaptimi
Yok canım ama yumurtladığım gün karnım sol tarafı gün içinde sürekli zonklama şeklinde ağrıdı.. hatta gece ağrıyla uyandım...
Test yaptım o gün pozitifti ben yaptım bitti bile..
Bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti..

uzgunum ben de goremedim hem belki daha erken oyuzden cikamamistir adet olmamisasin hala sonucta,bu da iyi bir sey uzulme hala sans devam ediyor bence:)
Son iki ayda gecikmistim bi kac gun o yuzden negatif cikinca umidim kalmadi.. Ama Allah buyuk sagol yorumun icin :)

Yok canım ama yumurtladığım gün karnım sol tarafı gün içinde sürekli zonklama şeklinde ağrıdı.. hatta gece ağrıyla uyandım...
Test yaptım o gün pozitifti ben yaptım bitti bile..
Bugün yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti..
ne harika bitirmissin insallah cift cizgiyi gorursun insallahhhhh nezaman adet gunun:) kac gun ictin peki ?

X