- 17 Ocak 2018
- 10.166
- 9.766
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.781
merhaba tam da benm testlerdekı gb kacgun var bataKizlar merhaba nasilsiniz beni bir kac gundur sanki seytan durtuyor test yapmam icin adetime daha var bugun test yaptim ve sonuc bu
Birde tedaviyi biraktim spor yapiyorum vitamin eksikligim var onun icin ilac kullaniyorum bilemedim
Sanirim bu silik cizgiler beni yiyecek birgun
Aralikli 4. Aslinda ama iki aydir kullaniyom iki paketini digerini 6ay önce bi digerinide 1 sene önceydi galiba. Doktoru sevmedim ya hic bisey demiyo anca iki gün sonra gel diyo aciklama yapmiyo galiba doktor degistircem ama yeni doktorda bastan basliyor zaman kaybi oluyor ne yapsam bilemedimKaç kere kullandım onu 6kereden fazla kullandirmiyorlar bizim dr.lar
Yok canim yapmadim
Aralikli 4. Aslinda ama iki aydir kullaniyom iki paketini digerini 6ay önce bi digerinide 1 sene önceydi galiba. Doktoru sevmedim ya hic bisey demiyo anca iki gün sonra gel diyo aciklama yapmiyo galiba doktor degistircem ama yeni doktorda bastan basliyor zaman kaybi oluyor ne yapsam bilemedim
ay ama gec cıktı bu cızgıler canıım onceden olmuyordu ıster ıstemez umutlanyrm. 1 tane düşüğüm oldu Onda erken test ile 4 gün kala öğrenmiştim ama normal testte çıkmamıştı mesela.Oyuzden de umutlanıyrm gec cıkması nrmal.suan cızgı dye yumurtlamam 9martta gerceklestı. afedersin geğirme gaz problemi bel sancısı arada. kasık sızısı oluyor bazen aniden. sürekli kıvamlı akıntım varr durmuyorr kasıgımda sanki kelebek kanat cırpar gb oldu bıkackez.mesela gecengun mercimek köftesi yiyemedim çöp gibi koktu Tadı da kötü geldi Burnum tıkalı Nezle oldum acaba diyprum gebelik nezlesi fln mı:) Bir de gebelik oluşunca vücut ısısı yüksek çıkar ya birkaç gündür yüksek ilerliyor Ateş grafiği yapıyorum 37lerde atesım.hemen cıksa sonuc emın olcam da test kurudukca belırgınlesıyor cızgi ıkıgundur.
Aynen öyle bu dok gene tahlil yaptiriyo diye seviniyodum ama yine yarim yamalak cikti bilmiyom bakalim.. bu arada asilama nasil yapiliyor agrin oldumuTekiklerini hastaneden al bütün tahlili falan inşallah gerek kalmaz Dr değişmene sonuç al da açıklama yapmadan olur ama biz sonuçta alamıyoruz bn doktorlar yüzünden 4sene oyalandim
Aynen öyle bu dok gene tahlil yaptiriyo diye seviniyodum ama yine yarim yamalak cikti bilmiyom bakalim.. bu arada asilama nasil yapiliyor agrin oldumu
Hic bi bilgim yok...Ya yapılırken olmadida sonradan ağrım oldu benim isteyim bı de sanki adet olmuşum gbi agriyo kasiklarim yumurtalarda çatlamış heralde aşılama yapılırken önden sıkılan ilaç yüzünden bı de karından ultrason la baktı çok bastırdılar sağ tüpü izlemek için o yüzden mi ağırdı bilmiyorum 2gun boyunca her gün ilişki verdi Çarşamba dan sonra günde 3kere 200mg progestan verdi
Hic bi bilgim yok...
Özeldemi devlettemi yaptirdiniz
Bende devletteyim.. arastirma hastanesi var burda ama asiri kalabalik ve iyi bir doktor denk gelmedi simdi baska devlet hastanesine gidiyorum.. nerede yasiyorsun? Ayni yerde olsak senin dra gitsem :))Devlette doktorum özelde çalışmıyor özelde çalışsa valla özele giderdim devlet çok fena yaa saatlerce hastanede bekledik sabah 9da hastanedeyim 2de anca eve gittim sen ?
Bende devletteyim.. arastirma hastanesi var burda ama asiri kalabalik ve iyi bir doktor denk gelmedi simdi baska devlet hastanesine gidiyorum.. nerede yasiyorsun? Ayni yerde olsak senin dra gitsem :))
Yok kız izmirdeyim :)Bn Kocaeli İzmit teyim burasıda çok kalabalık ama doktora değer çok iyi bı hoca sizin oradaki araştırmada da illaki vardır ya Ankara'da mıydın sen
Yok kız izmirdeyim :)
Inanki bulamadim ya.. özel olsa bulunurda devlet hastanesinde zoorİzmir'de bulamadm mi kız Dr kocaman yer
Inanki bulamadim ya.. özel olsa bulunurda devlet hastanesinde zoor
Oda benim sanssizligim herhalde.. neyse bakalim görelim hayirlisi..Gel İzmit'e kız ne anladım oradan o zaman kocaman yer ama Dr bulamıyorsun
Oda benim sanssizligim herhalde.. neyse bakalim görelim hayirlisi..
Sende tam gece kuşu ciktin bnm gibi :)
ama.vucut ısım cokyuksek degl ya nezleden cıkmıs 37lere yne dustu 36.5eBelki erken yerleşmiştir 6gun de yerlesmisse çıkar çizgiler bnm test böyle olduğunda hamileydim :)
Tmm cnm insallahGece mesaisi canım saat 8de cikcam işten :) hemen umutsuz olma tutacak aşılama yapılınca inşallah strese girme sen adaçayı iç 2bardak o büyütür
Gel İzmit'e kız ne anladım oradan o zaman kocaman yer ama Dr bulamıyorsun