- 21 Mart 2017
- 990
- 578
-
- Konu Sahibi Onur_hira_ela
- #8.801
Cok şükür pozitiflesiyor artıkk yarin doktora gitcem iğnemi vurur insallah :)Gece mesaisi canım saat 8de cikcam işten :) hemen umutsuz olma tutacak aşılama yapılınca inşallah strese girme sen adaçayı iç 2bardak o büyütür
Canm bende Kocaeli izmitte yaşıyorum. Doktorum Vm Medical parkta Emin bey aslında memnunum ama farklı doktorlara da açığım. Gebeliğin henüz çok başında olduğum için farklı alternatifler deneyebilirim.
Doktor önerisinde bulunmuşsun hangi doktor hangi hastane bende öğrenebilir miyim?
Cok şükür pozitiflesiyor artıkk yarin doktora gitcem iğnemi vurur insallah :)
Bu ikinci ignem olur igne sende ne gibi degisiklikler yapti
Sağol tatlimÇatlama iğnesi mi canım bnde kasık ağrısı ve gaz yaptı sana ne dedim umutsuz olma demedim mi
Sağol tatlim
Hamile kaldigimdaki gibiydi bendede gaz asiri siskinlik kasik ve bel agrisi oldu
Ben göremedim sanki allltta bi nokta var ama tam çizgi gibi değil.
O kadar sinirliyimki 10.30da doktordaydim ultrason icin saat 14.45 kadar bekledim su ice ice kusacaktim nerdeyse girdim doktora ölcmedi bile 1-1.5cm arasi yumurta var yazdi kagida kafasina göre doktora gittim oda bisey anlamadi cuma gel dedi bidaha gideyim ultrasona igne vercekseniz gec olabilir ve büyüyen yumurta nasil iki güne kücülüyo dedim terslemesin seni cuma gel dedi gitmicem artik rezillik resmen yaİnşallah müjdeli haber vericez biz ben inanıyorum ikimiz içinde sanki arka arkaya haberleri vericez gbi
O kadar sinirliyimki 10.30da doktordaydim ultrason icin saat 14.45 kadar bekledim su ice ice kusacaktim nerdeyse girdim doktora ölcmedi bile 1-1.5cm arasi yumurta var yazdi kagida kafasina göre doktora gittim oda bisey anlamadi cuma gel dedi bidaha gideyim ultrasona igne vercekseniz gec olabilir ve büyüyen yumurta nasil iki güne kücülüyo dedim terslemesin seni cuma gel dedi gitmicem artik rezillik resmen ya
16 ve 18 olamaz catlamasi ama ovulasyon testlerim bugün pozitif gösteriyo ölcmedi ultrason doktoru kadin dogumcuda anlamadiBüyüyen yumurtanın küçülmesi çatlaması anlamına gelir canım kendi kendine çatlıyor muhtemelen sen ilişki yaşa ya da bı özele git tekrar 1.buck demisse 15mm demek son gittiğinde kaç demişti bundan önce
16 ve 18 olamaz catlamasi ama ovulasyon testlerim bugün pozitif gösteriyo ölcmedi ultrason doktoru kadin dogumcuda anlamadi
Ben aşılama olmicamki catlatma ignesi yapcakti isteTamam canım çatlama takibini öyle yapiyolar işte büyük yumurta kuculuyor o zaman çatlıyor diyorlar hiç gozukmediginde de çatlamış oluyor sen iki günde bir ilişki yaşa cuma günü aşılama yapacaklara da yapsınlar perhiz gerekli değil o kdar da
Ben aşılama olmicamki catlatma ignesi yapcakti iste
Aynen öyle yapcam.. yarin testim siliklesir yani çatlamaya döner cuma günüde gitmicem gitsem adet olursan gel dicek zaten belli.. yarin kandil oruc tutcam senin ve kk'daki herkes icin dua edicem insallahTamam sen teste göre devam et canım boşver Dr u
Aynen öyle yapcam.. yarin testim siliklesir yani çatlamaya döner cuma günüde gitmicem gitsem adet olursan gel dicek zaten belli.. yarin kandil oruc tutcam senin ve kk'daki herkes icin dua edicem insallah
Senin ağrıların nasıl oldu
Ciddimisin bari rapor al doktordan gitme işeBn bayıldım bugün ya progestan ağır geldi nasıl caliscam bilmiyorum yarın gidicem ise sen kafanı takma rahat ol cuma git yine de Dr a ve sıkıntını anlat doktor seni tersleyemez terslerse şikayet edersin artık eskisi gibi değil canına okurlar doktorun
Ciddimisin bari rapor al doktordan gitme işe
Ben yerimden kalkamiyordum canim agrim cok oldu benim ya kendimi cok kastim o yuzden insallah tutunur bebisinYa bişi sorcam aşılama sonrası sende ağrı oldu mu bnm ağrım var sanki adet olmuşum gbi bugün oldum aşılama
Benim 9 gun vardi canim ertesi gun negatif cikti birdaha yapmadim zatenmerhaba tam da benm testlerdekı gb kacgun var bata
Ben yerimden kalkamiyordum canim agrim cok oldu benim ya kendimi cok kastim o yuzden insallah tutunur bebisin